wookie Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 a képek majd egyszer..... :) a tiéddel még elég sok meló van.........ha kint volt pl. a hátsó híd azt miért nem takarítottad le szépen? A híd az le lett, meg rozsdátlanítottam, az alsó lengőkarokkal együtt, utána meg jobb híjján lekentem alvázvédővel. A felső lengőkarok meg valahogy kimaradtak. De mivel úgyis komplette ki akarom cserélni, ezért nem sokat rugóztam a dolgon.
nagy istván Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 A híd az le lett, meg rozsdátlanítottam, az alsó lengőkarokkal együtt, utána meg jobb híjján lekentem alvázvédővel. A felső lengőkarok meg valahogy kimaradtak. De mivel úgyis komplette ki akarom cserélni, ezért nem sokat rugóztam a dolgon. homokfújás és savas alapozó.....csak ez ér valamit.
wookie Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 homokfújás és savas alapozó.....csak ez ér valamit. A komplett új futómű homokfújva, horganyozva majd porfestve lesz. Ma összeraktam a gépet teljesen vontathatóra, csak a két stabilizátor nincs benne, meg a kézifék nem akar csinálni semmit az istenért sem. (ötlet?) Ellenben a jó drága réz fékcsövek egyike elcsattant, a végén a kis kúp egyszerűen megszűnt létezni, és kiugrott az egész a csavarból. Kiszedtem, a másik vége is iszonyat el volt vékonyodva..... Egy másik csatlakozás pedig könnyezik. Remek. Mindenesetre ki tudtuk vontatni. A képek ne tévesszenek meg senkit, minden épp csak rá van téve.
nagy istván Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 nekem vannak senator-rekord komplett futóművek homokfújva-alapozva.... :)
wookie Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 nekem vannak senator-rekord komplett futóművek homokfújva-alapozva.... :) Márhogy eladó?
nagy istván Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Szerintem igen. :) ott a pont..... :D majd küldöm a képeket ha 1x az asszonykámat megfűzőm,hogy töltse fel nekem.igaz ez éjjel nehezen megy. <_<
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 ott a pont..... :) majd küldöm a képeket ha 1x az asszonykámat megfűzőm,hogy töltse fel nekem.igaz ez éjjel nehezen megy. <_< Ha elviszed Lacihoz a kártyát és szólsz, akkor feltöltöm én :D
nagy istván Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Ha elviszed Lacihoz a kártyát és szólsz, akkor feltöltöm én :) faint...csak épp telón vannak a képek... <_< viszont van blútuszom a telefonon....... :D
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 faint...csak épp telón vannak a képek... :D viszont van blútuszom a telefonon....... :) Milyen telefon ? Biztos van valami fájlkezelő hozzá, amivel át lehet pakolni a képeket. Ha sok kép van, akkor BT elég lassúúú tud lenni.
nagy istván Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Milyen telefon ? Biztos van valami fájlkezelő hozzá, amivel át lehet pakolni a képeket. Ha sok kép van, akkor BT elég lassúúú tud lenni. nokia 6131
nagy istván Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 nokia 6131 mégjobbbbb......eljössz és lefényképezed.... :)
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 mégjobbbbb......eljössz és lefényképezed.... :) Hova kellene menni ? :D Az bajjjjjjj, hogy 1 wawe-el szegényebb vagyok és azt hasznéltam fényképezésre..... De biztos tudok kölcsönkérni fotómasinériát <_<
kori Elküldve Október12, 2010 Szerző Elküldve Október12, 2010 Rekordon volt Weber karburátor? Kaptam pár cuccot E1-es Rekordhoz, és van a cuccok közt egy ilyen karbi, de én úgy eml, hogy Solex volt gyárilag. Wooki lesz pár cuccom neked: pár jó hátsólámpa (fekete keretes), törött plexis műszer-egység, meg még pár cucc. Vmelyik nap megnézem, mi van, és mi az ami használható. Utána írok, és ha kell, postaköltség árán elküldöm.
wookie Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Rekordon volt Weber karburátor? Kaptam pár cuccot E1-es Rekordhoz, és van a cuccok közt egy ilyen karbi, de én úgy eml, hogy Solex volt gyárilag. Wooki lesz pár cuccom neked: pár jó hátsólámpa (fekete keretes), törött plexis műszer-egység, meg még pár cucc. Vmelyik nap megnézem, mi van, és mi az ami használható. Utána írok, és ha kell, postaköltség árán elküldöm. Istenem, ti túl jók vagytok hozzám. :) De tényleg, idejövök alig egy éve, vagy annyise, még nem is tudtam találkozni senkivel személyesen, ehhez képest adtok egy rakás cuccot. Na ezt nevezem önzetlenségnek. Köszönöm, tényleg.
berlina Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Nolethane toronycsapágy gyüjtőrendelés AUS-ból: http://opel-hecktriebler-forum.de/index.ph...&highlight= http://www.senator-monza.de/?wM9QUSE1kJ3ET...cjM8lTM9EkUBBVT http://www.nolathane.com.au/product_detail...;sans_vehicle=1 miheztartásvégetttttttcsakúgybepottyantvaazinfóanirvanaba
Colin Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Sziasztok. Most találtam egy képet, esetleg tud róla valaki valamit?
Colin Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 az biztos :) hullaszállítóról tudtam, meg a 3000-res motorrol is, hogy létezett benne, mentőautóról nem. De hajt a kiváncsiság, hogy jelenleg mit tesztelhetnek vele? :D
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 az biztos :) hullaszállítóról tudtam, meg a 3000-res motorrol is, hogy létezett benne, mentőautóról nem. De hajt a kiváncsiság, hogy jelenleg mit tesztelhetnek vele? :D Azt, hogy miként csúszik keresztbe <_<
wookie Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 az biztos :) hullaszállítóról tudtam, meg a 3000-res motorrol is, hogy létezett benne, mentőautóról nem. De hajt a kiváncsiság, hogy jelenleg mit tesztelhetnek vele? :D Pedig volt ilyen. http://senatorman.de/v2/senator-a2/exoten.html
wookie Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Rekordon volt Weber karburátor? Kaptam pár cuccot E1-es Rekordhoz, és van a cuccok közt egy ilyen karbi, de én úgy eml, hogy Solex volt gyárilag. Wooki lesz pár cuccom neked: pár jó hátsólámpa (fekete keretes), törött plexis műszer-egység, meg még pár cucc. Vmelyik nap megnézem, mi van, és mi az ami használható. Utána írok, és ha kell, postaköltség árán elküldöm. Itt még csak solexet sem ír. http://senatorman.de/v2/rekord-e1/index.html
nagy istván Elküldve Október13, 2010 Elküldve Október13, 2010 solex meg varajet volt gyárilag..........nekem is volt weber karbisorom ohc-re........legalább is asszem arra volt jó. :)
nagy istván Elküldve Október13, 2010 Elküldve Október13, 2010 az biztos :) hullaszállítóról tudtam, meg a 3000-res motorrol is, hogy létezett benne, mentőautóról nem. De hajt a kiváncsiság, hogy jelenleg mit tesztelhetnek vele? <_< engem nem érdekel mit csinálnak vele....inkább kell kell egy ilyen nekem. :D mennyit lehetne pakolni a hátuljába........ :icon13:
nagy istván Elküldve Október13, 2010 Elküldve Október13, 2010 Pedig volt ilyen. http://senatorman.de/v2/senator-a2/exoten.html a bőrbelsős képeken van némi csalás...........a hátsó ajtókárpitban soha nem volt tudtomal hamutartó.és fabetéten keresztül sem vezették ki a biztonsági ajtózár müködtetését soha... :) a többi tetszik.... :D
Recommended Posts