nagy istván Elküldve November14, 2010 Elküldve November14, 2010 Szóval akkor mind egyforma? Minden esetre van itthon egy manta kormányművem. :excl: ha a mantét berakod a rekibe akkor f@sza csávó vagy..........ugyanis az figasléces... :( és abból nem volt szervós...... a reki nem szervós 1:22 a szervós 1:16 átételü......
nagy istván Elküldve November14, 2010 Elküldve November14, 2010 Nem lettem boldogabb. :excl: Egyébként megegyezik a 4es váltóéval, vagy tök más? Mi van ha nincs rajta? Mi lenne a szerepe? hő és zajcsillapítás a feladata....eéág hangos tud lenni ha nincs benne. lehet jó rá a sima 4esé is......
nagy istván Elküldve November14, 2010 Elküldve November14, 2010 Nekem az a normál beltéri is, mikor nem klímázom, és feltolom a venticsuszkát, akkor is az megy.. szal érdekes... De akkor egy venti, hogy kisebb kocsiba be se férne :( - majd lefotózom... :excl: a fotó az jó lenne........
wookie Elküldve November14, 2010 Elküldve November14, 2010 ha a mantét berakod a rekibe akkor f@sza csávó vagy..........ugyanis az figasléces... :excl: és abból nem volt szervós...... a reki nem szervós 1:22 a szervós 1:16 átételü...... Jaaaa. Akkor nem mantáé, csak egy b mantából kukáztam ki. :( Viszont egy icipicit más a felfogatási pontjai mint a rekinek. Szal akkor a szervósat nem kell annyit tekerni?
wookie Elküldve November14, 2010 Elküldve November14, 2010 hő és zajcsillapítás a feladata....eéág hangos tud lenni ha nincs benne. lehet jó rá a sima 4esé is...... Ahaa. Akkor az éppen ki lehet váltani mással is. Nincs rossz négyes váltód véletlenül? :excl:
anett79 Elküldve November14, 2010 Elküldve November14, 2010 Helló Senátorosok!Van jó pár senátorhoz való alkatrészem.Többek között digit km óra,légtömegmérő,klímahűtő külső-belső,szervó,állítható kormányoszlop és kormánymű...................stb stb. Majdnem ajándékba. http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o...szek_87_9_5e_db
wookie Elküldve November14, 2010 Elküldve November14, 2010 Ma rájöttem hogy a váltóm nem csak fekete színű. :excl: Viszont felvetődött néhány kérdés. Leszedtem a harangot, hogy megtakarítsam, az normális hogy a nyeles tengely tud valamennyit kifelé mozogni? Csapággyal együtt. A másik hogy cseréljem e alatta a tömítést, és ha igen, lehet e kapni, vagy készítsek? MEg akartam mégvalamit, de nem jut eszembe.
nagy istván Elküldve November14, 2010 Elküldve November14, 2010 Ahaa. Akkor az éppen ki lehet váltani mással is. Nincs rossz négyes váltód véletlenül? :excl: csak jó overdrive-s van...... :(
nagy istván Elküldve November14, 2010 Elküldve November14, 2010 Szal akkor a szervósat nem kell annyit tekerni? ha ezt lehet levonni következtetésnek akkor igen... :excl:
nagy istván Elküldve November14, 2010 Elküldve November14, 2010 apropó......valakit érdekel 30E motor? van 3 db is,aprópénzért......... :excl:
tascona Elküldve November15, 2010 Elküldve November15, 2010 apropó......valakit érdekel 30E motor? van 3 db is,aprópénzért......... :excl: Hali käbelköteged motor plusz kaszni(nem faragott) b szenihez arra lenne vevöm. Mizujs a vältokkal? a motorra räkerdezek mi jär velük? Üdv.Tas
nagy istván Elküldve November15, 2010 Elküldve November15, 2010 Hali käbelköteged motor plusz kaszni(nem faragott) b szenihez arra lenne vevöm. Mizujs a vältokkal? a motorra räkerdezek mi jär velük? Üdv.Tas B senit nem adok....... :excl: a váltok?????? vettem most 2 db senatort amiken 265ös van....lehet azok eladók lesznek..... a motorhoz meg leginkább semmi extra....hf,tömb,karter,vízpumpa,motortartóbakok,esetleg generátor,szervószivattyú........kipuffcsonk+ha kell a leömlő.természetesen a motorok egyben vannak és müködtek.csak nekem útban vannak.... :( van még 3.0-s légtömegmérőm is......L és LE-jethez is.
monza Elküldve November17, 2010 Elküldve November17, 2010 Pisti! A Ricsi kocsijáról nekem kellene az orra- Azt mennyiért adod??Első homlok fala.
nagy istván Elküldve November17, 2010 Elküldve November17, 2010 Pisti! A Ricsi kocsijáról nekem kellene az orra- Azt mennyiért adod??Első homlok fala. ezt nem itt szokás megbeszélni........ :excl: minek az neked? elvileg van elég autód bontani...
nagy istván Elküldve November17, 2010 Elküldve November17, 2010 2.5-s senator komplett fűtésrendszere(nem klímás,de más mint a 3.0-s senatoroké) eladó.....vagy értelmes dologra cserélhető. akinek ilyen van az tudja mire gondolok....... :excl:
nagy istván Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 valakinek nincs szüksége komplett hangszigetelőelemekre senator/rekord sedan-ba? van egy komplett garnítúra és sajnálom kidobni.........ingyen vihető,de nem sokáig.
nagy istván Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 esetleg még kék belső is lenne hasonló feltételekkel........ajtókárpitok már nincsenek meg,de szőnyeg+ülések igen.
kori Elküldve November19, 2010 Szerző Elküldve November19, 2010 esetleg még kék belső is lenne hasonló feltételekkel........ajtókárpitok már nincsenek meg,de szőnyeg+ülések igen. Csak azt ne mondd, hogy ráadásul plüs kárpitosak.
wookie Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 valakinek nincs szüksége komplett hangszigetelőelemekre senator/rekord sedan-ba? van egy komplett garnítúra és sajnálom kidobni.........ingyen vihető,de nem sokáig. Van e kedved postázni? Kéne, de a szállítást nem tudom hogy most meg tudnám e oldani.
nagy istván Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Csak azt ne mondd, hogy ráadásul plüs kárpitosak. az volt........már kukában vannak....... :excl:
nagy istván Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Van e kedved postázni? Kéne, de a szállítást nem tudom hogy most meg tudnám e oldani. nem bunkóságból,de nincs kedvem.......vagy valaki eljön érte hozzám vagy ha megfogom akkor már a kukába rakom....sorry.
nagy istván Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 ha ez még motíváció valakinek akkor van gyári vonóhorog sedan-ra......
wookie Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 ha ez még motíváció valakinek akkor van gyári vonóhorog sedan-ra...... Mennyi?
wookie Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 nem bunkóságból,de nincs kedvem.......vagy valaki eljön érte hozzám vagy ha megfogom akkor már a kukába rakom....sorry. Megpróbálok beszélni ismerősömmel. Ez is ott van Biatorbágyon?
nagy istván Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Megpróbálok beszélni ismerősömmel. Ez is ott van Biatorbágyon? bp.......ahol a kipuff is volt. ez a annyira sürgös csak,hogy hétfőn reggel minden megy szemétbe.......a kaszni is...... :excl:
Recommended Posts