monza Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 az enyémnek erre nincs szüksége :lol: 265-ös gumival... [/quote Igy megkínozni azt a szép alufelnit!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Igy megkínozni azt a szép alufelnit!!! :lol: A volt gazdájának nem kellett ,eladta egy ilyen senatoros állatnak..... :lol: Mondjuk jo helyre ment , egy A commodore-ra került ! Az uanilyen 17x8.5 -ös még mindig nem érdekel ????? (éppen most festem át ezüstmetálra,jol mutatna egy monzán) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Igy megkínozni azt a szép alufelnit!!! :lol: A volt gazdájának nem kellett ,eladta egy ilyen senatoros állatnak..... :) Mondjuk jo helyre ment , egy A commodore-ra került ! Az uanilyen 17x8.5 -ös még mindig nem érdekel ????? (éppen most festem át ezüstmetálra,jol mutatna egy monzán) Na igen!! Megy mint az Á......! :lol: persze akinek tele van a zsebe lével is.... nekem nagyon széles lenne,mert amim van az most is az... csaó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 persze akinek tele van a zsebe lével is.... Bár csak ugy lenne!!!!!!!!! De sajnos éppen csak csurran cseppen.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Boldog karajcsont mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Csatlakozok! Boldog karit kivánok mindenkinek !!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 + festettem az aluetteket ,már csak lakkk kell rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Na látod,bezzeg a tiedre van időd. :) ... Én meg csak várok és várok... Tudom,hogy azt szeretnéd,hogy vegyem vissza. De nekem van,Sőt a Commodor ra is amit vettem az is 16 os. Azt szeretném rendbe rakatni. peremét políroztatnám és a hálóját! Háló belsejét meg feketére szeretném fújatni. Szerinted??? Mikor vihetem??? :lol: Tavaszra csak meg tudod csinálni! ja és ami a Monzán volt azt meg Frissíteni kéne a polírt rajta.... :lol: Békés örömteli karit mindenkinek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Hi! Boldog Karácsonyt utólag! Most már ne sokat egyetek,mert még elcsapjátok a hasatokat! :lol: Ajánlanék egy jó vételt. :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/ascon..._ascona-4295230 Nem biztos hogy nekiállnék kikasznizni,holott azért kisebb mocival rendelkezik,mint a Monza. :) De ez már szép. Csak az automata nem a világom. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/ascon...b_l_s_r-3278900 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 (edited) + festettem az aluetteket ,már csak lakkk kell rá! http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/201...3853_153719.JPG http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/201...3855_153922.JPG http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/201...3860_154027.JPG Szép. Na,ezt szeretem. Ezüst aluk az igaziak. :lol: Módosítva December27, 2010 : coupe képpel nem idézünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Hi! Boldog Karácsonyt utólag! Most már ne sokat egyetek,mert még elcsapjátok a hasatokat! :) Ajánlanék egy jó vételt. :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/ascon..._ascona-4295230 Ez Varga Petié...meg akarta csinálni magának csak nem úgy állnak a dolgok sajnos... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsOca07 Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Sziasztok! Keresek egy üzemanyagtankot egy 82-es Opel Rekord sedan(igen ez kimaradt bocsi) 2.0L benzineshez. Az enyém sajnos nagyon elrohadt és végül egy öklöm nagyságú lyuk lett rajta :lol: Nagyon fontos lenne ha valaki tud egyet. B-tervnek egy Opel Omega A üzemanyagtank is jó hozzá. Segítségetekért Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Sziasztok! Keresek egy üzemanyagtankot egy 82-es Opel Rekord 2.0L benzineshez. Az enyém sajnos nagyon elrohadt és végül egy öklöm nagyságú lyuk lett rajta :lol: Nagyon fontos lenne ha valaki tud egyet. B-tervnek egy Opel Omega A üzemanyagtank is jó hozzá. Segítségetekért Előre is köszi. az sem mindegy,hogy sedan vangy caravan....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 István, nagyon szép a fekete caravanod. :lol: Múltkor láttalak a liget utcán vele, csak azóta elfelejtettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 István, nagyon szép a fekete caravanod. :lol: Múltkor láttalak a liget utcán vele, csak azóta elfelejtettem. :lol: Már kész? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Már kész? :) kívül már igen.....a beléből csak a bal első ülés egyenlőre.......... :lol: szereti a havat a speer....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 István, nagyon szép a fekete caravanod. :lol: Múltkor láttalak a liget utcán vele, csak azóta elfelejtettem. :lol: köszi.....de nem tom melyik a liget utca......... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 valaki írta itt valamikor nyáron,hogy vett új A2-es seni szélvédőt.....antennásat és sötétkék csíkkal a tetején és asszem 12 ezer körüli áron....lusta vagyok visszakeresni ki volt.......na voltam ma az adott embernél.....annyiért sajnos csak a csíkos van antenna nélkül.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 köszi.....de nem tom melyik a liget utca......... :) pedig itt dolgozol és élsz már egy ideje-- Meg kéne tanulni lassan,hogy merre is jársz kelsz. :D mondjuk elég ,ha oda találsz ahova megbeszéled a találkozóidat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 pedig itt dolgozol és élsz már egy ideje-- Meg kéne tanulni lassan,hogy merre is jársz kelsz. :D mondjuk elég ,ha oda találsz ahova megbeszéled a találkozóidat. :) ha én fejben tartanám,hogy naponta merre járok, akkor bizony már kelle pág terrabayt-nyi hely a fejembe erre a célra........kenem vágom bp.-t,de nem utca szinten..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 valakinek overdrive,4 seb.+overdrive,váltó????????? van még egy darabom...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 valaki írta itt valamikor nyáron,hogy vett új A2-es seni szélvédőt.....antennásat és sötétkék csíkkal a tetején és asszem 12 ezer körüli áron....lusta vagyok visszakeresni ki volt.......na voltam ma az adott embernél.....annyiért sajnos csak a csíkos van antenna nélkül.... :D Szia István ezt én irtam Vacla a szélvédő E2rekord hoz volt 12500huf fizettem érte 2009 Oktoberben v november elején nem emlékszem pontossan. A többi stim. Boldog Újj évet üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 valakinek overdrive,4 seb.+overdrive,váltó????????? van még egy darabom...... Mégiscsak kiszórod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Szia István ezt én irtam Vacla a szélvédő E2rekord hoz volt 12500huf fizettem érte 2009 Oktoberben v november elején nem emlékszem pontossan. A többi stim. Boldog Újj évet üdv. buék....... :D arra jártam és bugrottam megkérdezni........nekem nem tudtak antennást adni sajnos.nézegettük az európai raktárakat is a sráccal,de nem talált.illetve talált árakat egy brüsszeli és egy lyon-i raktárban,de már ott sem volt üveg. sebaj,egy kitérőt megért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Mégiscsak kiszórod? a terv az volt,hogy az 5ös váltóra felmenne az overdríve.......tegnap szétszedte egy váltós barátom a két váltót és,nem lehetetlen,de nem rentábilis a dolog.amennyibe lenne előreláthatóan annyiért veszek már egy lotus váltót........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts