MoCSoK Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 MoCSok motorját is én támasztottam fel a halottakból :D Ez igy van,igen jol sikerült.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 De nem kérdeztem még a gyújtógyertyát. Mit szeret a 12 valve? Kinek,mi a tapasztalata? (Ha,ami benne van már kuka. Még ez is kérdés.) Ezt is régi motorostol tom: NGK BPR6ES BPR7ES BPR8ES, az hogy 6-7-8 hőérték motor kompressio és üzemanyag tipus kérdése , nekem a 8 vált be az ethanolhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 most látom a fotót.....neked akkor senatorod van....bár a difház nem épp senator.legalább is a difi hátulja nem az itteni.... :D Talan mert ez a kep egy bimmer... csak pelda :) :) Mert nem tudtam kepet csinalni, pedig akartam a diffi miatt, hogy sperresitsem... De csinalok! Mondtam en, hogy az afrikai opel rejteget erdekessegeket.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Talan mert ez a kep egy bimmer... csak pelda :) :D Mert nem tudtam kepet csinalni, pedig akartam a diffi miatt, hogy speeresitsem... De csinalok! Mondtam en, hogy az afrikai opel rejteget erdekessegeket.. :) A bimmer nem admiral/diplomatra épült ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 hali mindenkinek C30 se jo motor de mint irjátok az is teny hogy költseges ez igy igaz aki az elsöt fölujitja az rájön miröl beszelek. csak annyit hogy nezze meg a komplet vezérles árát egyből rájön és ha egyeltalán meg megvehetö meg abba is csak az elfekvő keszlet van már csak. én továbra is 24v sorhatozok es imádom. MoCSok motorját is én támasztottam fel a halottakból :D Rég hallottam rólad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 A bimmer nem admiral/diplomatra épült ? Nem tom, ezt a képet a neten lőttem, mert az enyémről nincs kép, és csak meg akartam mutatni, hogy van némi sejtésem mi is az a gumiharang :D ... Na majd csinálok képet az aljáról kivi vagyok, hogy tényleg Seni futómű van alatta, vagy vmi Holden boszorkányság... Ellenben ha Seni, akkor ha bármi kell és nincs itt, vagy drágáb mint otthon, akkor lehet vásárolnom otthon, meg ha hazakerülne, akkor "nem gond" az alkatrész ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nem tom, ezt a képet a neten lőttem, mert az enyémről nincs kép, és csak meg akartam mutatni, hogy van némi sejtésem mi is az a gumiharang :) ... Na majd csinálok képet az aljáról kivi vagyok, hogy tényleg Seni futómű van alatta, vagy vmi Holden boszorkányság... Ellenben ha Seni, akkor ha bármi kell és nincs itt, vagy drágáb mint otthon, akkor lehet vásárolnom otthon, meg ha hazakerülne, akkor "nem gond" az alkatrész ... csinálj már a belsejéről is párat.........meg a motortérről....ha nem gond. apád meg akármikor jöhet(emberi időben persze :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nem tom, ezt a képet a neten lőttem, mert az enyémről nincs kép, és csak meg akartam mutatni, hogy van némi sejtésem mi is az a gumiharang :D ... Na majd csinálok képet az aljáról kivi vagyok, hogy tényleg Seni futómű van alatta, vagy vmi Holden boszorkányság... Ellenben ha Seni, akkor ha bármi kell és nincs itt, vagy drágáb mint otthon, akkor lehet vásárolnom otthon, meg ha hazakerülne, akkor "nem gond" az alkatrész ... Holdenéknél se volt divat a független, azoknál is csak merevhidat láttam eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 csinálj már a belsejéről is párat.........meg a motortérről....ha nem gond. apád meg akármikor jöhet(emberi időben persze :D ). István, fészbúkolsz?... Mert ott vannak a képek.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 István, fészbúkolsz?... Mert ott vannak a képek.. :D Kársztájlingról már nem is jó? Csak a fészbuk. :) Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Kársztájlingról már nem is jó? Csak a fészbuk. :D Visit My Website hja télleg :) :) Kössz Z... (De mé nem megy az oldal???) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Kársztájlingról már nem is jó? Csak a fészbuk. :) Visit My Website srácok, én igazán nem vagyok helyesírás-mániás, de ne Albert Speer bácsit tegyük az autó alá difi gyanánt, hanem sperr differenciálművet :D sperren = zár Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 neked A2-es senid van némi reki beütéssel....a műfal seni,a fütómű is........kerekek 5 csavarosak mint a senié.a reki 4 csavaros. viszint a kaszni eleje reki.....a senié 5 cm-el hosszabb.a díszlécek is rekié.......meg a lökős is.....szép kis hibrid...... ja beszéltem az ősöddel és holnap jön........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Szóval maradok a 12 V -nél ,de amilyen iszonyatos nagy a kínálat nem nagyon lehet válogatni. :D azért valaki esetleg tud eladó B senatort ,szólhatna. A B omegánál csak jobb lehet megítélésem szerint. A sperr jogos, angolul meg LSD (limited speed differencial), elég hülyén jött ki a rövidítés... :) üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 neked A2-es senid van némi reki beütéssel....a műfal seni,a fütómű is........kerekek 5 csavarosak mint a senié.a reki 4 csavaros. viszint a kaszni eleje reki.....a senié 5 cm-el hosszabb.a díszlécek is rekié.......meg a lökős is.....szép kis hibrid...... ja beszéltem az ősöddel és holnap jön........ Az a baj, hogy nem soxor láttam A2 senit belülről... mondjuk Rekit sem, szal nem tok összehasonlítani. Amúgy lehet hogy nem 110es hanem 114,5 es az osztóköröm? nem mértem, csak a felni, az Standard Opelnek tűnik... de erről beszéltem már az elején, mikor Kori megjegyezte, hogy mé 5 csavaros a kerekem... és ugye 1994 es... szal korai B Omega is lehetne :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 A sperr jogos, angolul meg LSD (limited speed differencial), elég hülyén jött ki a rövidítés... :D üdv Limited slip diff. legalábbis a Dél-afrikai angol szerint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 A bimmer nem admiral/diplomatra épült ? Az nem Bimmer komám hanem BITTER. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Az nem Bimmer komám hanem BITTER. :D közben én is rájöttem komám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Az a baj, hogy nem soxor láttam A2 senit belülről... mondjuk Rekit sem, szal nem tok összehasonlítani. Amúgy lehet hogy nem 110es hanem 114,5 es az osztóköröm? nem mértem, csak a felni, az Standard Opelnek tűnik... de erről beszéltem már az elején, mikor Kori megjegyezte, hogy mé 5 csavaros a kerekem... és ugye 1994 es... szal korai B Omega is lehetne :D :) 114 az japó + jeep osztó,ha a kocsid tényleg seni csak más ruhába csomagolva akkor 120.7-ed van,bmw felni felmegy.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Szóval maradok a 12 V -nél ,de amilyen iszonyatos nagy a kínálat nem nagyon lehet válogatni. :D azért valaki esetleg tud eladó B senatort ,szólhatna. A B omegánál csak jobb lehet megítélésem szerint. A sperr jogos, angolul meg LSD (limited speed differencial), elég hülyén jött ki a rövidítés... :) üdv Nekem van,de ez megbeszélés tárgyát képezi... Cak össze kell rakni ! Legális magyar pipiruszal üzembentartoira vagy kölcsönadási szerződésel is + oldható (+ biztositék egy kitöltetlen dátumú advételi,mind a 2 részröl) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 közben én is rájöttem komám... Jóó. :) Szerintem a Bimmer alat BMW-re gondolt. Remélem nem gond a kiegészítés vagy a megszólítás. Nem akartalak megbántani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 lsd = limited slip diff :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Jóó. :) Szerintem a Bimmer alat BMW-re gondolt. Remélem nem gond a kiegészítés vagy a megszólítás. Nem akartalak megbántani. :D Segond csak jeleztem hogy közben én is rájöttem.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Segond csak jeleztem hogy közben én is rájöttem.... :) Azért az a Bitter Insignia nem egyszerű darab ami a kezdő oldalon van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 ja igen slip nem speed , csak nagyon a speeden voltam az lsd után... Mocsok pü megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts