wookie Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 bp.......ahol a kipuff is volt. ez a annyira sürgös csak,hogy hétfőn reggel minden megy szemétbe.......a kaszni is...... :lol: Ááááá.... :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Opelék tudnak valamit. Egy alapesetben 3 elemből felépíthető alkatrészt legyártottak sok másikból: Megyek az esztergályoshoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 olajhűtők valakinek??????........ :excl: van pár db amit nem fogok soha használni........ esetleg van még pár garnítúra senator hátsó lámpa a középső prizmával........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 olajhűtők valakinek??????........ :excl: van pár db amit nem fogok soha használni........ esetleg van még pár garnítúra senator hátsó lámpa a középső prizmával........... Van páááárrrr ? Kiegyenlítő megvan még ? :lol: Számod dobd majd át pls :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2010 Miaz mélykék? Megcsinálod a Senit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Van páááárrrr ? Kiegyenlítő megvan még ? :lol: Számod dobd majd át pls :excl: konkrétan 6 volt......mára elvittek belőle 4et..... :( ugylátszik kurrens cikk. :lol: a kiegyenlítőről meg köne kép...........nekem csak 2 féle van a 6-7 variánsból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 igen Ati, de nem nálam.... :-) Nálam csak szépülnek ,épülnek ,valahogy igy : Ezt a kocsit nem ismered, ez a tuning autom,12V fapados, ami most is épül,itt csak az érdekel hogy brutális menetteljesítményei legyenek ,semmi más nem számit ,a lényeg a műszaki tartalom... : Ez meg a 24V fullos seni ,amit te is láttál,még nincs kész,de patika lesz,itt arányleg a gyarira törekszem: Most huztam ki belölle a teljes kábelköteget ,felujitás után megy vissza. akit érdekel itt megnézheti hogyan készülnek: mcsk.fotoalbum.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 igen Ati, de nem nálam.... :-) Nálam csak szépülnek ,épülnek ,valahogy igy : Ezt a kocsit nem ismered, ez a tuning autom,12V fapados, ami most is épül,itt csak az érdekel hogy brutális menetteljesítményei legyenek ,semmi más nem számit ,a lényeg a műszaki tartalom... : ... Ez meg a 24V fullos seni ,amit te is láttál,még nincs kész,de patika lesz,itt arányleg a gyarira törekszem: ... akit érdekel itt megnézheti hogyan készülnek: mcsk.fotoalbum.hu Minden elismerésem, szép munka! :excl: Hol látható élőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 nagyon szép, ez milyen szín? vagy minek a színe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 olajhűtők valakinek??????........ :excl: van pár db amit nem fogok soha használni........ esetleg van még pár garnítúra senator hátsó lámpa a középső prizmával........... milyen hosszú az olajhűtő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 milyen hosszú az olajhűtő? kb. 18x25 cm.......de ez nagyon kb.nem mértem még soha......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Minden elismerésem, szép munka! :excl: Hol látható élőben? Köszi szépen! A 24 szelepes tavaszra lesz teljes pompában,akkor majd valami talin ,elsőnek vadkerten ! A 12 szelepes (matt) meg átfestés alatt van teljesen szét van boritva , továbbá nemsoká ugrik ki belölle a motor,váltó,hátsóhid,difi.. ezek vszinu mind cserére kerülnek! Komoly tuningon töröm a fejem... 1-2 honap az is lesz még ujra összeáll ! Télen egyiket sem fogom használni ! Egyébként Kecskemét ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 nagyon szép, ez milyen szín? vagy minek a színe? Több mint 6 szint kevertem össze ,raktam bele + ban gyöngyházat is rendesen , szal teljesen egyedi recept ,nagy metálszemcsével megtolva ,minden szögböl és fényviszonyban más a szine a szürkétöl a mély barnáig ! Nincs még egy ilyeen szin , napon gyönyörű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 igen Ati, de nem nálam.... :-) Nálam csak szépülnek ,épülnek ,valahogy igy : Ezt a kocsit nem ismered, ez a tuning