Dark Angel Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 ezt találtam a www.veteranopel.hu -n (egyéb apróhirdetések között): Feladás dátuma: 2005-03-13 14:29 Hírdetés szövege: 1984-es Opel Monza 2.5E autómata német papirral,kulcsal aranymatál szinben eladó,gyári állapotban. Elérhetőség: 06209576251 Irányár: 180000 Sorszám: 30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2005 ezt találtam a www.veteranopel.hu -n (egyéb apróhirdetések között): Feladás dátuma: 2005-03-13 14:29 Hírdetés szövege: 1984-es Opel Monza 2.5E autómata német papirral,kulcsal aranymatál szinben eladó,gyári állapotban. Elérhetőség: 06209576251 Irányár: 180000 Sorszám: 30 Sztem naon gyári állapotban kell lennie hogy ennyit megérjen, pláne hogy nincsenek magyar papírjai. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Flowa! Emlékszel arra a szürke Irmscer B Senatorra, amit nézegettél, és én is meg akartam nézni, de lebeszéltél róla? Kinn volt a talin, csak már más a színe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Helló! Ez az? http://img.tar.hu/opeltomi/img/11647185.jpg#3 :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Igen! A Blitz-é az autó, csak kicsit már jobban néz ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2005 Öcsém alkudozot egy győri emberrel egy 85-ös évjáratú e rekordra, de a pasi kicsit el van szállva. Motor és váltó nélkül 45ezret akar érte. Beígértünk neki 25-öt és mi megyünk el érte, de annyiért nem adja. A vicc az hogy a hirdetésben azt írta, hogy helyhiány miatt sürgősen eladó. Asszem megtarthatja ennyiért az autóját. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Öcsém alkudozot egy győri emberrel egy 85-ös évjáratú e rekordra, de a pasi kicsit el van szállva. Motor és váltó nélkül 45ezret akar érte. Beígértünk neki 25-öt és mi megyünk el érte, de annyiért nem adja. A vicc az hogy a hirdetésben azt írta, hogy helyhiány miatt sürgősen eladó. Asszem megtarthatja ennyiért az autóját. :( Van egy E Rekordom alkatrésznek eladó ... ma holnap felrakom valahova a részleteket és küldöm a linket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 EZ már tessik.Valszeg nem megszállott a tulaj sem! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2005 Igazából azért lett volna jó az az autó, mert tele volt extrákkal és az volt a fontos (pl: fedélzeti kompjuter, el ablakok, szervo stb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Az eladó E Rekord az 1-es változat, keskeny hátsólámpás. Extrák: Speer difi, 5-ös váltó, Injector, szervo, elektromos ablakok, központizár, sötétített és csere sima üvegek. Passat :oops: alufelnik. 14" 4x100, Senator A analóg műszerfal, enforcer risztó (nem ugri-bugri kódos) meg egy csomó plussz cuccos pl: hengerfejek (2db) injector alkatrészek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Heartbreaker Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Üdv! Kéne nekem egy öreg Diesel Rekord váltó, a nagyricnis. Ha van valakinek, szóljon! H. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Ilyet találtam. Elég érdekes autó, de sztem nem néz ki szarul: http://www.senatorman.de/bilder/Senator_b-020.jpg http://www.senatorman.de/bilder/Senator_b-021.jpg http://www.senatorman.de/bilder/Senator_b-022.jpg Bocs csak most olvastam az elejit! Már többször belefutottam ebbe a cabrió Szeni B-be, de akárhol láttam mindig ugyan az volt a rendszáma :shock: Lehet, csak ezt az egyet csinálták belöle?? Kb. 2 hónapja Pesten láttam egy valamit (?) Szenator B eleje volt és kombi hátulja. Na ez mi rák lehetett?? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Bocs csak most olvastam az elejit! Már többször belefutottam ebbe a cabrió Szeni B-be, de akárhol láttam mindig ugyan az volt a rendszáma :shock: Lehet, csak ezt az egyet csinálták belöle?? Elvileg ez egy Keinath KC5-ös ha minden igaz, és én úgy tudom hogy 83db készült belőle, de ebben benne van nemtom mennyi Monza Cabrio is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Elvileg ez egy Keinath KC5-ös ha minden igaz, és én úgy tudom hogy 83db készült belőle, de ebben benne van nemtom mennyi Monza Cabrio is. Kösz! :lol: Ha lesz zsém szerzek egy ilyet is!! :lol: Opel alkatrész katalógusban találtam alkatrészeket L-es (long-os) Szenátorhoz :shock: No, egy olyat megnéznék közelebbről!! 8) Látot már valaki?? Esetleg valami picture?? Létezik ilyen?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Kösz! :lol: Ha lesz zsém szerzek egy ilyet is!! :lol: Opel alkatrész katalógusban találtam alkatrészeket L-es (long-os) Szenátorhoz :shock: No, egy olyat megnéznék közelebbről!! 8) Látot már valaki?? Esetleg valami picture?? Létezik ilyen?? Minden jel szerint létezik, bár én elsőre nem sok különbséget látok a sima Senatorral összehasonlítva, de valahova mégiscsak eldugták azt a 15cm tengelytávnövekedést. Mintha a hátsó utasajtó nagyobb (hosszabb) lenne mint a szériaváltozaton. Amúgy 180db készült belőle összesen, és a tengelytávnövelés felára 17000DM(!) volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2005 Időszerűvé vált öcsém rekordján a hátsó híd sperre történő cseréje. Ugyanis tegnap etse széthúllott a gyári difije. Este meg húzhattuk haza :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Időszerűvé vált öcsém rekordján a hátsó híd sperre történő cseréje. Ugyanis tegnap etse széthúllott a gyári difije. Este meg húzhattuk haza :? Te Kori és honné van neked speer-difid?? :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2005 HÁÁT, az ország másik végéből :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 HÁÁT, az ország másik végéből :wink: Sikerült már beaplikálnotok a verdába?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2005 Még sajnos nem :evil: Mert mindig vmelyikünki dolgozik. De majd a jövő héten megpróbáljuk. Amúgy viszem Opeltominak a kardánt. Rem jó lesz neki. Az elektromos ablak kapcsolókat és a bal első ablakemelő már átkerült, így egy év után újra leengedhetők az ablakok 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Mivel nem találtam megfelelő topikot, gondoltam besuvasztom ide. Egy egészen jónak tűnő elképzelés az új Monzáról: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Így elsőre NEM tetszik :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Így elsőre NEM tetszik :? :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: Jó-jó és mitől Monza?? :roll: Nem tom' aszem én is elég régi módi vaok! ... vagy csak szokni kell még, hogy illen lesz. Ha valakit érdekel vannak képeim egy teljesen felújított Olympia Rekord-ról!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Jó-jó és mitől Monza?? Hát attól hogy az van odaírva! :lol: Amúgy meg gondolom valami négyüléses (luxus)kupé lesz orrmotorral és hátsókerékhajtással, so leginkább a szépemlékű Monzához hasonlít, annak meg olyan jól csengett a neve, ráadásul ezt a nevet nem kell újra bevezetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Ha valakit érdekel vannak képeim egy teljesen felújított Olympia Rekord-ról!! :lol: Szerinted? :roll: Az enyém is Olympia Rekord ám :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts