nagy istván Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 láttam már 3 bőrözött mű.falat.nekem nem jöt be. :lol: lehet ezeket nem csinálták meg szépen,de 20-30 pénzt sokallok érte.főleg ,hogy nem szép még akkor sem(szerintem),ha jól csinálják meg. :D nekem is az tett be,hogy egy nyáron 5X szedtem ki a klíma miatt.bassszus. :lol: :D :D pedig vigyáztam rá. :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Hópihe Reloaded :lol: :lol: :lol: :D Új olaj, új első fékbetét, új kuplungtárcsa, másik k.tárcsa és lendkerék. Naggyyyyyon nak köszönet a két Lacinak, hogy végigdolgozták a fél napot mindezért. Illetve köszönet még Zolinak, Dzsoninak, Ákosnak :D ui: BC-nek van bizosítéka ?
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 király :lol: :lol: vajon meddig bírja ? :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Khmmmm..... Hülyeségeket kérdezni itt vagyok én, te csinálj valami mást :lol: :lol: :lol: :D :D
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Khmmmm..... Hülyeségeket kérdezni itt vagyok én, te csinálj valami mást :D :D :D :D :D adok pár ötletet :lol: :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Hüleeee :lol: Kellene nekem viszont egy elektromos venti, ami fúj és nem szív. Kicsit aggaszt hűtés témaköre :lol:
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Hüleeee :lol: Kellene nekem viszont egy elektromos venti, ami fúj és nem szív. Kicsit aggaszt hűtés témaköre :lol: ilyesmit tudok adni....
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 ilyesmit tudok adni.... http://pan0.fotovista.com/dev/0/2/00036620/l_00036620.jpg De milyen vicces vagy.... Ma még nem ittál ugye ? :lol: :lol: :lol:
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 De milyen vicces vagy.... Ma még nem ittál ugye ? :lol: :lol: :lol: képpel nem idézünk még ha gyorsan kijaívtod akkor se :D de ma már ittam, azért vagyok vicces...a reggeli felkeléstől számítva az első órát kibírni nagyon nehéz míg nem iszok mert akkor dögunalom minden :D
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Hüleeee :lol: Kellene nekem viszont egy elektromos venti, ami fúj és nem szív. Kicsit aggaszt hűtés témaköre :lol: Tudod mi kellene abba? A B Omi dupla ventis megoldása!Olyat kellene szerválni bontóból. Egy kapcsolóval direktbe bekötni és had hüljön.
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Tudod mi kellene abba? A B Omi dupla ventis megoldása!Olyat kellene szerválni bontóból. Egy kapcsolóval direktbe bekötni és had hüljön. Duplaaaaaaaaaaa ? Elaktronyos mindkettő ?
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Duplaaaaaaaaaaa ? Elaktronyos mindkettő ? Aszem MV6-ban két kisebb venti van egymás melett. Simán elférne,de szerintem két astra venti egymás melett bekötve a müszerfalra egy kapcsolóval is ok lehet. A hűtő méretével nem lehet még játszani? Miben volt a legnagyobb hűtő?
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 Na itt van minden : http://www.cool4u.hu/letoltes/pdf/jarmukli...entilatorok.pdf :lol:
nagy istván Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Aszem MV6-ban két kisebb venti van egymás melett. Simán elférne,de szerintem két astra venti egymás melett bekötve a müszerfalra egy kapcsolóval is ok lehet. A hűtő méretével nem lehet még játszani? Miben volt a legnagyobb hűtő? a klímás hűtő egy soral több kapilláris csövet tartalmaz.elég ritka,talán a FEHÉR holló hozzá képestz tömegmadár....... szélesebb hűtőt nem tudsz belerakni mivel ott van a két nyúlvány.viszont vastagabbat lehet.nekem ez van benne és 24v-s motorral pályán trélerrel sem főztem meg a vízet(pedig mentem vele az olaszoknál 41 fokban is). mondjuk az elektromos venti nem tudom mennyire jó,nekkm nem vált be.nem is erőltettem sokáig monjuk.