autom,12V fapados, ami most is épül,itt csak az érdekel hogy brutális menetteljesítményei legyenek ,semmi más nem számit ,a lényeg a műszaki tartalom... : Ez meg a 24V fullos seni ,amit te is láttál,még nincs kész,de patika lesz,itt arányleg a gyarira törekszem: Most huztam ki belölle a teljes kábelköteget ,felujitás után megy vissza. akit érdekel itt megnézheti hogyan készülnek: mcsk.fotoalbum.hu EGYÉBKÉNT Ezt a hszt MOZA ATINAK küldtem ,csek véletlen az adok veszekbe irtam és ide áthelyezésre került ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Ha van 5-let segitsetek hogy kire lehet rábizni egy teljes kábelköteg felujitást !? Komplett 24V szelepes kábelkötege ,sajnos össze vissza gurányolták az előző tulajok ,inditásgátló ,riasztó ,stb.... 2 köteg is van ,egyet vissza kén állitani gyári álapotába ! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Ha van 5-let segitsetek hogy kire lehet rábizni egy teljes kábelköteg felujitást !? Komplett 24V szelepes kábelkötege ,sajnos össze vissza gurányolták az előző tulajok ,inditásgátló ,riasztó ,stb.... 2 köteg is van ,egyet vissza kén állitani gyári álapotába ! köszi ha van némi technikai érzéked(és sztem van ha magad csinálod az autóidat.)akkor álj neki te magad......tapasztalat,hogy az a legjobb munka amit magad csinálsz. szerezz kapcsolási rajzot és megoldható.rászánsz egy hétvégét teljes nyugiban....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2010 ha van némi technikai érzéked(és sztem van ha magad csinálod az autóidat.)akkor álj neki te magad......tapasztalat,hogy az a legjobb munka amit magad csinálsz. szerezz kapcsolási rajzot és megoldható.rászánsz egy hétvégét teljes nyugiban....... Ezzel teljesen egyet értek. Amúgy itt a fórumon opzsolt szokott mercikhez kábelköteget csinálni. Esetleg keresd őt. De sztem gazdaságosabb, ha te csinálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Ezzel teljesen egyet értek. Amúgy itt a fórumon opzsolt szokott mercikhez kábelköteget csinálni. Esetleg keresd őt. De sztem gazdaságosabb, ha te csinálod. nem nagy kaland........csak rengeteg idő és türelem kell hozzá. opeléknél korrektul megvannak a kábelszínek,végigfejti az ember a kötegszigetelést és utána már lehet javítani.......én legutóbb 1.5 napig csináltam egy tök gatya A2-es full-os köteget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2010 Én az Omegámba gyártottam le a gyári cd-tár kábelkötegét, kapcsolási rajz alapján. Tényleg korrektül megvan adva minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Én az Omegámba gyártottam le a gyári cd-tár kábelkötegét, kapcsolási rajz alapján. Tényleg korrektül megvan adva minden. másnak én sem csinálnám meg(igazából idő hiányában,mert amúgy tud szórakoztató lenni),de nem tartom megoldhatatlan feladatnak.... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2010 másnak én sem csinálnám meg(igazából idő hiányában,mert amúgy tud szórakoztató lenni),de nem tartom megoldhatatlan feladatnak.... :excl: Csak ezek azok a dolgok, amit nem szívesen fizetnek meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Gondoltam rá hogy magam ,de ha valamit utálok azaz elektronika !!!!!!!! Azert egy probat teszek majd, minden rajzom megvan ! Én a fényezéshez ,lakatoláshoz és üvegszálazáshoz értek. Ja és magam csináltam mindent ,szerelésben / tuningban viszont Tas baratom a segitségem ,ennyi ! na majd látjuk mi lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 / tuningban viszont Tas baratom a segitségem ,ennyi ! Ez a Tas az a Tas aki nyomdász Bécsben és Tascona néven fórumozik néha? Amúgy szépek az autók. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Akartam mondani hogy ha az ő keze benne van akkor mindent értünk... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Akartam mondani hogy ha az ő keze benne van akkor mindent értünk... :lol: Tessék járni Soltvadkertre és akkor meglesz ki is az a Mocsok :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts