kori Elküldve Október8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2008 Esetleg kérdezd meg index ügyben Vincze Sanyit. Neki adtam a nyáron egy pár indexet, de azt mondta az kell neki, mert amik neki vannnak azok repedtek. Lehet, hogy egy repedtet tud nélkülözni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Gellért a "maradványok" között nincs egy jobbos index ? Vagy elhagytam, vagy lenyúlták - sicccc - :lol: Már NEM keres!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Már NEM keres!! :lol: :lol: Bezony, Tomi szerzett nekem tenx :lol: Akitől hoztad különben van még egy csomó cucca ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Bezony, Tomi szerzett nekem tenx :lol: Akitől hoztad különben van még egy csomó cucca ? Mi kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 ESP-s E Reki. Szerintem ilyen nem is volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 ESP-s E Reki. Szerintem ilyen nem is volt. :lol: már néztem én is. sztem nincs a gazdája tisztában azzal amit írt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 ABS-re gondolt esetleg? Olyan már volt E Rekiben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2008 Azért a 4-es váltó, és a manuális tükör kicsit levon az értékéből a szememben. A kis szériaszámban gyártott alatt nem tudom mire gondolt. Sztem több mint 1 millió készült belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2008 Elölről vajon miért nincs lefényképezve? Mert nincs meg a köténylemez? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Azért a 4-es váltó, és a manuális tükör kicsit levon az értékéből a szememben. A kis szériaszámban gyártott alatt nem tudom mire gondolt. Sztem több mint 1 millió készült belőle :lol: Hát ESP-vel elég limitált széria lehetett :lol: :lol: Bizti rosszul adta fel a hírdetést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 ABS-re gondolt esetleg? Olyan már volt E Rekiben? aszem az utolsó évben rendelhető volt,de csak a 2.2E tipushoz. mivel 83-as ezért max. szervófék lehet az extra..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Hali Isti!! 26.-án jössz egy kirándulásra?? ja elfelejtettem megkérdezni, hogy nincs -e grafikus rajzod, méretekkel?? Vagy esetleg az itt lévő Opeles srácok nem -e ? Tudnának segíteni!! Monza Röntgen rajzot keresek! És méreteket!! :lol: nem találtam a netten!! Ha tudsz valakit megköszönném!! csaó!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Blueprint-em nincs, de van helyette pár érdekes kép itt: http://www.senator-monza.de/ (Technik--->Karosserie és ott) Méretek: Tengeyltáv 2667 mm Track front 1447 mm Track rear 1472 mm Hosszúság 4724 mm Szélesség 1727 mm Magasság 1346 mm Remélem ez segít valamicskét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Hali Isti!! 26.-án jössz egy kirándulásra?? ja elfelejtettem megkérdezni, hogy nincs -e grafikus rajzod, méretekkel?? Vagy esetleg az itt lévő Opeles srácok nem -e ? Tudnának segíteni!! Monza Röntgen rajzot keresek! És méreteket!! :lol: nem találtam a netten!! Ha tudsz valakit megköszönném!! csaó!! sajna nem. találtál generátor tartót?????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 találtál generátor tartót?????? :D Milyen kellene??? Amúgy van egy pár eladó cucc B-C Rekord, esetleg A Senator... Opel Rekord C alkatrészek, eladóak. Hátsóhíd, elsőhíd, műszerfal, aproságok, üvegek, vasfelnik, lökhárítók, lámpák, hengerfejek, főtengely, dugattyúk, ékszíjtárcsák, vezérlés, váltó, kardán, hűtőrács stb. Díszléc nincs!!!!! Csak olyanok hívjanak, akiknek tényleg kell valami, köszi! 20/223-5394 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Milyen kellene??? cih motorra az öntöttvas.eddig aluminíum volt és az tört el. én meg még a tavaszal kidobtam az összes ilyen dolgomat. :D csináltam gyorsban egy tartót,de nem az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október22, 2008 Ha csak alcsi van az nem is kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Ha csak alcsi van az nem is kell? az is jó lenne,ha más nincs. van egy kis rezonancia a motoron(sztem a lendkerék-szerkezet nem az igazi)és az miatt törött el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október23, 2008 Holnap körülnézek szüleimnél, az alkatrészek között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Holnap körülnézek szüleimnél, az alkatrészek között. köszönöm elöre is!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október28, 2008 Átnézettem szervízben a futóművet és a fékeket. A nyomtávrúd kormányműben lévő gömbcsuklója kicsit kotyog. A jobb hátsó kézifék kicsit késik, de ezeken kívül tökéletes. Mehet műszakira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 jó neked. én cserélhetem a nyomtávrudat meg a segédkormányművet is.lehet a külső összekötök is lesznek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ma feladtam a cuccot. Sztem én is felújíttatom a nyomtávrudat. Néha kicsit beráz a kormány. Futóművet is kellene állíttatnom, mert még ahhoz sem nyúltam. Igaz a gumikat nem eszi. Ma végre bekerült a tükörfűtéshez relé, mert gyárilag csak balos elektromos tükör volt rajta, a relét pedig egy előző gazda kidobta. Utólag kapott egy jobbos elektromos tükröt is, és bevezetékeltem a fűtést is. Vettem a Vaterán egy valag Rekord alkatrészt, és volt benne egy fűtésrelé, és egy zsír új termosztát is, amit szintén beraktam, mert nem melegedett rendesen már a gép. Berlinának pedig félreraktam egy Varajet II karbit és 5 db ac-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Ma feladtam a cuccot. nagyon köszönöm. nyomrudat ne újítass fel sztem,mert már megjártam néhányszor én is a felújított gömbfejekel. keress inkább jó bontottat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 esetleg valakinek nincs elfekvőben 2-3 db csavar(ami a motort+a váltót összetartja)amit tudna nélkülözni(persze nem ingyen kérem)? sikerült elhagynom mindet 2 db kivételével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts