Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Aszongya: "...nincsen ebéd pénz nélkül"

Akkor ez most burkolt célzás volt hogy éhezel? Gyűjtsünk gombócra valót? ^_^ :D

Ha nincs meg a képes rejtvény megfejtése, akkor feltétlenül :D :D

Elküldve
voltam a barátodnál...

nem kevés alkatrész mennyisége van.... :D :D

Kaptam tőle reki kartert.... :D

Itt Esztergom-Kertvárosban? ^_^

Majdnem a mi utcánk végén laknak.

Egyébként amit láthattál alkatrészt az a régi mennyiség 1/5-öde.

Elküldve
Itt Esztergom-Kertvárosban? ^_^

Majdnem a mi utcánk végén laknak.

Egyébként amit láthattál alkatrészt az a régi mennyiség 1/5-öde.

igen ott voltam.

hát elcsodálkoztam :D :D

Elküldve

Sztem Vincze Sanyival egyszer én is voltam arra, de nem mentünk be az udvarba. Tátva maradt a szám mikor megláttam a sok öreg vasat.

Elküldve
Sztem Vincze Sanyival egyszer én is voltam arra, de nem mentünk be az udvarba. Tátva maradt a szám mikor megláttam a sok öreg vasat.

Na ja. Most meg szépen füvesítve lett. Így is szép. ^_^

Elküldve

Voltak ott akciók régen. ^_^

Beemeltük kézzel a Monzába a mocit.

Aztán szólt az öreg,hogy vegyük ki mert fordítva lett befűzve mind a 6 dugattyú. :D :D

Elküldve
Voltak ott akciók régen. ^_^

Beemeltük kézzel a Monzába a mocit.

Aztán szólt az öreg,hogy vegyük ki mert fordítva lett befűzve mind a 6 dugattyú. :D :D

Nem semmi. ;) Még jó hogy időben szolt és nem raktátok össze. :D . Meg ha be is lett volna indítva. :D

-Én kb ,az emlékezeteim szerint ,fiatalos Opelos ként voltam náluk. Akkoriban egy scona B. mvolt 1600 SR tip. MENT MINT ÁLLAT. Sajnos nem találtam rá. Sőt aszem donor lett belőle.

- Mert mikor eladtam akkor az nap , du -már egy sárga színű úgy olyan kocsin volt a rendszám tábla. és ment vele az üllőin.

csaó.

Elküldve
voltam a barátodnál...

nem kevés alkatrész mennyisége van.... ^_^ :D

Kaptam tőle reki kartert.... :D

Viszont akkor keresek Manta 1.8 as karter, hátha valakinek, és nem kell megvenni hozzá egy komplett autót.

Nekem van egy manta karterem, cih motorról. hogy mekkora ccm azt nem tom.

Elküldve
ezt már néztem.........hengerfejes........kisebbségi a gazdája aki valami tartozás fejében hozta el.......ja és aszongya teljesen gyári a vas:tornyok bedölve,a bele lelakva...... :D

akkor a hülyének is megéri...rohanok is érte.

Még mindig azt mondom hogy add el inkább a tiédet ^_^

Ezt meg nem iratták át végül :D

Elküldve

Egyébként szegeden a dorozsmai bontóban van most egy kék e2es caravan, ohc motorral, még mindene megvolt a multkor. (kb egy hete)

Más:

Jobb kormányos rekit/senit nem bontott valaki? Kéne a jobb egyhez a magasságállítós keret.

Elküldve
Egyébként szegeden a dorozsmai bontóban van most egy kék e2es caravan, ohc motorral, még mindene megvolt a multkor. (kb egy hete)

Más:

Jobb kormányos rekit/senit nem bontott valaki? Kéne a jobb egyhez a magasságállítós keret.

a jobbosnak is ugyanaz a kormányoszlopa mint a balosnak........

Elküldve
a jobbosnak is ugyanaz a kormányoszlopa mint a balosnak........

Az ülésről beszélek. ^_^

A magasságállítós keret kellene róla, ülésem van elég. :D

Elküldve
Az ülésről beszélek. ^_^

A magasságállítós keret kellene róla, ülésem van elég. :D

átszerelhető a balos jobbra........ :D

vazze olyan reki belsőket dobtam ki amikért öltél volna asszem.plüss,repedésmente műfal,stb.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.