Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ő még annyira sem sztem.

az ár amit kér érte az egyenlő azzal mintha el sem akarná adni.

a helyében én sem akarnám eladni.

mennyit kért érte anno ? már nem emlékszem rá :rolleyes:

Elküldve

Sziasztok!! Nem nagyon akarom eladni!! Igaza van a Pistinek!!! De ha mégis :-) akkor Természetesen meg kérem az árát, hogy ha akar valaki ilyet akkor igen is nyúljon a zsebébe!! Üdv Mindenkinek!! A Fekete Monzás!! :-)..... Üdv Attila.....

Elküldve
Sokáig én sem tudtam mi a különbség a Rekord és Senator között.

sokan a mai napig nem tudják.nem szégyen.

az már annál inkább amikor meg akarják magyarázni reki alkatrészei köszönő viszonyban sincsenek az A seniével.

• 3 weeks later...
Elküldve

Minden Opel tulajnak B.U.É.K!Valamint sikeres építést az idei évben! Én is ebben bízom..Bár rég nem írtam,egyéb ügyes bajos dolgok miatt, de remélem idén bekövetkezik végre az áttörés...ami már elő van készítve:D

B)

Elküldve

Sziasztok!

10 évig voltam Senator B tulajdonos,sajnos el kellett adni mert nem tudtam fenntartani.

Maradt 5 könnyüfém felni+gumi és rengeteg alkatrész(karosszéria,gyári napfénytető,faberakásos müszerfal stb.)

Ha érdekel hivj fel 06204858448 számon.

Megegyezünk.

Tamás

Elküldve

gondolkozom 1 E1-es caravan reki elbontásán.

nekem csak a híd kell igazából a többin túladnék valami potom áron,nem tudok hová betárolni több cumót.

ha érdekel vkit jelentkezzen bátran..... B)

Elküldve
E2 nagyon érdekelne, de az E1-ől szinte csak a motor jó nekem.

nem egészen..........

igazából ezt is rám akarják sózni,mert heghalt a papi akié volt és az örökösöknek csak nyűg.tip-top az autó.csak nem autómata pedig neked az kellene ha jól emlékszem. B)

Elküldve
nem egészen..........

igazából ezt is rám akarják sózni,mert heghalt a papi akié volt és az örökösöknek csak nyűg.tip-top az autó.csak nem autómata pedig neked az kellene ha jól emlékszem. B)

Ha nincs kivonva a forgalomból, akkor neked is nyűg lesz ;) Váltóból már van 3 db tarcsiba, de egyikről sem tudom, hogy működik-e.

Elküldve
Ha nincs kivonva a forgalomból, akkor neked is nyűg lesz B) Váltóból már van 3 db tarcsiba, de egyikről sem tudom, hogy működik-e.

a kivonás menne azzal nincs is baj,de a kocsi többi részével nem tudok mit kezdeni.méh-be meg kár lenne vinni mert tökéletes állapotú.

Elküldve
a kivonás menne azzal nincs is baj,de a kocsi többi részével nem tudok mit kezdeni.méh-be meg kár lenne vinni mert tökéletes állapotú.

van papírja meg minden ?

ha tényleg szép miért nem adják el ? B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.