nagy istván Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Köszi :D Lecserélem. fekete a verda teteje???? akkor mentetek el amikor mi érkeztünk a bliccre..... :wacko: még segitettem felemelni a kordonszallagot a hölgynek(valszeg a párod) miközben tolattál ki. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 fekete a verda teteje???? akkor mentetek el amikor mi érkeztünk a bliccre..... :D még segitettem felemelni a kordonszallagot a hölgynek(valszeg a párod) miközben tolattál ki. :wacko: Basszuskulcs! Igazából, csak odaálltam a többi Omegáshoz. Utána ott is tanyáztunk. Akkor nem kerültük el, csak nem ismertük meg egymást :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Basszuskulcs! Igazából, csak odaálltam a többi Omegáshoz. Utána ott is tanyáztunk. Akkor nem kerültük el, csak nem ismertük meg egymást :D na majd legközelebb......még néztem is kicsit az autót,de mivel a tető fekete volt nem is gondoltam rád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Neki biztos jó ár, de nem is 300 eurót keres. Ha végleg bekrepál, és addig nem lesz másik, akkor megy alá az ötös getrag. http://racing-bazar.hu/alkatresz/vegyes/op....0i_alkatreszek ezt próbáld meg...........ez nem 200 ejró. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Üdv mindenkinek köszönöm az infokat és a segítő szándékot minden hozzászolónak Vacla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Üdv mindenkinek köszönöm az infokat és a segítő szándékot minden hozzászolónak Vacla. - mi is köszönjük, hogy elő bukkantál. :D Jó lett volna azért nem el tünni. De megértelek. írtad... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/vegyes/op....0i_alkatreszek ezt próbáld meg...........ez nem 200 ejró. :D - ez az emberke hirdeti KB 2 éve .. - Vatera. Zsibvásár stb... Érdekes,hogy senki nem ment érte. Én is írtam neki de nem válaszolt . Szelepfedélt ,lámpát,féknyerget szervó,szivattyút árul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Hy! Pitti! A seni műszerfal (ami neked is van) ugye jól gondolom hogy egy az egyben belemegy a rekordba? Nézegettem, és abban több a hely, nekem meg sokminden be lesz pakolva a gépbe, és a régiben nincs hova tenni, plusz szét is van már repedezve a teteje. Meg mennyiért kapok én olyat? Ezek is müanyagok vagy van már rajta valami huzat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Hy! Pitti! A seni műszerfal (ami neked is van) ugye jól gondolom hogy egy az egyben belemegy a rekordba? Nézegettem, és abban több a hely, nekem meg sokminden be lesz pakolva a gépbe, és a régiben nincs hova tenni, plusz szét is van már repedezve a teteje. Meg mennyiért kapok én olyat? Ezek is müanyagok vagy van már rajta valami huzat? belemegy a rekibe persze........de nekem nincs eladó és szerintem másnak sem nagyon.... :D lesz itt seni futóművem nemsokára,kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 belemegy a rekibe persze........de nekem nincs eladó és szerintem másnak sem nagyon.... :D lesz itt seni futóművem nemsokára,kell? Továbbra is kell, csak még mindíg nem tudom hogy mikor tudok érte menni. Egyrészt amit megrendeltem cuccot a kocsihoz sem jött még meg, így ott fekszik az üres kaszni a ház előtt nem haladok vele, plusz a pénzem is lassabban jön be mint terveztem. Szeptember elejére már tuti nem leszek készen vele, belecsúszok az iskolakezdésbe. Mikor lesz nálad bontható állapotban? Aug 20 után tuti nem jó nekem, szeptemberig, utána meg leginkább csak 7 végeken, 20.-a előtt meg leginkább csak 16-17. Egyébként ahogy nézegettem az A omi műszerfala is tök ugyanaz nem? Vagy csak kívülről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Továbbra is kell, csak még mindíg nem tudom hogy mikor tudok érte menni. Egyrészt amit megrendeltem cuccot a kocsihoz sem jött még meg, így ott fekszik az üres kaszni a ház előtt nem haladok vele, plusz a pénzem is lassabban jön be mint terveztem. Szeptember elejére már tuti nem leszek készen vele, belecsúszok az iskolakezdésbe. Mikor lesz nálad bontható állapotban? Aug 20 után tuti nem jó nekem, szeptemberig, utána meg leginkább csak 7 végeken, 20.-a előtt meg leginkább csak 16-17. Egyébként ahogy nézegettem az A omi műszerfala is tök ugyanaz nem? Vagy csak kívülről? az omegáé nem jó.......... :D vasárnap 1 napra itt lesznek a cuccok........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 az omegáé nem jó.......... :D vasárnap 1 napra itt lesznek a cuccok........ Kár, pedig olyat tudtam volna. :wacko: Az itt az mit takar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Kár, pedig olyat tudtam volna. :D Az itt az mit takar? bp és csak vasárnap......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 bp és csak vasárnap......... Úgy nézem ebből se lesz most semmi, vasárnap is dolgozok. :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Úgy nézem ebből se lesz most semmi, vasárnap is dolgozok. :wacko: :wacko: :D már csak azért se,mert elvitte más.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 már csak azért se,mert elvitte más.... legalább nem kell kerülgetned. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 pont azért nem szedek előre szét már semmit,hogy ne keljen állandóan ide-oda pakolnom.... :D más:van 1 csomó reki hidam,20E autómata,2.3 td,1.8E és 1.8s.mindegyikből több db is van... :wacko: mivel nekem megszünnek a 4 csavaros megoldások megszabadulnék tőlük.bartel is érdekelne....... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 pont azért nem szedek előre szét már semmit,hogy ne keljen állandóan ide-oda pakolnom.... :D más:van 1 csomó reki hidam,20E autómata,2.3 td,1.8E és 1.8s.mindegyikből több db is van... :wacko: mivel nekem megszünnek a 4 csavaros megoldások megszabadulnék tőlük.bartel is érdekelne....... :wacko: Honnan kellene elhozni a hidakat? Mi kellene bartelben? Mi az elhozatali határidő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Honnan kellene elhozni a hidakat? Mi kellene bartelben? Mi az elhozatali határidő? füred esetleg pest........bartelba meg.........5x120 felni,6-7x15 méretben,megkímélt seni A belső lehetőleg sötét színben,c20xe motor......ilyesmik.reki cuccaim nekem is vannak.....sőt már túl is csordult nem kicsit a raktározási kereteim határain.... :D u.i.:esetleg nagyon jó 15x185(195)x65(60) téli-nyári gumik..... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 pont azért nem szedek előre szét már semmit,hogy ne keljen állandóan ide-oda pakolnom.... :D más:van 1 csomó reki hidam,20E autómata,2.3 td,1.8E és 1.8s.mindegyikből több db is van... :wacko: mivel nekem megszünnek a 4 csavaros megoldások megszabadulnék tőlük.bartel is érdekelne....... :wacko: Ára? Bár lehet hogy már inkább nem szenvedek én se a 4 csavarossal. Ellenben idén még lesz e senid bontásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Ára? Bár lehet hogy már inkább nem szenvedek én se a 4 csavarossal. Ellenben idén még lesz e senid bontásra? már nem bontok többet eladásra....sorry. :D még van pár apróság aztán kifujt a dolog...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 füred esetleg pest........bartelba meg.........5x120 felni,6-7x15 méretben,megkímélt seni A belső lehetőleg sötét színben,c20xe motor......ilyesmik.reki cuccaim nekem is vannak.....sőt már túl is csordult nem kicsit a raktározási kereteim határain.... :D u.i.:esetleg nagyon jó 15x185(195)x65(60) téli-nyári gumik..... :wacko: Sztem semmim sincs ezek közül. Jó magyar fizetőeszközben mi lenne az ára a hidaknak? Ja a lényeg: nem búgnak? Aug. 23 és 29 között vmikor el tudom hozni, ha úgy adódik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Sztem semmim sincs ezek közül. Jó magyar fizetőeszközben mi lenne az ára a hidaknak? Ja a lényeg: nem búgnak? Aug. 23 és 29 között vmikor el tudom hozni, ha úgy adódik? ezek nem búgtak amig autóban voltak azért is raktam el őket. közben eszembe jutott,hogy van még 2.2-es hidam is......... :D az a baj,hogy 20.-án elutazunk és nem tom mikor jövünk haza........ :wacko: idei első szabadságom.... :wacko: viszont füredre ha kell le tudok ugrani elvileg bármikor utána. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus15, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 ezek nem búgtak amig autóban voltak azért is raktam el őket. közben eszembe jutott,hogy van még 2.2-es hidam is......... :D az a baj,hogy 20.-án elutazunk és nem tom mikor jövünk haza........ :wacko: idei első szabadságom.... :wacko: viszont füredre ha kell le tudok ugrani elvileg bármikor utána. pü ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Na, hazajött pár cucc a géphez. ^_^ Alatta horganyozva. Volt az egész 3500ft. És még van egy rakás csavar is. Közben elkészültek az új fékcsövek is: http://kepfeltoltes.hu/100819/DSC00252_www...ltoltes.hu_.jpg A régiek már eléggé csereérettek, volt amit ki se bírtam tekerni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts