Astra V6 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nekem is van egy utánfutóm egyedi gyártású 125 210 platóval külső kerekes.. (remélem ez nem minősül hirdetésnek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nekem is van egy utánfutóm egyedi gyártású 125 210 platóval külső kerekes.. (remélem ez nem minősül hirdetésnek) mennyi mennyi??? hol van?? Priváton légyszíves.. Köszcsike... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Más!! Hungaroringes képek a tvn -es oldalamon. Ha valakit érdekel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 mennyi mennyi??? hol van?? Priváton légyszíves.. Köszcsike... A priviből kimaradt Kecskeméten van..sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 A priviből kimaradt Kecskeméten van..sorry Köszi!! közben jött egy másik ajánlat is, az sincs közel sajna.... monza segg készül belőle, vagyis azt raknám alá.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Köszi!! közben jött egy másik ajánlat is, az sincs közel sajna.... monza segg készül belőle, vagyis azt raknám alá.. nem probléma.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 azt hiszem, nyitnom kéne egy utánfutó kereskedést.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Bocs!! Nekem ajánlották fel!! Szóval Én lennék az első, Bocs Isti!!!! tudod...azé aki elmegy és ki is fizeti :rolleyes: ezen nem veszünk össze. van nekem 1 kéttengelyesem csak az nagy ide pestre...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 tudod...azé aki elmegy és ki is fizeti :rolleyes: ezen nem veszünk össze. van nekem 1 kéttengelyesem csak az nagy ide pestre...... Tudom én is csak donornak keresek. Amire rá tudom építeni a monza hátulját. találtunk lejártat , elhanyagóltat. stb. Vsak kérdés,hogy azt lehet -e használnunk majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Ennek is le van járva a papírja és a világítással van valami de ránézésre tip-top..csesztetem az embert de nem képes összehozni a dolgot :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Ennek is le van járva a papírja és a világítással van valami de ránézésre tip-top..csesztetem az embert de nem képes összehozni a dolgot :rolleyes: minek? az utifutinak? nekem nem baj ha ez-az nem jó,a műszaki meg nem akadály.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 minek? az utifutinak? nekem nem baj ha ez-az nem jó,a műszaki meg nem akadály.... :rolleyes: Annak jah....milyen omegád van neked ? msn-ed van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Annak jah....milyen omegád van neked ? msn-ed van ? c30se.....full-full.......és ebben minden mükszik is.de a gáz nem papiros benne.meg nem is ocssó a gépsas. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 c30se.....full-full.......és ebben minden mükszik is.de a gáz nem papiros benne.meg nem is ocssó a gépsas. :rolleyes: én ugyan nem akarok venni semmit, de mi az a nem olcsó? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 c30se.....full-full.......és ebben minden mükszik is.de a gáz nem papiros benne.meg nem is ocssó a gépsas. :rolleyes: Az nem jó ha nem papíros...caravan ? mennyi a drága ? már csak kiváncsiságból is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Az nem jó ha nem papíros...caravan ? mennyi a drága ? már csak kiváncsiságból is :rolleyes: én 6ért vettem és csak az autómataváltó (szó szerint csak az aluház a régi)felújítása volt majdnem 4 pénz.vágom,hogy nem fog visszajönni a kettő ára.de nem is kenyére kell szal nem is hírdetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 ....nem is kenyére kell.... Bármit csak ezt ne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 én 6ért vettem és csak az autómataváltó (szó szerint csak az aluház a régi)felújítása volt majdnem 4 pénz.vágom,hogy nem fog visszajönni a kettő ára.de nem is kenyére kell szal nem is hírdetem. Akkor miért nem a rekordot/senatort (most végül mi is ez ? ;) ) adod el ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Akkor miért nem a rekordot/senatort (most végül mi is ez ? :D ) adod el ? :rolleyes: mert az bejött nekem az omi meg nem. azzal eddíg csak szívtam...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Bármit csak ezt ne :rolleyes: miért is ne???? nem vagyok gazdag....sőt elég csórónak tartom magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 miért is ne???? nem vagyok gazdag....sőt elég csórónak tartom magam. mert elég hülye szöveg :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 mert elég hülye szöveg ;) lehet,hogy hülye,de igaz........majd kitalálok helyette mást. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 mert elég hülye szöveg ;) , ^_^ . :P . :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 GELKO !!! Szia! Mote rendezvény Zamárdi. Kérdés? Külön lekerített rész lesz a veterán autóknak?? :D .. Vagy ott dekkolunk ahol esik -vagy puffan?? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 GELKO !!! Szia! Mote rendezvény Zamárdi. Kérdés? Külön lekerített rész lesz a veterán autóknak?? :D .. Vagy ott dekkolunk ahol esik -vagy puffan?? ^_^ Közös szervezés. Nagyon sok lesz a veterán - ide sorolom a Basconákat és a mantákat is - ezért nagy kavarodás nem lehet. Lekerített rész nem lesz, de próbáljatok meg egyszerre jönni és akkor egy helyre tudtok állni. Ezt ugye befolyásolja még az is hogy mikor jöttök, mert nagyon sokan leszünk reményeim szerint :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts