kori Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Ez itt a reklám helye: Kényelmes autót akarsz? Kevés a pénzed? Olcsó fenntarthatóság a fő szempont? Erős megbízható motor fontos a számodra? Rekord 8) Senator :wink: Válaszd akármelyiket nem fogsz csalódni :!: Gondoltam írok ide valamit(igazat) mert már régen volt új hozzászólás :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 :) :) igaz :D :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszgyee Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Sziasztok! Keresek Opel Rekord 2.O E tipushoz automata váltót sürgösen. Paraméterek: 1985 évjárat, combi, egr szelepes, a váltó hátán vákuumdobbal. Hívj a +3630/ 3582784 vagy a +3630/ 2715210 telefonszámokon. Köszönettel eszgyee Link to comment Megosztás: More sharing options...
royalcompse Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Opel Rekord D, 2 ajtós, 1976-es évj. 1,9-es benzines eladó! Felújításra szoruló karosszériával, jan.-ban lejárt vizsgával, viszonylag szép belsővel. Rendezett papírokkal. A motorja 2 éve lett felújítva, azóta kb. 6000 km-t futott. Képet emilben tudok küldeni. Ár: megegyezés szerint. Tel.: 06209-651-929 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 sziasztok!!! nekem van 1 haverom akinak van 1 rekordja,teljesen felújítva,gyönyörű szép!!!mondjuk idő volt mire készen lett!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 bazzze pont én írtam kis r-el a Rekordot amikor mindenkit lecseszek,h kis betűvel irja,h opel,vagy vmelyik Opel típust!! áhhhhh!!! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 A hozzászólásodat utólag is tudod szerkeszteni, mégpedig a "szerkeszt" gombbal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 JA OKÉS KÖSZI!!!! :roll: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Meg törölni is tudod a felesleges hozzászólást... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Ilyet találtam. Elég érdekes autó, de sztem nem néz ki szarul: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Hát nemtom... Valahogy olyan befejezetlennek tűnik. Pont úgy néz ki, mint egy hómméd kabrió. Bár nagyon profi munka lehet, azért ha már ennyit kínlódott vele valaki, összehozhatta volna a vonalakat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Szerintem gyári. Láttam már ilyen képet egy Német nyelvű OPEL-es könyvben. :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 De akkorse gyári szerintem se. Vagy volt kétajtós Senator B? Meg olyan furcsán rövidnek tűnik a tengelytáv a hátsó túlnyúláshoz képest, úgyhogy sztem ebből kimetéltek egy jókora darabot... a tetején kívül is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Én arra gondolok,hogy egy megmaradt kisérleti példány. :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 skacok ez a cabrio b senátor és a KEINATH cég készitette annó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Urakok!! 1. Senatorban az már a végefelé jött ki amelyiknek olyan amerikásan 2 csíkban telilámpás a hátulja?? Igazából egy nagy integrált az ha jól láttam! ...eccer megálítom a csákót vazz! 8) 2. Rekordból gyártottak Berlinát, vagy az csak az Ascona privilégiuma volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Sanyi! Én nemtom... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Urakok!! 1. Senatorban az már a végefelé jött ki amelyiknek olyan amerikásan 2 csíkban telilámpás a hátulja?? Igazából egy nagy integrált az ha jól láttam! ...eccer megálítom a csákót vazz! 8) 2. Rekordból gyártottak Berlinát, vagy az csak az Ascona privilégiuma volt? Volt a Rekordban is Berlina meg a Kadettben is. :happy6: Küldtem mailt. :smt024 :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Küldtem mailt. Megtanáltam! Köcce! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 A Berlina az nem egy felszereltségi szint volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 A Berlina tényleg egy magasabb felszereltségi szintet jelentett. De utánnanézek pontosabban. :book: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Na ezt leltem: Die Berlina das Rekord-Top-Modell. tgabika76 Küldtem mailt :smt024 :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 tgabika76 Küldtem mailt :smt024 :prayer: OPEL Én meg PÜ-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Itt van egy cikk: http://www.youngtimer.hu/cikkek/opel/rekor...rdd2/index.html Ebben írnak a Berlináról. :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Itt van egy cikk: http://www.youngtimer.hu/cikkek/opel/rekor...rdd2/index.html Ebben írnak a Berlináról. :prayer: OPEL Legjobb tudomásom szerint az egy "legmagasabb" felszeretltség volt, soxor egyedi dolgokkal ötvözve. Ascim Berlina vót, elektromágneses csomagtérnyitóval stb... No és a kárpit.. az isteni! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts