Seniman Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 ha Senatorban elfér, akkor legyen inkább Monza, abban ütősebb lenne <_< Haverom most szerkeszti be a B Senibe a 750i V12-esét :huh: Szép egy szörnyeteg lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 A benyatank 55 literes de Commodorénál létezett 1969 után 70 literes tank is. Ha a kocsi mögött állsz akkor a tartály bal első sarkánál van a szintmérő és a búvárcsőa csomagtér padlólemez alatt. A betöltő meg a hátsó rendszám mögött. Szellőző van a tankbetöltő cső oldalában és vele átellenben (elöl középen). Az viszont a csomagtér padlólemez szintje felett. Nekem legalábbis a 70 liters tankomon. Van még kérdésed? Köszi az infokat,gondolom a 70L tank is igy néz ki,ugye? (lehet hogy hülye kérdés volt) A tank elsőre ugy tűnik felejtős azt hittem jó a Kapitaenbe:( A fékdobbal kapcsolatban van valami infod??? Az első infóim szerint megegyezhet a dob a Kapitaennel, de nem biztos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Haverom most szerkeszti be a B Senibe a 750i V12-esét :huh: Szép egy szörnyeteg lesz WOW <_< esetleg, kérhetnék egy pár képet róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 WOW :huh: esetleg, kérhetnék egy pár képet róla Annyira azért még nem előrehaladott a dolog.Még csak a fészket csinálja a kis "madárkának" :D De ha elkészül úgyis küld képeket,aztán felrakom.Sajna ez nem megy egyik napról a másikra.Nem egy hétköznapi motorcsere. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 én türelmes vagyok, remélem a tulaj is az. Sok kitartás a melóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Csak a moci vagy a váltó is cserélve lesz? Hogy fogja tudni összeilleszteni a rendszert, mert gondolom teljesen más a motor-váltó kapcsolódása. Tegnap megkezdtem Rekordunk kihegesztését. A kerékdobban találtam egy nagyobbacska lyukat, ami természetesen a megbontás után kétszeresére nőtt <_< Szerencsére az idő kegyes volt és be is tudtam foltozni tegnap. A következő munka a hátsó lökös alatti lemezrész cseréje lesz, mert olyan mint a szita. A két hátsó ívet nem tudom mikor cserélem, mert vszínű a télen nem fogjuk tudni lefújni, mivel szinte naponta kell az autó, az Omi pedig még mindig offos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Csak a moci vagy a váltó is cserélve lesz? Hogy fogja tudni összeilleszteni a rendszert, mert gondolom teljesen más a motor-váltó kapcsolódása. R28 lesz rajta közbetéttel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 R28 lesz rajta közbetéttel. erre kiwi leszek magam is...... nem lehet majd gyenge a gép.bár rendesen meg kell erősiteni a nyulványokat elöl. nem lenne türelmem ilyen melóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 nincs valakinek egy jó segédkormányműve????? az enyémet megette a pesti út. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Én olyat még nem láttam. Ha tudsz egy jó esztergályost, csináltass bele egy müa betétet. Nekem az ominál kibírt kb 40e km-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Én olyat még nem láttam. Ha tudsz egy jó esztergályost, csináltass bele egy müa betétet. Nekem az ominál kibírt kb 40e km-t. erre gondoltam én is,de a gyáriban van némi gumi is a rezgés miatt. nem tudom mi lenne nélküle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Nagyábol semmi. Nekem az Omiban kibírt 40e km-t. Annyi volt a változás, hogy nem kopogott ez első futómű. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Nagyábol semmi. Nekem az Omiban kibírt 40e km-t. Annyi volt a változás, hogy nem kopogott ez első futómű. <_< kösz,megpróbálom. találtam felújító készletet,de az sokba lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 PickUp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 ezt mintha már láttam volna valahol árulni..... de olyan furcsa, miért pont egy olyat kellett át alakitani, ami belül fullos?? mé nem valami fapadosat..... de ahogy írja is, nem tökéletes a dolog, sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 ezt mintha már láttam volna valahol árulni..... de olyan furcsa, miért pont egy olyat kellett át alakitani, ami belül fullos?? mé nem valami fapadosat..... de ahogy írja is, nem tökéletes a dolog, sztem. poénnak poén sztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 hévízen van egy E2-es reki amiből szintén picket csináltak. az korrektul néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 ő meg ismét eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Szépen néz ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 gyönyőrű, de automata :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 gyönyőrű, de automata :lol: Az miért baj? Ekkora mocinál sztem még jó is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Ótómata ? Van 1 olyan sejtésem hogy egyikőtök sem olvasta végig a szöveget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Ótómata ? Van 1 olyan sejtésem hogy egyikőtök sem olvasta végig a szöveget :lol: Rosszul sejted. Végigolvastam csak nem tegnap hanem pár napja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Ótómata ? Van 1 olyan sejtésem hogy egyikőtök sem olvasta végig a szöveget :lol: Rosszul sejted. Végigolvastam csak nem tegnap hanem pár napja. :lol: Azt nem írja, hogy milyenre cserélték. Azonkívül automata váltókar látszik az utolsó képen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Azt nem írja, hogy milyenre cserélték. Azonkívül automata váltókar látszik az utolsó képen. :D Aszongya : "....autómata volt...." :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts