nagy istván Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 ezt vágja vki??: igazi orosz vas........... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Igen a multkori címre jó lesz. Sajnos tegnap nem tudtam fényképezni, de a héten megoldom vhogy. sikerült feladnom elsöbségivel,sztem holnap ott a szajré.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2009 Itt vannak a képek. Sztem hagyományos gyujtásúra is rá lehet rakni. Köszi a csomagot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Itt vannak a képek. Sztem hagyományos gyujtásúra is rá lehet rakni. Köszi a csomagot :lol: sajna nem lehet,legalább is kell hozzá a komplett elosztót is cserélni.......olyan mint a 2.4-esé. ;) mindíg tanul az ember fia. ha kell a tükörhöz moci akkor az is van....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2009 Ránézésre ua, de a számát nem néztem meg, és a rotort sem tudtam lehúzni a tengelyről, így nem láttam mi van a belsejében, de kívülről nagyon hasonló. Köszi az van, csak tükörlap hiányzott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Ránézésre ua, de a számát nem néztem meg, és a rotort sem tudtam lehúzni a tengelyről, így nem láttam mi van a belsejében, de kívülről nagyon hasonló. Köszi az van, csak tükörlap hiányzott. nincs mit. ;) én köszönöm a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2009 Megkaptam ma a levelet. Holnap berakom és végre mindkettő fűthető lesz ;) Nagyon szépen köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Megkaptam ma a levelet. Holnap berakom és végre mindkettő fűthető lesz ;) Nagyon szépen köszi. nincs mit te is segítettél..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Egy olyan kérdéesm lenne, hogy a két soros 6 hengeres közül 2,5 vagy a 2,8-ast ajánlanátok jobban és miért? jáj de szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Egy olyan kérdéesm lenne, hogy a két soros 6 hengeres közül 2,5 vagy a 2,8-ast ajánlanátok jobban és miért? sztem oly mindegy.......... inkább 3.0,ha már 6 henger. amúgy a 6 hengeres cih motorok tök 1forma felépítésüek(kivéve a löketet/dugóátmérőt). nekem az a bajom(de ez persze az én véleményem)a 2.5-ösel,hogy elég gyenge és ahoz képest nagy a fogyija(van összehasonlítási alapom,pl:a jelenlegi 2.4-esel). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 azért kérdem, mert pl Monza-ból inkább 2,5 van (eladó), mint 2,8. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 István! Felhívtam az embert de már nem emlékezett rá. Csak arra,hogy 86-os 2,2-es E Rekord volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 István! Felhívtam az embert de már nem emlékezett rá. Csak arra,hogy 86-os 2,2-es E Rekord volt. ok. még kérdezek párat és a hét közepe felé jelentkezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 ok. még kérdezek párat és a hét közepe felé jelentkezek. Oks. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Oks. ;) kössz a megértést...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Urak!! Van valakinek levegőszabályzója! ??? ;) Vagy ha valakit tudnátok jelezzétek légyszíves! Köszi!! 2,5 V. 3.L iteres hathengeres mocihoz keresem. és 5.lábú legyen. De ha valakinek lenne felesleges GRAFIT LAPJA ami benne van ,az lenne igazán a nagyszerűűűűűű.. ;) ;) Előre is köszönöm!! Üdv Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Urak!! Van valakinek levegőszabályzója! ??? ;) Vagy ha valakit tudnátok jelezzétek légyszíves! Köszi!! 2,5 V. 3.L iteres hathengeres mocihoz keresem. és 5.lábú legyen. De ha valakinek lenne felesleges GRAFIT LAPJA ami benne van ,az lenne igazán a nagyszerűűűűűű.. ;) ;) Előre is köszönöm!! Üdv Attila adtam neked tavaly.az nem jó? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 tudna vki segíteni? 2.2-es reki kapcsolási rajzát keresném.főkép a motortér érdekelne(befecsi+gyujtás). előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Oks. ;) kösz a cumót. nagyszerüen mükszik és most érzem mennyi a különbség a benya és a gáz között(árban is ;) ;) ). még hátra van a finomhangolás és utána faint lessz........ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 kösz a cumót. nagyszerüen mükszik és most érzem mennyi a különbség a benya és a gáz között(árban is ;) ;) ). még hátra van a finomhangolás és utána faint lessz........ ;) Örülök,hogy segíthettem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Halika!! Sajnos nem!! ;) .Vettem már azóta 3db ot és egyikkel sem megy olyan szépen, csak alapjáraton. és 1500-2200.között meg dadorászik. Nem hajthatom állandóan 2500 ös fordulaton mert sok a traffipax ;) .. ;) --- Azért köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Halika!! Sajnos nem!! ;) .Vettem már azóta 3db ot és egyikkel sem megy olyan szépen, csak alapjáraton. és 1500-2200.között meg dadorászik. Nem hajthatom állandóan 2500 ös fordulaton mert sok a traffipax ;) .. ;) --- Azért köszi!! akkor ott más lessz a gebasz,mert amit adtam az müködő autóból lett kiszedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 El van átkozva ez a kib@szott Senator. El lett hozva a közterület felügyelet telephelyéről (ez van... Amerikában az újjáépítők viszik el az öreg autókat, Magyarországon a közterület felügyelet), és most megpróbáltuk volna végre beindítani, errefel összefosta magát vagy a kuplung, vagy a váltó, nem lehet kicibálni a váltót üresbe. Esküszöm, holnap alábakoljuk, és pörgő kerékkel, de be kell indulnia... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 El van átkozva ez a kib@szott Senator. El lett hozva a közterület felügyelet telephelyéről (ez van... Amerikában az újjáépítők viszik el az öreg autókat, Magyarországon a közterület felügyelet), és most megpróbáltuk volna végre beindítani, errefel összefosta magát vagy a kuplung, vagy a váltó, nem lehet kicibálni a váltót üresbe. Esküszöm, holnap alábakoljuk, és pörgő kerékkel, de be kell indulnia... lehet összerohadt a tárcsa a lendkerékkel vagy szerkezettel. jártam úgy,hogy lemostam kint a motort kuplungal együtt és másnap berakás után nem tudtam váltani vele.a villa mozgott,de a tárcsa hozzánőt a lendkerékhez.1 nap alatt. mit keresett a köztereseknél????? ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 mit keresett a köztereseknél????? ;) ;) ;) Elszállították neki mert közterületen parkolt műszaki nélkül, korábban írta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts