kori Elküldve December19, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2010 A mi Rekordunkba megy hátra fűtés, szintén a kardánboxban. A külső héj mindben ugyan az. A levegő a konzol hátulján lévő kiszélesítésnél jön ki. A plusz, hogy van egy felülről nyitott müa tálca, ami a fűtésboxnál, a lábra fujató részből cseni a levegőt. Sztem nem nagy szám. Pláne, hogy a kardánbox itt-ott kicsit deformálódott már, így ott is szökik a hátramenő levegő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 A mi Rekordunkba megy hátra fűtés, szintén a kardánboxban. A külső héj mindben ugyan az. A levegő a konzol hátulján lévő kiszélesítésnél jön ki. A plusz, hogy van egy felülről nyitott müa tálca, ami a fűtésboxnál, a lábra fujató részből cseni a levegőt. Sztem nem nagy szám. Pláne, hogy a kardánbox itt-ott kicsit deformálódott már, így ott is szökik a hátramenő levegő. én még rekiben nem láttam ilyet,persze ettől még lehet.... :lol: a senatorban dupla cső megy hátra a box alatt...........nem maga a box vezeti a levegőt...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 A fűtésbox miatt?? Egyébként engem érdekelne bámilyen állapotú, legfeljebb bebőröztetem, vagy flokkoltatom. Csak az alap legyen meg. De ha nem lesz, belefaragom az A omegáét, hasonlít. nem csak amiatt,hanem kompletten...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Futőműves témához senki többet? -Szerintem nem sok értelme van összehasonlitani,mert kb egy kutya... -Nekem a seni B futója kielégitőnek tünik,a nagy felnik sem tépték szét ! -Nem lett kerék csapágyas sem! -annyi hibája van h nagy gumik/felniknél a lengőkarban a nagy kerek szilent kifordul a helyéröl és a gömbcsuklók is "gyorsan" kikészülnek ! Széria méreteknél ilyeneket nem tapasztaltam ! Mocsok: Ez a matt fekete ez miféle, és hogyé' mérik? Ha szabad tudni. :lol: -olcsó 1K-s xar ! :lol: De nem javaslom, rémálom tisztán tartani és oldja a benzin és az ethanol is! Meg a rendőr "urak" is többet piszkálnak.... Most szedtem le,1 hétbe telt lecsiszolni, most már ujra szórógittben van , rövidesen (ha eldöntöttem) uj szint kap ! Valami lakk nélküli 2K-s festéket, lehet fehér lesz !? A tiédet minimum 2K -s festékel fújátok le ,az megfizethető! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nem önzőzök. :lol: De egyébként is gyorsabban befűti a kocsit ha hátul is van. A vectrához nekem is van, de nem volt még alkalmam berakni, mert annál is más az egész fűtésbox, műszerfalat meg nem volt kedvem kiszedni. A full-os fabetétes ,bőrös seni B belső jól nézne ki benne... :lol: és annak is van hátra fűtése ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nagyon boldog és békés karácsonyt kivánok minden kolegának !!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 A full-os fabetétes ,bőrös seni B belső jól nézne ki benne... :lol: és annak is van hátra fűtése ! azért megnézném mennyire jó a rekibe a B seni belseje....lehet simán beleesik..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 A full-os fabetétes ,bőrös seni B belső jól nézne ki benne... :lol: és annak is van hátra fűtése ! A pont Pistánál, meg amúgy sem jön be a bőr. :lol: Csak egy A2 seni műszerfalat kéne.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 A pont Pistánál, meg amúgy sem jön be a bőr. :lol: Csak egy A2 seni műszerfalat kéne.... :lol: az sokaknak kellene..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 azért megnézném mennyire jó a rekibe a B seni belseje....lehet simán beleesik..... :lol: Bemenne ,valahol a neten láttam fotót ,ahol az A seniben van a B seni belső ,digit mszfalal ! (meg c30se mocival..) Hogy mennyit és mit faragtak azt nem tom... Ja meg eladtam egy B seni bőrbelsőt Rekordba, hátul kicsit széles lett az ülőlap ,kárpitos bevett belölle ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 az sokaknak kellene..... :lol: ekkora kincs ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Bemenne ,valahol a neten láttam fotót ,ahol az A seniben van a B seni belső ,digit mszfalal ! (meg c30se mocival..) Hogy mennyit és mit faragtak azt nem tom... Ja meg eladtam egy B seni bőrbelsőt Rekordba, hátul kicsit széles lett az ülőlap ,kárpitos bevett belölle ! nekem is van digim....A senibe való......komplett...... :lol: csak nekem nem anyira tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 ekkora kincs ? pénzt azért nem akarnak érte adni,de sokan keresik.........akkor érték ha klímás és megvan a komplett műszerfal a fűtésboxal és klímarendszerrel együtt...... én nem adok senkinek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Csak egy A2 seni műszerfalat kéne.... :lol: nem kell egy kocsival együtt ? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 nem kell egy kocsival együtt ? :lol: :) Hááát. Mennyié? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 nem kell egy kocsival együtt ? :lol: :) persze neki odaadod bontani..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Hááát. Mennyié? :lol: azért azt tisztázzuk, hogy olyan autóról beszélünk, ami forgalomban van és áprilisig a műszaki is megvan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 persze neki odaadod bontani..... :lol: mondtad, hogy kell ? meg akarod nézni ? : )))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 mondtad, hogy kell ? meg akarod nézni ? : )))))) már láttam néhány éve........a gelko féle időkben..... :lol: azóta fejlődött pozítív irányba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 mondtad, hogy kell ? kérdeztem a múltkor a patyinál futólag......erre te elmondtad a műszakis dolgot... :lol: ennyibe maradt a dolog anno.......ha meglenne benne a klíma és mükszene még gondolkoznék is rajta.....persze észszerű keretek között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 már láttam néhány éve........a gelko féle időkben..... :lol: azóta fejlődött pozítív irányba? persze, van benne egy line locker, meg elől egy baromi nagy elektromos hűtő :lol: amúgy azóta még jobban szétrohadt, valaki alatt nagyon szét fog csuklani egyszer de az nem én leszek :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 persze, van benne egy line locker, meg elől egy baromi nagy elektromos hűtő :lol: amúgy azóta még jobban szétrohadt, valaki alatt nagyon szét fog csuklani egyszer de az nem én leszek :) :D line locker,ez mi?????? a hűtő meg minek? a gyári teljesen jó.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 ....persze észszerű keretek között.... Te magad tetted olyanná a helyzetet, amilyen az állomány jelentős részének elbontásával :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 line locker,ez mi?????? a hűtő meg minek? a gyári teljesen jó.... :lol: gúgl a barátod ám :lol: ezt tudja : http://www.youtube.com/watch?v=Nr105UUJuFA bár pont fordítva van beszerelve :) mert ez nem - LE, érted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 lehet én vagyok kissé fogyatékos,de nem vágom.......ez olyan dolog ami nem engedi a fékfolyadékot hátra ha gumit akarsz fűstölni????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts