wookie Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 átszerelhető a balos jobbra........ ^_^ vazze olyan reki belsőket dobtam ki amikért öltél volna asszem.plüss,repedésmente műfal,stb. Cááááá Mondjuk én meg vagyok elégedve a jelenlegivel, műszerfalból meg A2es seniét szeretnék. Átszerelhető, csak marhára nem esik kézre, mert ott a kardánalagút. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Cááááá Mondjuk én meg vagyok elégedve a jelenlegivel, műszerfalból meg A2es seniét szeretnék. Átszerelhető, csak marhára nem esik kézre, mert ott a kardánalagút. ^_^ ha jobban megnézed akkor rájössz,hogy átszerelhető.és nem a kardán felé fog nézni az emelőkar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 ha jobban megnézed akkor rájössz,hogy átszerelhető.és nem a kardán felé fog nézni az emelőkar. Nézegettem mikor raktam be a tőled kapott szettet, meg szenvedtem is egy sort, mert be volt állva. Ezekszerint a kart is át lehet tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Nézegettem mikor raktam be a tőled kapott szettet, meg szenvedtem is egy sort, mert be volt állva. Ezekszerint a kart is át lehet tenni? tudsz te ha akarsz.... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
pindroch Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Sziasztok! Ajánlottak nekem egy Omega B komplett manuális klímát (2 literes motorból, kódot nem tudok) Bele lehet ezt varázsolni egy rekordba, vagy ne is ábrándozzak ilyenen? (2.0E) Szerintetek? előre is köszönöm, üdv: Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 2x-es átiratás....tiszta haszon. vegyél omit caravan-ban.azt kapsz olcsón. Olyasmi lesz..csak jobb lenne egy rekord ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Sziasztok! Ajánlottak nekem egy Omega B komplett manuális klímát (2 literes motorból, kódot nem tudok) Bele lehet ezt varázsolni egy rekordba, vagy ne is ábrándozzak ilyenen? (2.0E) Szerintetek? előre is köszönöm, üdv: Laci Én nem állnék neki. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember4, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Sziasztok! Ajánlottak nekem egy Omega B komplett manuális klímát (2 literes motorból, kódot nem tudok) Bele lehet ezt varázsolni egy rekordba, vagy ne is ábrándozzak ilyenen? (2.0E) Szerintetek? előre is köszönöm, üdv: Laci 99% hogy nem lehet átszerelni. Keress A2 Seniből klímát, az belemegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 99% hogy nem lehet átszerelni. Keress A2 Seniből klímát, az belemegy. Mindent meg lehet oldani, más kérdés hogy nem feltétlen éri meg. ^_^ Valakinek van képe hogy is nézett ki egy klímás műszerfal? Nem mintha kéne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Izé, nézegettem ma a tornyaimat, (bekerült ma a kormány meg pedálsor) és azt láttam hogy nagyon nem egyformán állnak, a balos kicsit befele dől. Mondjuk várható volt hogy meg van nyekkenve, főleg hogy ugye hegesztve is volt, de azért nem ezt vártam. Erről van valakinek valami tudomása hogy pontosan hogyan kellene álljanak? Huzatópadon komolyabb kasznizás nélkül (értem ez alatt hogy le kell e vágni a fél elejét) vissza lehet vajon húzni? Mert addig nincs értelme toronymerevítőt és egyebeket csinálnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Izé, nézegettem ma a tornyaimat, (bekerült ma a kormány meg pedálsor) és azt láttam hogy nagyon nem egyformán állnak, a balos kicsit befele dől. Mondjuk várható volt hogy meg van nyekkenve, főleg hogy ugye hegesztve is volt, de azért nem ezt vártam. Erről van valakinek valami tudomása hogy pontosan hogyan kellene álljanak? Huzatópadon komolyabb kasznizás nélkül (értem ez alatt hogy le kell e vágni a fél elejét) vissza lehet vajon húzni? Mert addig nincs értelme toronymerevítőt és egyebeket csinálnom. vannak pontos méretek......csak ne most keljen megadni.1-2 cm-t még vissza tudsz húzni,de többet nem vágás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 99% hogy nem lehet átszerelni. Keress A2 Seniből klímát, az belemegy. szted valaki eladja???? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Mindent meg lehet oldani, más kérdés hogy nem feltétlen éri meg. ^_^ Valakinek van képe hogy is nézett ki egy klímás műszerfal? Nem mintha kéne. :D asszem colin kartársnál ott vannak az autóm régebbi fotói.........abban megtalálod. nem sokban külömbözik a simától csak ebben más a ventillátor kapcsoló és a levegő irányát már vákuum-al kezelt lapok irányítják.igazából belül van nagy változás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Sziasztok! Ajánlottak nekem egy Omega B komplett manuális klímát (2 literes motorból, kódot nem tudok) Bele lehet ezt varázsolni egy rekordba, vagy ne is ábrándozzak ilyenen? (2.0E) Szerintetek? előre is köszönöm, üdv: Laci jó játék:csinálsz a kompresszornak tartókonzolt........a motorra. autána befaragod a belső hőcserélőt és csinálsz neki kábelköteget.aztán még legyártatod az összes csövet,mert ugye az omié mégse lesz jó valszeg.a végére meg maradt még a külső hőcserélő és a ventilátora aztán már mehet is bele a gáz. megoldható,csak igen drága buli.meg sok idegesség és sok agysejt gyilkolása....... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Visit My Website Ez igen! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pindroch Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 jó játék:csinálsz a kompresszornak tartókonzolt........a motorra. autána befaragod a belső hőcserélőt és csinálsz neki kábelköteget.aztán még legyártatod az összes csövet,mert ugye az omié mégse lesz jó valszeg.a végére meg maradt még a külső hőcserélő és a ventilátora aztán már mehet is bele a gáz. megoldható,csak igen drága buli.meg sok idegesség és sok agysejt gyilkolása....... <_< Köszi! én is azt mondtam, hogy valsz nem megy bele, csak azért gondoltam, hogy megkérdezem tőletek, mert ingyé lenne a cucc. A tulaj (német) fölajánlotta, hogy kiszereli nekem, mert a kocsi úgyis megy a lecsóba, de akkor egyszer kibaszás vele (kiszerelni sem egyszerű mindent), egyszer meg magammal, mer sokat kell gányolni. bár legutóbb meg aszonta, hogy nem szarakodik a kiszereléssel, lehet, hogy elhozza a kocsit, ha jön legközelebb, oszt csináljak vele amit akarok.... egyenlőre nem akarok költeni az enyémre, gázosítás után vagyok, nem volt olcsó, lassan lakatolni kéne, az fontosabb, mint a klíma. ja, juteszembe: azt hallottam hogy betiltják a normál festéket, és csak vízbázisúak lesznek. Szerintetek érdemes még most megvenni, és elrakni? Egy éven belül esedékes lesz a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 ja, juteszembe: azt hallottam hogy betiltják a normál festéket, és csak vízbázisúak lesznek. Szerintetek érdemes még most megvenni, és elrakni? Egy éven belül esedékes lesz a dolog. Ehhez képest még mindíg kapni, egyébként fél évnél tovább nem érdemes rakosgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Köszi! én is azt mondtam, hogy valsz nem megy bele, csak azért gondoltam, hogy megkérdezem tőletek, mert ingyé lenne a cucc. A tulaj (német) fölajánlotta, hogy kiszereli nekem, mert a kocsi úgyis megy a lecsóba, de akkor egyszer kibaszás vele (kiszerelni sem egyszerű mindent), egyszer meg magammal, mer sokat kell gányolni. bár legutóbb meg aszonta, hogy nem szarakodik a kiszereléssel, lehet, hogy elhozza a kocsit, ha jön legközelebb, oszt csináljak vele amit akarok.... egyenlőre nem akarok költeni az enyémre, gázosítás után vagyok, nem volt olcsó, lassan lakatolni kéne, az fontosabb, mint a klíma. ja, juteszembe: azt hallottam hogy betiltják a normál festéket, és csak vízbázisúak lesznek. Szerintetek érdemes még most megvenni, és elrakni? Egy éven belül esedékes lesz a dolog. az enyém oldószeressel lett lefestve most.........még sokáig lehet majd kapni raktárról sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Lengéscsillapítóból melyik márkát/típust ajánljátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Lengéscsillapítóból melyik márkát/típust ajánljátok? Előre LIP-et semmiképp, de hátul az Omegámban egész jól bírja. Én Kayabát vettem előre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Előre LIP-et semmiképp, de hátul az Omegámban egész jól bírja. Én Kayabát vettem előre. Na ezekről még nemigen hallottam. Sachs, monroe, blistein, ilyenekről vélemény? Vectrába kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Na ezekről még nemigen hallottam. Sachs, monroe, blistein, ilyenekről vélemény? Vectrába kellene. Blistein gátlót akarsz bele venni ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Blistein gátlót akarsz bele venni ? <_< mé mi a baj a bilstein-el??????? jó és nem is horror az ára az utcai kivitelnek.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 tényleg........valakit nem érdekel A2-es seni digi műfal???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember12, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 tényleg........valakit nem érdekel A2-es seni digi műfal???????? Köszönöm szépen az injektorokat. Miután eljöttem tőled, esett le, hogy amikor a belső tér cuccait kínálgattad, a fórumon, akkor műszerfalra is gondoltál. Sajnos nekem csak az ülések és kárpitok ugrottak be. Azért ha megint lesz ilyen akciód, és esetleg kék műszerfalad is lesz, gondolj rám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts