Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

fekete a verda teteje????

akkor mentetek el amikor mi érkeztünk a bliccre..... :D

még segitettem felemelni a kordonszallagot a hölgynek(valszeg a párod) miközben tolattál ki. :wacko:

Basszuskulcs! Igazából, csak odaálltam a többi Omegáshoz. Utána ott is tanyáztunk. Akkor nem kerültük el, csak nem ismertük meg egymást :wacko:

Megosztás:

Hy!

Pitti!

A seni műszerfal (ami neked is van) ugye jól gondolom hogy egy az egyben belemegy a rekordba?

Nézegettem, és abban több a hely, nekem meg sokminden be lesz pakolva a gépbe, és a régiben nincs hova tenni, plusz szét is van már repedezve a teteje.

Meg mennyiért kapok én olyat?

Ezek is müanyagok vagy van már rajta valami huzat?

Megosztás:

Hy!

Pitti!

A seni műszerfal (ami neked is van) ugye jól gondolom hogy egy az egyben belemegy a rekordba?

Nézegettem, és abban több a hely, nekem meg sokminden be lesz pakolva a gépbe, és a régiben nincs hova tenni, plusz szét is van már repedezve a teteje.

Meg mennyiért kapok én olyat?

Ezek is müanyagok vagy van már rajta valami huzat?

belemegy a rekibe persze........de nekem nincs eladó és szerintem másnak sem nagyon.... :D

lesz itt seni futóművem nemsokára,kell?

Megosztás:

belemegy a rekibe persze........de nekem nincs eladó és szerintem másnak sem nagyon.... :D

lesz itt seni futóművem nemsokára,kell?

Továbbra is kell, csak még mindíg nem tudom hogy mikor tudok érte menni.

Egyrészt amit megrendeltem cuccot a kocsihoz sem jött még meg, így ott fekszik az üres kaszni a ház előtt nem haladok vele, plusz a pénzem is lassabban jön be mint terveztem.

Szeptember elejére már tuti nem leszek készen vele, belecsúszok az iskolakezdésbe.

Mikor lesz nálad bontható állapotban? Aug 20 után tuti nem jó nekem, szeptemberig, utána meg leginkább csak 7 végeken, 20.-a előtt meg leginkább csak 16-17.

Egyébként ahogy nézegettem az A omi műszerfala is tök ugyanaz nem?

Vagy csak kívülről?

Megosztás:

Továbbra is kell, csak még mindíg nem tudom hogy mikor tudok érte menni.

Egyrészt amit megrendeltem cuccot a kocsihoz sem jött még meg, így ott fekszik az üres kaszni a ház előtt nem haladok vele, plusz a pénzem is lassabban jön be mint terveztem.

Szeptember elejére már tuti nem leszek készen vele, belecsúszok az iskolakezdésbe.

Mikor lesz nálad bontható állapotban? Aug 20 után tuti nem jó nekem, szeptemberig, utána meg leginkább csak 7 végeken, 20.-a előtt meg leginkább csak 16-17.

Egyébként ahogy nézegettem az A omi műszerfala is tök ugyanaz nem?

Vagy csak kívülről?

az omegáé nem jó.......... :D

vasárnap 1 napra itt lesznek a cuccok........

Megosztás:

pont azért nem szedek előre szét már semmit,hogy ne keljen állandóan ide-oda pakolnom.... :D

más:van 1 csomó reki hidam,20E autómata,2.3 td,1.8E és 1.8s.mindegyikből több db is van... :wacko:

mivel nekem megszünnek a 4 csavaros megoldások megszabadulnék tőlük.bartel is érdekelne....... :wacko:

Honnan kellene elhozni a hidakat? Mi kellene bartelben? Mi az elhozatali határidő?

Megosztás:

Honnan kellene elhozni a hidakat? Mi kellene bartelben? Mi az elhozatali határidő?

füred esetleg pest........bartelba meg.........5x120 felni,6-7x15 méretben,megkímélt seni A belső lehetőleg sötét színben,c20xe motor......ilyesmik.reki cuccaim nekem is vannak.....sőt már túl is csordult nem kicsit a raktározási kereteim határain.... :D

u.i.:esetleg nagyon jó 15x185(195)x65(60) téli-nyári gumik..... :wacko:

Megosztás:

pont azért nem szedek előre szét már semmit,hogy ne keljen állandóan ide-oda pakolnom.... :D

más:van 1 csomó reki hidam,20E autómata,2.3 td,1.8E és 1.8s.mindegyikből több db is van... :wacko:

mivel nekem megszünnek a 4 csavaros megoldások megszabadulnék tőlük.bartel is érdekelne....... :wacko:

Ára? Bár lehet hogy már inkább nem szenvedek én se a 4 csavarossal.

Ellenben idén még lesz e senid bontásra?

Megosztás:

füred esetleg pest........bartelba meg.........5x120 felni,6-7x15 méretben,megkímélt seni A belső lehetőleg sötét színben,c20xe motor......ilyesmik.reki cuccaim nekem is vannak.....sőt már túl is csordult nem kicsit a raktározási kereteim határain.... :D

u.i.:esetleg nagyon jó 15x185(195)x65(60) téli-nyári gumik..... :wacko:

Sztem semmim sincs ezek közül. Jó magyar fizetőeszközben mi lenne az ára a hidaknak? Ja a lényeg: nem búgnak? Aug. 23 és 29 között vmikor el tudom hozni, ha úgy adódik?

Megosztás:

Sztem semmim sincs ezek közül. Jó magyar fizetőeszközben mi lenne az ára a hidaknak? Ja a lényeg: nem búgnak? Aug. 23 és 29 között vmikor el tudom hozni, ha úgy adódik?

ezek nem búgtak amig autóban voltak azért is raktam el őket.

közben eszembe jutott,hogy van még 2.2-es hidam is......... :D

az a baj,hogy 20.-án elutazunk és nem tom mikor jövünk haza........ :wacko:

idei első szabadságom.... :wacko:

viszont füredre ha kell le tudok ugrani elvileg bármikor utána.

Megosztás:

ezek nem búgtak amig autóban voltak azért is raktam el őket.

közben eszembe jutott,hogy van még 2.2-es hidam is......... :D

az a baj,hogy 20.-án elutazunk és nem tom mikor jövünk haza........ :wacko:

idei első szabadságom.... :wacko:

viszont füredre ha kell le tudok ugrani elvileg bármikor utána.

pü ment.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.