nagy istván Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Te magad tetted olyanná a helyzetet, amilyen az állomány jelentős részének elbontásával :) ezt kikérem magamnak..... :lol: én csak értéket mentettem....igaz másként... :lol: szted a tiéd hogyan fogja végezni????? lesz valaki aki kikaszniza rendesen????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 ezt kikérem magamnak..... :lol: én csak értéket mentettem....igaz másként... :lol: szted a tiéd hogyan fogja végezni????? lesz valaki aki kikaszniza rendesen????? persze! Kikasznizzák belölle a számot és beműtik majd egy nyugatrol hozott patika vasba..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 gúgl a barátod ám :lol: ezt tudja : http://www.youtube.com/watch?v=Nr105UUJuFA bár pont fordítva van beszerelve :lol: mert ez nem - LE, érted :) az enyémnek erre nincs szüksége :D 265-ös gumival... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 valaki ismeri ezt a vasat ???? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/rekor...d_l_2.0-4262589 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 persze! Kikasznizzák belölle a számot és beműtik majd egy nyugatrol hozott patika vasba..... :lol: a negatív hullámok mindíg...... :lol: kint sem könnyű már jót találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ComPityu Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 valaki ismeri ezt a vasat ???? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/rekor...d_l_2.0-4262589 Én Barcsi vok ,és Opel örült ,de nem tudom kié ez a kocsi ! Söt nemis emléxem h láttam volna az utszán. Lehet nagy becsben tartja a gazdája és a gariban dekkol a vas ,azért nem ismerem a gépet ,szal bármi kisülhet belölle ! Barcs nem nagy város ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 az enyémnek erre nincs szüksége :lol: 265-ös gumival... Ez szép volt. Polírozd már fel a gépet. A nap szívta így ki a fényét? Az inkább a pirosra jellemző. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Jééé,ComPityu! Szia! Mi,ha nem tévedek "ismerjük egymást" és az Erődből (2 éve talán). :lol: James révén,alias Jani. :lol: Nem gondoltam hogy itt "találkozunk. Bár,úgy tűnik nem sűrűn vagy itt. Üdv: Peter Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 ezt kikérem magamnak..... :lol: én csak értéket mentettem....igaz másként... :lol: szted a tiéd hogyan fogja végezni????? lesz valaki aki kikaszniza rendesen????? attól mert sok agancsod van, meg szarvasbőröd attól még fogy az szarvas :) ha látnám a jövőt, akkor lottóznék :D na ez ua mint előbb : )))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 az enyémnek erre nincs szüksége :) 265-ös gumival... :lol: én kajla vagyok, Bkorinak volt egy kipróbáltuk :lol: nem erre való, dragracsingnál használják...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 persze, Azért ez a persze nem annyira egyértelmű persze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Azért ez a persze nem annyira egyértelmű persze :lol: ha elolvasod amit írtam és nem ragadod ki a szövegkörnyezetből akkor úgy van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 ha elolvasod amit írtam és nem ragadod ki a szövegkörnyezetből akkor úgy van :lol: Amúgy a kasztnija methető sztem. 2 torony és küszöb a végéig...simán meg lehete csinálni még :lol: -jó nem OT-snak hanem hogy nyerjen pár évet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Amúgy a kasztnija methető sztem. 2 torony és küszöb a végéig...simán meg lehete csinálni még :) -jó nem OT-snak hanem hogy nyerjen pár évet :D Lehetőség adott :lol: Megpróbálom feltölteni az akksit és majd referálok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Lehetőség adott :lol: Megpróbálom feltölteni az akksit és majd referálok :lol: 100.000 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 100.000 :D Na akkor most látja mindenki, hogy mennyiért nem eladó a kocsi :D Te is el tudtad adni a kabriót, lassan már kezdek abban hinni, hogy van valami felsőbbrendű személy akihez minden este imádkoztál és megérte :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Na akkor most látja mindenki, hogy mennyiért nem eladó a kocsi :lol: Te is el tudtad adni a kabriót, lassan már kezdek abban hinni, hogy van valami felsőbbrendű személy akihez minden este imádkoztál és megérte :lol: :lol: :) :D :D :D :D Azért a kettő állapota nem ugyanaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Mindkettő fehér,nem új autó és elől van a motorja. :lol: Ja és nem akarnak értük annyit adni amennyit a tulajdonosa szeretne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 :lol: :lol: :) Azért a kettő állapota nem ugyanaz :D Miért? a Seni jobb állapotú? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Mindkettő fehér,nem új autó és elől van a motorja. :lol: Ja és nem akarnak értük annyit adni amennyit a tulajdonosa szeretne. Egyik autóért sem adnak annyit amennyit a tulajdonosa szeretne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Én Barcsi vok ,és Opel örült ,de nem tudom kié ez a kocsi ! Söt nemis emléxem h láttam volna az utszán. Lehet nagy becsben tartja a gazdája és a gariban dekkol a vas ,azért nem ismerem a gépet ,szal bármi kisülhet belölle ! Barcs nem nagy város ! Lehet csak hosszu távra használta a tulaj,szigorúan vasárnap... :lol: Tetszik ez a kocsi mert olyan egyszerű mint egy fa ék ! Szerintem fotón jol mutat,kérdés h milyen lehet élőben !? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Ez szép volt. Polírozd már fel a gépet. A nap szívta így ki a fényét? Az inkább a pirosra jellemző. :lol: Előző hsz-ben irtam hogy most csiszoltam le és már szórógittben van ujra,nem soká uj szint kap! Amugy tényleg ki szivta a nap,mert eredetileg selyem feketére volt festve.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 azért azt tisztázzuk, hogy olyan autóról beszélünk, ami forgalomban van és áprilisig a műszaki is megvan :lol: Áá, nekem jó papír nélküli is, bontásra. :lol: Bár egy műszerfalért... háát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 100.000 :lol: Én kértem pár fotót a kocsiról!! Kívülről és belülről is. Mikor meg láttam a tornyokat le is adtam róla, hogy meg is nézzem. Pedig karácsony után a közelbe leszek. De még meg gondolom. én se ajánlottam volna többet 100.E nél többet. De látni kell az autót.Meg tapogatni.Menni egyet vele a váltó miatt is. Amúgy tetszik a gép.és elsőre / külsőleg szép. Elöbb utóbb lehet,hogy le megy az ára. Ha nincs nagy érdeklődés iránt. Majd egy fanatikus veterános. Át tolja vizsgán és el járkál vele egy évet. majd el adja, és még akkor is kap érte valamit. Ja és autó van alatta ami megy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Áá, nekem jó papír nélküli is, bontásra. :lol: Bár egy műszerfalért... háát... :) Műszer fala repedt!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts