monza Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Marha jót röhögtem az előbb... Van 3 vectránk, amikhez van összesen hat kulcs. Van a piroshoz egy alap kulcsunk, ami elég kopottas, meg egy pótkulcs, ami csak az utóbbi 1-2 évben van használva. (20éves autó) Van anyáméhoz egy darab, ez a bordó. Bátyámé, a lila két kulcsos, mert a gyujtáskapcsoló utigyári, ahhoz külön kulcs van. És a hatodik, azé a vectráé amit elbontottam. Na már most, a piros kulcsai nyitják mind3 autót, a bordót zárják is, valamint az eredeti alap kulcsa, az be is indítja a lilát. Az elbontott autóé pedig szintén nyitja zárja a bordót. Ehhez még a slussz poén, hogy fater multkor ment pesten obiba vagy hova, mind1. Kijött, és odament az autóhoz, kinyitotta, s majd ekkor látta meg hirtelen hogy a beltér színe nem stimmel, és valaki a hátsó ülésre csempészett egy gyerekülést. Ijedtében gyorsan visszazárta az autót, majd megfordult, és a háta mögött meglátta az egy parkolóval odébb álló saját autónkat. Ja, igen, fater a pirossal volt mikor az idegen autót kinyitotta, szóval annak ilyen spéci kulcsa van. Összehasonlítottuk őket, de nem is hasonlítanak. Ez a modern kori kulcs készlete. Ha nem indul a tietek , ott van a parkoló és választhatsz egy másik Vektrát.. :D Ja és ha van egy gyerek ülés és benne van a gyerek , :) akkor lett egy öcséd is.. _- amúgy tényleg gáz a dolog---- nekem a régi kocsimon elég volt egy 20 filléres és elfordult és indítottam. :D Még jó ,hogy csak én tudtam erről. :) .. _ ajánlat --zár betétet cserélni!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Igen. Ezt a Commo-t árulják. Kiváncsi lennék az árára. De 2misi körül gondolom. Utolsó infó az volt ,hogy 2.7 milla.. :D .. Majd le ment valamivel az árra. -mielőtt be hozták kaptam képeket de akkor nem volt róla szó,hogy necces a papírja.. Majd mikor már itthon volt kaptam sok képet és tényleg azon látszik,hogy gyönyörű a gép. És mikor mondták az árát akkor be haltam tőle. -- Főleg most,hogy papír gondjai vannak.---- :) .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Ez a modern kori kulcs készlete. Ha nem indul a tietek , ott van a parkoló és választhatsz egy másik Vektrát.. :D Ja és ha van egy gyerek ülés és benne van a gyerek , :) akkor lett egy öcséd is.. _- amúgy tényleg gáz a dolog---- nekem a régi kocsimon elég volt egy 20 filléres és elfordult és indítottam. :D Még jó ,hogy csak én tudtam erről. :) .. _ ajánlat --zár betétet cserélni!!!! :D Hát a pirosban van oly módon állófűtés is, hogy beindítom, kihúzom a kulcsot a gyujtáskapcsolóból, és lezárom az autót. :P De ez csak a kopott kulccsal müxik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Hali Nem tud valaki valamit a használtautón eladó szürke senatorról ? Érdekelne az autó de gondoltam szimatolok mielőtt bármi hülyeségbe beleugranék. Előre is köszönöm üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Hali Nem tud valaki valamit a használtautón eladó szürke senatorról ? Érdekelne az autó de gondoltam szimatolok mielőtt bármi hülyeségbe beleugranék. Előre is köszönöm üdv Dani Van már "némi" tapasztalatom senator B ügyben és azt tudom hogy ha most kezdenék senizni akkor nem a 24 szelepesel kezdeném az ipart... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Utolsó infó az volt ,hogy 2.7 milla.. :D .. Majd le ment valamivel az árra. -mielőtt be hozták kaptam képeket de akkor nem volt róla szó,hogy necces a papírja.. Majd mikor már itthon volt kaptam sok képet és tényleg azon látszik,hogy gyönyörű a gép. És mikor mondták az árát akkor be haltam tőle. -- Főleg most,hogy papír gondjai vannak.---- :) .. 2.7m ???? Hol él ez ??? Talán a holdon szatyorban ???? Ennyit kér akkor már nem illik ilyen videókat csinalni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Nos,visszatérve a getrag 265-re : http://racing-bazar.hu/alkatresz/hajtas/getrag_265_valto Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Van már "némi" tapasztalatom senator B ügyben és azt tudom hogy ha most kezdenék senizni akkor nem a 24 szelepesel kezdeném az ipart... Ménem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Ménem ? Ménem? Mert én azt mondtam... :D Na jo ,néhany ok a teljesség igény nélk.: -Elektronikailag sokkal érzékenyeb,sokkal több sensora van ,sok több hiba forrás... -mert általában szét vannak hajtva ,vagy nagyon lehasználva ,szinte mind ! -Az alu hengerfej könnyebben meg makkan és jobban melegszik is (volt benne részem) -Mert a vezérlés minden példányon már csere érett ,az ára meg horror (ebben is volt részem) -Igényes a jo olajra (amit persze az utolso 10 évben nem kapott általában..) ,a jo gyertyára (ez kell neki : Bosch FR7DTC ,de mar nem gyartják ,a föld hatn nincs!) ,mast nem érdemes bele rakni (persze lehet probalkozni) ! -Ha hozza kell nyulni ,akkor csak egy tömités készlet ára is horror... -Ugyan ez masodlagos ,de tuning alaktrészek ára is horror.. -Minden alkatrész ár sookkal magasabb mint a cih motorhoz ,bármiröl is beszéljünk.. -A szerelők dilettánsok hozzá,csak okoskodnak és lehuznak ott ahol tudnak... Én sokat szivtam vele... mondjuk keményen is használtam! Amugy kiváló motor,ha már minden mindennel klaffol ! Nézd meg a projektem : http://motor.mcsk.fotoalbum.hu/ http://felujit002.mcsk.fotoalbum.hu/ http://felujit.mcsk.fotoalbum.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2011 Mit takar a drága vez.csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Mit takar a drága vez.csere? Már meg nem mondom,mert nem érdekelt mostanában ,kapni viszont nem nagyon lehet... Az a "kis" műtét ami a fotokon van,360eft ban volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Ilyen dolgokra számítottam de ez olyan mint az mv6 pl . felsőkategóriás motor felsőkategóriás árak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2011 Már meg nem mondom,mert nem érdekelt mostanában ,kapni viszont nem nagyon lehet... Az a "kis" műtét ami a fotokon van,360eft ban volt... De a blokkhoz hozzá sem nyúltatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Ilyen dolgokra számítottam de ez olyan mint az mv6 pl . felsőkategóriás motor felsőkategóriás árak... A probléma ott van hogy még a CIH-böl X millio darabot kiadtak ,ellenben ebböl csak 20 ad annyit ,igy az alkatrész arak érthetőan dragák.. A CIH-hez például 1.6-tol 3.6 ig ugyanaz a vezérlés van ! :D Jo mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 De a blokkhoz hozzá sem nyúltatok. Hát ez az............... Mondjuk mindenböl gyarit kapott ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 A probléma ott van hogy még a CIH-böl X millio darabot kiadtak ,ellenben ebböl csak 20 ad annyit ,igy az alkatrész arak érthetőan dragák.. A CIH-hez például 1.6-tol 3.6 ig ugyanaz a vezérlés van ! :D Jo mi? Még hozzá tenném hogy azert az MV6 nal messze jobb és egyszerűb motor ! Ha egyszer látsz szétboritva x30xe-t meg C30se-t akkor szembetűnő hogy a c30se ben minden sokkal nagyobb ,vastagabb ,ugy 2x 3x ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Még hozzá tenném hogy azert az MV6 nal messze jobb és egyszerűb motor ! Ha egyszer látsz szétboritva x30xe-t meg C30se-t akkor szembetűnő hogy a c30se ben minden sokkal nagyobb ,vastagabb ,ugy 2x 3x ! Az mv6 ennyire sz@r lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 nekem is van 2 komplett 24v-m amit nem adok el. mindkettő 100 ezer alatti futással(garantált,mert nem itthoni autók voltak :D ). igazából az a 24 lóerő a 12v-hez képest aránytalanúl sokba kerül a hosszútávú üzemeltetés során. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 figyu.....a lámpákért valakit küldhetnél,mert nem annyira van helyem tárolni.........adok sok-sok darabot kompletten.....aztán majd válogatsz.... :D kidobnám lassan őket..... :) Nehogy kidobd... csak macerás fatert elküldeni... főleg hogy azt se tom épp hova küldjem... MCSK nem jár arra véletlen? :) Laciii hm? :D megpróbálok vmit kitalálni gyorsan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Nehogy kidobd... csak macerás fatert elküldeni... főleg hogy azt se tom épp hova küldjem... MCSK nem jár arra véletlen? :) Laciii hm? :D megpróbálok vmit kitalálni gyorsan. az jó lesz......van 3 zsák.......kb. 15-18 lámpa......ha látnád a garázsokat akkor értenéd miért sűrgős. :D most hoztem vissza 24 db homokolt felnit és már azok sem igazán férnek be sehová.... :) 14-be kellene jönni a füredi útra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Köszönöm a véleményeket, máris okosabb lettem. Persze én azt gondoltam a 24v a királyság úgyhogy máris tanultam valamit. Azért egy sima 4 hengeres CIH motor felújítása sem két forint ,de szerencsére nincs mindenféle érzékelő és még 30 év után is megbízhatóan működik ,nekem csak 240 be fájt a 2.2 felújítása. Viszont csoda ha találni eladó senatort az meg ,hogy sima CIh blokkos legyen hát... :D majd kivárok úgysem sürgős. Mégegyszer köszöntem Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2011 Az mv6 ennyire sz@r lenne? Inkább más elv alapján épült. Ha karban van tartva, akkor a HF tömítés és a kipuff tömítés, és csonk tönkremenetelén kívül nem szokott komolyabb gond lenni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 az jó lesz......van 3 zsák.......kb. 15-18 lámpa......ha látnád a garázsokat akkor értenéd miért sűrgős. :D most hoztem vissza 24 db homokolt felnit és már azok sem igazán férnek be sehová.... :) 14-be kellene jönni a füredi útra. Ok köszi. Faterral beszélek holnap sztem, és vmikor el megy érte - remélem. Pmben vmi telszám esetleg? Hogy előtt rádcsörögjön, hogy otthon vagy stb? Hja azt akartam kérdezni mekkora differencia van a A Omega meg a E2 lámpája között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Marha jót röhögtem az előbb... Van 3 vectránk, amikhez van összesen hat kulcs. Van a piroshoz egy alap kulcsunk, ami elég kopottas, meg egy pótkulcs, ami csak az utóbbi 1-2 évben van használva. (20éves autó) Van anyáméhoz egy darab, ez a bordó. Bátyámé, a lila két kulcsos, mert a gyujtáskapcsoló utigyári, ahhoz külön kulcs van. És a hatodik, azé a vectráé amit elbontottam. Na már most, a piros kulcsai nyitják mind3 autót, a bordót zárják is, valamint az eredeti alap kulcsa, az be is indítja a lilát. Az elbontott autóé pedig szintén nyitja zárja a bordót. Ehhez még a slussz poén, hogy fater multkor ment pesten obiba vagy hova, mind1. Kijött, és odament az autóhoz, kinyitotta, s majd ekkor látta meg hirtelen hogy a beltér színe nem stimmel, és valaki a hátsó ülésre csempészett egy gyerekülést. Ijedtében gyorsan visszazárta az autót, majd megfordult, és a háta mögött meglátta az egy parkolóval odébb álló saját autónkat. Ja, igen, fater a pirossal volt mikor az idegen autót kinyitotta, szóval annak ilyen spéci kulcsa van. Összehasonlítottuk őket, de nem is hasonlítanak. Hi! Ooooo,ezt előbb tudom! Adhattál volna,vagy üzletelhettünk volna a kulccsal. Még mielőtt átlamelláztam a zárakat. Bár,még sosem késő. :) Ha eredeti (emblémás) Opel kulcs és jó a Monza-hoz. Idekapcsolódik. Még keresnék két,azaz 2 darab utastérajtóba való dugózárat (jobb,bal). :) Megyek jövő héten bontó(k)ba,de már látom a szomorú tényt,hogy nem lesz. Az sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Ez a modern kori kulcs készlete. Ha nem indul a tietek , ott van a parkoló és választhatsz egy másik Vektrát.. :D Ja és ha van egy gyerek ülés és benne van a gyerek , :D akkor lett egy öcséd is.. _- amúgy tényleg gáz a dolog---- nekem a régi kocsimon elég volt egy 20 filléres és elfordult és indítottam. :P Még jó ,hogy csak én tudtam erről. :) .. _ ajánlat --zár betétet cserélni!!!! :D :D :D :) "ajánlat --zár betétet cserélni!!!! :o " Vagy k...rva jól átlamellázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts