nova Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 csak azt mondom amit nekem is mondtak azok akik vitték a seni elejét orrba-szájba.aszonták simán felmegy az omi elejére......de lehet kell ezt-azt igazitani....nem tom,még nem csináltam soha. :blush: Szevasz István ! Nyugi jól mondtad ! A " nem mindenben " az régebbi dolgokra vonatkozott . De nincs jelentősége . Úgy hogy nem cáfolni , vagy kötözködni akartam .
nagy istván Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Szevasz István ! Nyugi jól mondtad ! A " nem mindenben " az régebbi dolgokra vonatkozott . De nincs jelentősége . Úgy hogy nem cáfolni , vagy kötözködni akartam . nem is annak vettem csak még nem építettem omit senivé.rekit meg már igen,azt vágom.
maczko Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Na szép kis vihart kavartam a kérdésemmel, le is fényképeztem volna, csak bokáig elzsibbadtam, mikor megláttam a delikvenst. (Amúgy sokáig szerettem volna egy Senator 3.0 CD 24V - t, csak a komplikációkon túl, akkor féne be a garázsunkba, ha lefűrészelnénk a csomagtatóját.)
nagy istván Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 Na szép kis vihart kavartam a kérdésemmel, le is fényképeztem volna, csak bokáig elzsibbadtam, mikor megláttam a delikvenst. (Amúgy sokáig szerettem volna egy Senator 3.0 CD 24V - t, csak a komplikációkon túl, akkor féne be a garázsunkba, ha lefűrészelnénk a csomagtatóját.) jó autó,de nekem jobban bejön az A. :blush:
kori Elküldve Február28, 2009 Szerző Elküldve Február28, 2009 Nekem sem férnek be rendesen a garázsba az autók, ezért a garázsajtó ment a kukába, és ideiglenesen csináltam egy féltetőt a csomitartó fölé :lol: Nekem különben mindegyik Seni tetszik. Bár az A a laikusoknak olyan mint egy Rekord, a Rekord pedig mint egy Ascona :blush:
rtomi Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 a Rekord pedig mint egy Ascona :blush: Ez fájt. :lol:
tgabika76 Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Ez fájt. :lol: Gondolom Kori az E2 Rekire meg a C Asconára gondolt (azok még úgy-ahogy hasonlítanak szemből, bár sztem nem kicsit kell laikusnak lenni hogy összetévesszék őket :blush: ), úgyhogy megnyugodhatsz, a tied nem hasonlít semmire. Illetve Commo A-ra igen, de az meg még hízelgő is sztem. :)
Seniman Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Ja, és ki se tudnék szállni belőle :-) Ha megszereted úgyse akarsz kiszállni belőle :blush:
kori Elküldve Március1, 2009 Szerző Elküldve Március1, 2009 Igaza van Gabinak. Az E2 Rekord és C Ascona hasonlóságára gondoltam. Amíg nem volt Rekordom, nekem is erőssen kellet figyelni az elejét, melyik-melyik. Kollegáim közül is sokan Asconázzák a Rekordot :blush:
nagy istván Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Igaza van Gabinak. Az E2 Rekord és C Ascona hasonlóságára gondoltam. Amíg nem volt Rekordom, nekem is erőssen kellet figyelni az elejét, melyik-melyik. Kollegáim közül is sokan Asconázzák a Rekordot :blush: nekem meg állandóan fordozzák a gépet szemből..........laikusok,nem kicsit.
rtomi Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Tudom,hogy az E Rekiről van szó és így is carul esik. Az én autómat is rendszeresen fordozzák. :blush:
nagy istván Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Tudom,hogy az E Rekiről van szó és így is carul esik. Az én autómat is rendszeresen fordozzák. :blush: csak tudnám miből gondolnak fordra............ :lol:
nagy istván Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 http://www.autowallpaper.de/Wallpaper/Ford...d_Taunus_01.jpg Azért hasonlítanak kicsit. :lol: nanana..........mint te és a teve... :) :blush: próbáltad már az ecu-kat?
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Csak hétvégén lesz rá időm. De marha kíváncsi vagyok. :blush:
nagy istván Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Csak hétvégén lesz rá időm. De marha kíváncsi vagyok. :huh: oksa. működő gépsárkányból lettek kiszedve........... :)
nagy istván Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 érdekel vkit szőrén 1 2.2-es reki fék csere sima tömör fékre? lassan visszalakítom 5 csavarosra a futóművet és akkor nem fog kelleni már,de addig is járni kell vmivel.
kori Elküldve Március6, 2009 Szerző Elküldve Március6, 2009 Komplett tárcsával, nyergekkel, terelőlemezzel? Sztem érdekel.
kori Elküldve Március6, 2009 Szerző Elküldve Március6, 2009 Tegnap behányt a Rekordunk. Benzinnel, mintha nem menne 1-2 henger, de a gyujtás jó. Gázzal viszont megy mindegyik henger, azonban ha odalépnék neki, felpörög, majd le akar állni, de újra elkapja, ahogy leesik a fordulat, majd ez ismétlődik, kb 3-4-szer, majd végleg leáll. Igazából tippem sincs, de a gázrendszer vmelyik elemére gyanakszom.
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 nanana..........mint te és a teve... :D :huh: Miért? A teve négy lábon jár, és néha én is. A teve szőrös, sokszor én is. A tevének a hátán nőtt púp, nnekem gyomor tájékon. Többen hasonlítok rá, mint gondolnád! :)
nagy istván Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 terelőlemezzel????????. ha arra gondolsz ami a gólylábon van a tárcsa körül akkor el kell hogy keserítselek:nem adom. :huh: a többi stimmel. :)
nagy istván Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Miért? A teve négy lábon jár, és néha én is. A teve szőrös, sokszor én is. A tevének a hátán nőtt púp, nnekem gyomor tájékon. Többen hasonlítok rá, mint gondolnád! :) akkor patád is van???? :D :huh:
nagy istván Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Tegnap behányt a Rekordunk. Benzinnel, mintha nem menne 1-2 henger, de a gyujtás jó. Gázzal viszont megy mindegyik henger, azonban ha odalépnék neki, felpörög, majd le akar állni, de újra elkapja, ahogy leesik a fordulat, majd ez ismétlődik, kb 3-4-szer, majd végleg leáll. Igazából tippem sincs, de a gázrendszer vmelyik elemére gyanakszom. nem robbant vissza gázzal?
monza Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Sziasztok!! Az a legszebb mikor be álsz a mosó elé és kijön egy passi, és azt mondja jajdeszép a MANTA ritkán lehet látni ilyet. :huh: :) vagy mikor egyszer balcsin a haverommal voltunk egy Benzin kuton taliztunk és odajött a kutas , hogy mijen szépek a Manták!! :D Mondom a gyereknek, te! Otthon hagytad a szemed vagy vegyémá fel egy szemüveget, Bazze!! Igazából most finomkodtam ,mert emlegetni szoktam a felmenőiket!! Ha nem tudják akkor miért nem kérdik meg, hogy milyen autó ez?? mert nem láttam ilyet! És én szívesem megosztanám vele!! :D :lol: EZ A REKORD CUPÉ VÁLLTOZATA :D Üdv mindenkinek....
Recommended Posts