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Hópihe Reloaded :lol: :lol: :lol: :D Új olaj, új első fékbetét, új kuplungtárcsa, másik k.tárcsa és lendkerék. Naggyyyyyon nak köszönet a két Lacinak, hogy végigdolgozták a fél napot mindezért. Illetve köszönet még Zolinak, Dzsoninak, Ákosnak :D ui: BC-nek van bizosítéka ? Ahham! Szóval neked kellett volna a Senim fékje? :D
Gelko Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Nemrég Chyga régi senatorjával hazahúztam Tatabányáról Pestre Chyga lila senatorját ( mindkettő B ) a lila elég roncsközeli állapotban van - leszámítva a szép bőrbelsőt :lol: - papírok lejárva biztosítás nincs szóval izgalmas volt az út :D (az autó azért biztonságos volt ) de a dual ram-ot hallani a leömlőből tiszta V8 :D tovább nem volt rajta kipuff :D szóval senatoroztam ma egy picit és nagyon jó volt...ótómata, kényelmes...igaz h nem volt vadállat ( C30LE) de plussz egy senivel is 12-t evett :D megyünk majd vissza Chyga 3. senatorjáért is :D- haver megvesz tőle mindent. ősszel meg indul a telilakat telifény projekt a rendszámosra... remélem hétvégén is beülhetek egy picit a régi senimbe :lol: ezek az igazi autók :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Ahham! Szóval neked kellett volna a Senim fékje? :lol: Noigen. De jóóó, tudom használatban van :lol: :lol: :D :D
nova Elküldve Augusztus22, 2008 Elküldve Augusztus22, 2008 Nemrég Chyga régi senatorjával hazahúztam Tatabányáról Pestre Chyga lila senatorját ( mindkettő B ) a lila elég roncsközeli állapotban van - leszámítva a szép bőrbelsőt :lol: - papírok lejárva biztosítás nincs szóval izgalmas volt az út :D (az autó azért biztonságos volt ) de a dual ram-ot hallani a leömlőből tiszta V8 :D tovább nem volt rajta kipuff :D szóval senatoroztam ma egy picit és nagyon jó volt...ótómata, kényelmes...igaz h nem volt vadállat ( C30LE) de plussz egy senivel is 12-t evett :D megyünk majd vissza Chyga 3. senatorjáért is :D- haver megvesz tőle mindent. ősszel meg indul a telilakat telifény projekt a rendszámosra... remélem hétvégén is beülhetek egy picit a régi senimbe :lol: ezek az igazi autók :lol: Szevasz Gelko ! Nem tudsz véletlenül 3 ezres Dualhoz motor elektronikát + köteget , nem túl horror áron ? / az A szenyámhoz kellene / üdv. Nova
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2008 Elküldve Augusztus22, 2008 Noigen. De jóóó, tudom használatban van :lol: :lol: :lol: :D Még nincs, csak tervek vannak vele. Tudod, a dátum 2312. :D
nagy istván Elküldve Augusztus23, 2008 Elküldve Augusztus23, 2008 nem tudja vki merre lehet pesten felújitatni a hátsó szintszabályzós telóimat? az új elég horror:42000 huf./db. :lol:
Gelko Elküldve Augusztus24, 2008 Elküldve Augusztus24, 2008 Szevasz Gelko ! Nem tudsz véletlenül 3 ezres Dualhoz motor elektronikát + köteget , nem túl horror áron ? / az A szenyámhoz kellene / üdv. Nova megkérdem majd a cimbit.....
Colin Elküldve Augusztus31, 2008 Elküldve Augusztus31, 2008 Hahó. Valakinek nincs meg véletlenül a Flash Opel azon száma, melyben egy piros Opel Monza-t mutatnak be? Valahol meg volt nekem is, de most nem találom az újságot, és érdekelne nagyon a cikk. Köszi: Miki
nagy istván Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 valaki tudja milyen áttétele van a d/td E/2 reki difijének?
nova Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 valaki tudja milyen áttétele van a d/td E/2 reki difijének? 3,7
Recommended Posts