Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

Tegnap behányt a Rekordunk. Benzinnel, mintha nem menne 1-2 henger, de a gyujtás jó. Gázzal viszont megy mindegyik henger, azonban ha odalépnék neki, felpörög, majd le akar állni, de újra elkapja, ahogy leesik a fordulat, majd ez ismétlődik, kb 3-4-szer, majd végleg leáll. Igazából tippem sincs, de a gázrendszer vmelyik elemére gyanakszom.

Nekem is ezt csinálta gázon.Megelégeltem,aztán az egész gázrendszert"álleszcuzamme"kirepitettem belőle.Ha nem működik,legalább a helyet ne foglalja :huh:

Mióta a keverőfejet kihajitottam szárnyakat kapott a gép.Amiatt nem akart normálisan menni benzinen,legalább már ezt is tudom. :D

Gázt ezentúl csak főzésre,meg fűtésre :)

Ha valakinek kellenek az elemei,eladóak,a tartály tavaly lett nyomáspróbáztatva.

Megosztás:

Nekem is ezt csinálta gázon.Megelégeltem,aztán az egész gázrendszert"álleszcuzamme"kirepitettem belőle.Ha nem működik,legalább a helyet ne foglalja :)

Mióta a keverőfejet kihajitottam szárnyakat kapott a gép.Amiatt nem akart normálisan menni benzinen,legalább már ezt is tudom. :D

Gázt ezentúl csak főzésre,meg fűtésre :D

Ha valakinek kellenek az elemei,eladóak,a tartály tavaly lett nyomáspróbáztatva.

egy jól beszerelt és beállított gáz(persze megfelelően kell méretezni a motorhoz)nem ront a motor teljesítményén számottevően,még benzines használatkor sem.

de ha pl.: alulméretezik a keverőfej átmérőjét akkor lehetnek bajok...... :huh:

mi lenne az ára? :lol:

Megosztás:

Te aztán habzsolod az életet! Még az enyém is itt van! :huh:

nem azt mondtam hogy ezért is azzonal elmennék....csak érdeklődöm.múszáj vagyok betárazni gázszetteket,mert nyár végén lessz legalább 4 autó amit meg kell csinálnom.és a haverok sem szeretnék bolti áron megvenni a szajrét. :D

de ha kell az ára akkor átutalom szivesen,ezen ne múljék a jó viszony. :) :D

Megosztás:

Ültél már B Omiban? Mert ha egyszer beleülnél, nem hiszem, hogy a Seni üléseket ki akarnád cserélni. Sztem még a Reki ülések is kényelmesebbek mint az Omegáé.

így van.........főleg a fűthető seni ülések verhetetlenek kényelemben.

nem vagyok kis ember(120 kg),de még nekem is kicsit nagyok az ülések. :huh:

én 2x ültem B omiban és nem voltam hasraesve tőle,bár lehet rossz felszereltségű volt.

Megosztás:

Aham, OK, akkor leteszek róluk. :huh: A Seni ülései nem tudom milyenek, mert nincs benne elől, csak egy Diszperzites vödör. :) A Reki üléseit mondjuk szerettem. Csak gondoltam, ha újabb, akkor még annál is komfortosabb lehet. Akkor ezek szerint nem az.

ha kell tudok adni komplett belsőt

van benne minden jó

Megosztás:

Hmmm... Jöhet! Pü-ben dobnál egy árat, meg hogy mi az a minden? Azt hiszem ideje kisöpörni a kis pecut a lépcső alatt, kell a hely. :) Ha már így belemerülünk: Egy kulcsos zárszetted van esetleg? (gyújtáskapcsoló, két ajtó, csomitartó, tanksapka) A nagy menekítés projektben eltűnt a kulcs is.

árat nem tudok mondani,sztem ócsó.......

kulcs van,de csak az állítható kormányoshoz.tanksapka asszem nincs.... :huh:

Megosztás:

Hmmm... Jöhet! Pü-ben dobnál egy árat, meg hogy mi az a minden? Azt hiszem ideje kisöpörni a kis pecut a lépcső alatt, kell a hely. :huh: Ha már így belemerülünk: Egy kulcsos zárszetted van esetleg? (gyújtáskapcsoló, két ajtó, csomitartó, tanksapka) A nagy menekítés projektben eltűnt a kulcs is.

minden-minden.......ami kell,el. ablak,ülés,tükör,meg mit tudom még mi kell neked.ja ez klímás ugyhogy a műszerfala nem bizti hogy tetszik neked.a klímát nem adom. :) :D :D

Megosztás:

Műszerfal a jelenlegi tervek miatt lehet nem is kell. Tavaly összeválogattam egy jó kis konfigot a Mantába, hogy majd beépítem Car PC-nek. De ha már talpra állítom a Senit, akkor lehet inkább abba teszem. Akkor meg már a lelkemnek is jobban esik, ha egy szétfurkált, felül szétrepedt műszerfalat fúrunk, faragunk. Majd újra lesz húzva a meló után.

No lássuk, mi nincs:

-első ülések (csak úgy érdeklődés képpen: aranyér barát? :huh:)

-akkor már legyenek hozzá passzoló hátsók is (persze ha vannak)

-ajtókárpitok

-elektromos ablak

-elektromos tükrök (nem fontos kategória)

-elektromos kütyükhöz a kapcsolók

-zárak, gyújtáskapcsoló, lehetőleg egy kulccsal (holnap megnézem, hogy magasságállítós-e a kormány)

-esetleg első lökös (enyém törött, talán meg lehet műanyagozni, de ha van éped díszlécekkel, akkor az jó lenne)

-azt hiszem, jobb első sárvédő horpadt, abból se lenne rossz egy ép

-jobb első ajtóról hiányzik a díszléc

-jobb első ködlámpa

-esetleg (de ez már tényleg a lényegtelen apróság kategória) kétoptikás első lámpák (mint amilyen a Pista vasán van)

Hú, kölyökkoromban a télapónak nem írtam ilyen hosszú listát. :)

Számomra a beltér lenne a lényeg, a többi encsem-bencsem ha nincs, nem nagy gond (persze jó lenne, ha lenne :D)

Amúgy Őlédiségéről lenne szó. (A jobb eleje egyszer kapott egy kicsit az élettől, a lökösből hiányzik egy kis darab a ködlámpa környékén)

Megosztás:

azt se tudom milyen cuccról van szó....amúgy meg te vagy az eladó,mondj te vmit. :)

Konkrétan egy 80literes tartály,Lovato reduktor,keverőfej és a kettő közti cső szeleppel,Kargas elektronikai rész.Árat nem irtam,mert egyrészt lövésem sincs mennyit lehet kérni érte,másrészt ebben a világban minden annyit ér amennyit hajlandó fizetni érte valaki :D

De ha ragaszkodsz hozzá,irányáron egy huszas :huh: (még talán gáz is van benne)

Megosztás:

Műszerfal a jelenlegi tervek miatt lehet nem is kell. Tavaly összeválogattam egy jó kis konfigot a Mantába, hogy majd beépítem Car PC-nek. De ha már talpra állítom a Senit, akkor lehet inkább abba teszem. Akkor meg már a lelkemnek is jobban esik, ha egy szétfurkált, felül szétrepedt műszerfalat fúrunk, faragunk. Majd újra lesz húzva a meló után.

No lássuk, mi nincs:

-első ülések (csak úgy érdeklődés képpen: aranyér barát? :))

-akkor már legyenek hozzá passzoló hátsók is (persze ha vannak)

-ajtókárpitok

-elektromos ablak

-elektromos tükrök (nem fontos kategória)

-elektromos kütyükhöz a kapcsolók

-zárak, gyújtáskapcsoló, lehetőleg egy kulccsal (holnap megnézem, hogy magasságállítós-e a kormány)

-esetleg első lökös (enyém törött, talán meg lehet műanyagozni, de ha van éped díszlécekkel, akkor az jó lenne)

-azt hiszem, jobb első sárvédő horpadt, abból se lenne rossz egy ép

-jobb első ajtóról hiányzik a díszléc

-jobb első ködlámpa

-esetleg (de ez már tényleg a lényegtelen apróság kategória) kétoptikás első lámpák (mint amilyen a Pista vasán van)

Hú, kölyökkoromban a télapónak nem írtam ilyen hosszú listát. :D

Számomra a beltér lenne a lényeg, a többi encsem-bencsem ha nincs, nem nagy gond (persze jó lenne, ha lenne :D)

Amúgy Őlédiségéről lenne szó. (A jobb eleje egyszer kapott egy kicsit az élettől, a lökösből hiányzik egy kis darab a ködlámpa környékén)

a belsejéhez tudok adni mindent:kábelköteget is az extrákhoz.,természetesen kapcsolókat is.

kivülre viszont SEMMIT se KAPSZ :lol: :D :D .

pont ezeket rakom el én is tariba,mert fogyó eszközök.a lámpák meg egyenesen aranyat érnek.ha már arany:az ülésk fűthetöek,ergó tehát barátja az aranyerednek........ :huh: :D :P

Megosztás:

Konkrétan egy 80literes tartály,Lovato reduktor,keverőfej és a kettő közti cső szeleppel,Kargas elektronikai rész.Árat nem irtam,mert egyrészt lövésem sincs mennyit lehet kérni érte,másrészt ebben a világban minden annyit ér amennyit hajlandó fizetni érte valaki :lol:

De ha ragaszkodsz hozzá,irányáron egy huszas :D (még talán gáz is van benne)

szintén gratula az utódhoz........ :D :D

igazából a tartály nekem nem érték,mert mindíg pótkeréktartályal csinálom,nem olyan feltűnő.... :D

a többit meg látnom kellene,csak jó messze laksz hozzám.még füredhez mérten is.sanyihoz sem értem oda már vagy 1 éve ugyhogy neked meg se merem igérni,hogy megnézem vmikor.......sajnom válság van és a melót kell nyomni 1000el. :huh: :)

de jó lenne vmikor azért szemrevételenem.lehet tudni ki rakta be a gázt a gépbe?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.