Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hali

Ismerősöm váltót keres c30ne motorhoz, 5 -ös kézit. Aki tud ilyen elfogadható árban ,dobjon egy üzenetet. Előre is köszi DAni

Elküldve

Tudom ,hogy beszélt veled István, csak én érdeklődtem meg ,mert neki nem nagyon van netes hozzáférése. A 40 -et meg sokallta a váltóért.

Nova mi meg félreértettük egymást, mert kiírtam ,hogy 5-ös váltó kell ,erre jól megbeszéltük a dolgokat aztán kiderült ,hogy csak 4 -es van :D:D:D szegény srác már kissé kivan ....

Elküldve

Tudom ,hogy beszélt veled István, csak én érdeklődtem meg ,mert neki nem nagyon van netes hozzáférése. A 40 -et meg sokallta a váltóért.

hát ha sokal 1 getrag 265-ösért gardánnal 40-et akkor sajnálom.

nekem azt mondta 25-ért vett 1 4 sebességest,az nem sok?

Elküldve

Dehogynem az sok :D én 5 -ért alig tudtam eladni azt is csak annak köszönhetem ,hogy egy ember veteránoztatni akarta a GT -t és ezért kellett bele 4 -es váltó.

Azt nem említette ,hogy kardánnal együtt de nekem teljesen nyolc, nem nekem lesz.

Amúgy meg nem tudom ,anno akartam 60 -ért rámsózni mantába való váltót :lol: de sikerült komplett kocsit venni 25 -ért. Szóval elég változó a helyzet.

Elküldve
Dehogynem az sok :D én 5 -ért alig tudtam eladni azt is csak annak köszönhetem ,hogy egy ember veteránoztatni akarta a GT -t és ezért kellett bele 4 -es váltó.

Azt nem említette ,hogy kardánnal együtt de nekem teljesen nyolc, nem nekem lesz.

Amúgy meg nem tudom ,anno akartam 60 -ért rámsózni mantába való váltót :lol: de sikerült komplett kocsit venni 25 -ért. Szóval elég változó a helyzet.

nekem sem kennyérre kell elhiheted.......... :lol:

Elküldve
mekem átathatod, ha nem fér a polcodon, mit kérsz érte?

(van egy állványom már direkte 4esváltók tárolásához)

tavaly tavasszal kidobtam vagy 6-7 4es és 2 db 5ös 240es getragot....akkor senkinek nem kellett. :D

Elküldve
mekem átathatod, ha nem fér a polcodon, mit kérsz érte?

(van egy állványom már direkte 4esváltók tárolásához)

Mit ér meg neked? :blush:

Nem foglal sok helyett mert a harangot leszedtem róla. :lol:

Elküldve

Kedves Cartársak,

tegnap vagy kísértetet láttam, vagy valamiről lemaradtam. Ugyanis elhúzott mellettem Várkert Kioszknál Budán egy Senator B Caravan. Ilyet gyártottak, vagy valami vicces ember ráapplikált egy Senator orrot az Omegájára? :blush:

Elküldve
simán át lehetépíteni faragás nélkül.......... :blush:

Ha nem is mindenben , de ebben egyet értek veled , sőt valószínűleg én pakoltam neki rá .

Elküldve
Ha nem is mindenben , de ebben egyet értek veled , sőt valószínűleg én pakoltam neki rá .

csak azt mondom amit nekem is mondtak azok akik vitték a seni elejét orrba-szájba.aszonták simán felmegy az omi elejére......de lehet kell ezt-azt igazitani....nem tom,még nem csináltam soha. :blush:

Elküldve
Sztem utóbbi.

Az Irmscher gyártott belőle,C40SE-vel,igaz nem nagyüzemi mennyiségben.Úgyhogy valószinű,utóbbi.Németeknél látni belőle többet,simán át lehet pakolni.Német találkozókon gyakori jelenségek,láttam már Toledo elejű Passat kombit,de Bora frontos Golf4 Variantot is.Itthon eddig a Ford Puma elejű Kadett volt a legjobb :blush:

Elküldve

Commodore B kombi is volt, igaz csak 3 (vagy 6?) darabot csináltak valamelyik téli olimpia német sícsapatának, ezzel segítve a felkészülést. Gyárilag az autók fehérek voltak, Ronal könnyűfém felniket és GS/E technikát kaptak.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.