Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

a műfal nem marad sokáig csak amíg szerzek újat vagy annál is jobbat.... :o

Nagyon vagányak az oldalirányjelzők. Milyen autóról vannak? Rekordoneddig csak az idióta kerek cuccokat láttam, de az nagyon gáz. A hátsó telón milyen okosság van? Gyárilag volt klímás, vagy te építetted bele? Az olajnyomás jeladója miért került át az olajpumpához? Nagyon szép a gép.

Megosztás:

Nem semmi. :o

Szép lesz ha kész lesz. :D

De az hogy van hogy ezen a jobb oldalt megy minden? Nekem a fékcső benzincső is baloldalt van.

Csak az az oldal index....

Mert a tied karbis. Azoknak ott megy a benzin cső és a fékcső. Az injetorosoknál jobb oldalon mennek a benzincsövek ( nyomó és visszatéró ág). Itt a harmadik gondolom a gázcső.

Megosztás:

Nagyon vagányak az oldalirányjelzők. Milyen autóról vannak? Rekordoneddig csak az idióta kerek cuccokat láttam, de az nagyon gáz. A hátsó telón milyen okosság van? Gyárilag volt klímás, vagy te építetted bele? Az olajnyomás jeladója miért került át az olajpumpához? Nagyon szép a gép.

a vauxhall-nak vannak gyárilag ilyenek,de ezeket kaptam egy nagyon jó barátomtól..........a teló meg szintezős,autómata lesz ha időm engedi majd.

a klímát én rakom bele.......ill. már benne van teljesen.

a gomba meg nem fér el a gyári 2.4 kipuffcsonktól a hátsó helyén,ennyi a történet.

Megosztás:

Voltak nehézségek?

Bár mivel a padlólemez 90%ban ugyanaz, gondolom egyszerűen alá ment.

a lépcsőshátú alá konnyebben bemenne.......azon kb.-ra megvan a difi felfogatásának a helye.

a karavanon nincs ez meg.ki kellett építeni,még jó hogy van sok senatorom bontani.arról lett leszedve a kellő nyúlvány.

a két nagy szilentnek meg szintén ki kell találni a helyét,elvileg megvan,de azért kell matekozni.

Megosztás:

Ma ki kellett cserélnem anyum Rekordjában a fűtőradiátort, mert folyott. Mikor kivettem, akkor tűnt fel, hogy ami benne volt az majdnem kétszer olyan vastag, mint ami belement. Volt otthon mégegy tartalék, de az is vékonyabb volt mint ami kilyukadt. Nem is gondoltam, hogy két méret van ebből a vacakból :o

A bal első féknek a csúszkái annyira berohadtak, hogy nyerget kellett cserélnem, mert nem lehetett megindítani. Útálom a Rekord első fékét. Mindig csak a szívás van vele.

Megosztás:

a lépcsőshátú alá konnyebben bemenne.......azon kb.-ra megvan a difi felfogatásának a helye.

a karavanon nincs ez meg.ki kellett építeni,még jó hogy van sok senatorom bontani.arról lett leszedve a kellő nyúlvány.

a két nagy szilentnek meg szintén ki kell találni a helyét,elvileg megvan,de azért kell matekozni.

A lengőkar bekötési pontja fölé menne a nagy szilent nemde? Ha jól láttam.

Neten találtam egy ilyet a multkor:

image-1CE6_4CD05106.gif

Csak ezen meg nincs meg minden méret.

Megosztás:

Ma ki kellett cserélnem anyum Rekordjában a fűtőradiátort, mert folyott. Mikor kivettem, akkor tűnt fel, hogy ami benne volt az majdnem kétszer olyan vastag, mint ami belement. Volt otthon mégegy tartalék, de az is vékonyabb volt mint ami kilyukadt. Nem is gondoltam, hogy két méret van ebből a vacakból :o

A bal első féknek a csúszkái annyira berohadtak, hogy nyerget kellett cserélnem, mert nem lehetett megindítani. Útálom a Rekord első fékét. Mindig csak a szívás van vele.

3 féle van ezek szerint......mert a klímásé is más mint a rendes.... :D

a fékből is 3 féle van,a 2 dugattyús a régi.eléggé megbízható.

az uszónyergesből is 2 féle van.amelyik állandóan berohad,nem csak neked,az a gyakoribb.és ezért a rosszabb is.keress másik félét az jó.

Megosztás:

kapizsgálod,ez 3 nap volt 2 embernek.

sok meló a protótipus...... :o

Igazság szerint ezt már egyszer kitalálták, csak le kell másolni. :D

Ugyanezt vectránál lesz érdekes eljátszani, mert ott csak a 4x4-nek volt független felfüggesztése, az meg csak sedanból volt. Én viszont 5 ajtós alá akarom betenni. :)

Megosztás:

A másik féle, az ami a 2.2-esen van? Az én Rekordomon az van, és ezerszer jobb mint a hagyományos. Sztem jobban is fog.

ez a jobban fog sztem csak érzéki csalódás.......kipróbáltam már az összes reki féket.

igen a 2.2-esére gondoltam,de van olyan rendszerü tömör tárcsához is.a fékrőt a devander segít felnagyítani,szal minél erősebb a devander annál könnyebb a fék.....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.