rtomi Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Ha komolyan kell, akkor leveszem a vateráról, és hozom a blitzre. Tomi. Haverodnak bizti kell? Mert akkor azt is leveszem. Még nem válaszolt az e-mail-re. Egyenlőre hagyd fent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 ok, köszi, igen kérem Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július21, 2008 ok, köszi, igen kérem Ok levettem, és Blitzre hozom, ha nem jársz adig erre. De ha sürgős, postán is elküldhetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július21, 2008 Tominak: Ez egy négyablakos kapcsoló. Ami a kapcsolók alatt vannak csatik, oda sima fekete vezetékek mennek, és az ablak motorjára vannak kötve. Arra figyelj, hogy az ablakból kijövő vezetékre, a kapcsolóról jövők közül melyiket kötöd rá, nehogy a kapcsolókat másfelé kelljen nyomni, ahhoz hogy az ablak lemenjen. Fent-Középen, az üreges résznél van a +/- becsatlakozása. Mindegy melyiket hova kötöd, csak az változok, hogy a kapcsoló előrebillentésére az ablak le vagy fel menjen. Remélem nem túl nagy zagyvaság amit írtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Ha komolyan kell, akkor leveszem a vateráról, és hozom a blitzre. Tomi. Haverodnak bizti kell? Mert akkor azt is leveszem. Köszi eszembe jutott,hogy E2-ese van neki is. Arra meg nem gyó. :lol: :lol: A kapcsoló érthető köszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2008 Kb 2 hónap után elővettem a Rekordunkat. Sajnos neki kell állnom ismét a benzinrésznek, mert eléggé ihagy, és nehezen pörög fel. 2 éve cseréltem az injektorokat, akkor egy darabig elfogadható volt, de 2 hónap múlva ismét behányt. Ráadásul a vizem is folyik valahol. Nem fogok unatkozni a köv. pár napon. Csak lenne már jó idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2008 Sikerült megcsinálnom a benzin részt. Kicseréltem az injektorfejeket, új tömítéseket kaptak. Kiderült, hogy a nyomásszabályzó halott:nem engedte át az üzemanyagot, és még az ac is megállt, a nyomástól. A hidegindító injektor egyfolytában pisilt. A pillangószelep nem ment vissza teljesen. Sajnos utóbbi nem tökéletes, mert a tengelye kicsit meg van kopva, és falsot szív. Még meg kell néznem, hogy akad-e a tarcsi cuccok között jó. Nagyon örülök. Az injektorokat köszi Lightningnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 rendeltem kettőt, kell még? (valaki másnak isss?) http://cgi.ebay.de/Daempfungsbuchse-Lenker...5QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2008 Ez hátsó lengőkarba szilent? Anyuméban most cseréltem egy ugy-ra. 2500 körüli összegre emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 ja, most csekkoltam a számot a bennlévővel, másvalami? sonderaktion van Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2008 Leginkább sos kaszniznom kellene, hátsó ív, jobb hátsó ajtó, hátfal csere. Első sárvédők köténylemez rozsdamentesítése, majd mindezek fényezése. Egyenlőre ezekre gyúrok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 tegnap kaptam emailben, egy ismerősöm küldte, mert tudja, hogy én szeretem az ilyeneket. Lényeg az, hogy a srác, nem csak egyben, hanem részegységenként is eladná az autókat. De gondoltam, hogy kirakom ide, mert nekem most, nincs rá se pénz se hely, meg inkább D Reki felé hajlok. Opel minden Egy másik kérdés. D Reki-ből, valaki betudna szurni egy olyan képet, amin a 2 ajtós és a coupe van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Végre van ZK a Rekordon. Aki mérte azt mondta, simán hozza egy szabályozott katos autóra vonatkozó adatokat. Dagadt is a májam :lol: Bár az alapjáratot kicsi heckelni kellett, mert az autómata váltó miatt 1000 felett van, azonban ha sebességbe rakomleesik 900 alá. A rendszer pedig nem enged ilyen magas alapjáratot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 valaki tudja miért nehezedik el a kuplungom egy idő után? alig tudom benyomni a pedált,de a bowden nem szorul.a villa sem az biztos. a szerkezetre gyanakszok,csak nem értem az okát. a ov. váltó nem bírta a 2.4-es mocit.kicsit széttörött a háza............. elég szomorú,mivel míg jó volt a fogyim 2 literrel csökkent pályán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Nem szorul a nyelestengelyen a kinyomócsapágy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Nem szorul a nyelestengelyen a kinyomócsapágy? nem,megnéztem. ez már visszatérő probléma régóta.a pedálsor tengelyét is újra cseréltem már. sztem a szerkezetek szarok.újat még nem volt szívem venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
88gsi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Ezen a képen előtérben a kupé, háttérben a kétajtós limuzin. Amúgy a kupé első-hátsó szélvédője laposabb, a teteje alacsonyabb és keret nélküli ajtajai vannak. tegnap kaptam emailben, egy ismerősöm küldte, mert tudja, hogy én szeretem az ilyeneket. Lényeg az, hogy a srác, nem csak egyben, hanem részegységenként is eladná az autókat. De gondoltam, hogy kirakom ide, mert nekem most, nincs rá se pénz se hely, meg inkább D Reki felé hajlok. Opel minden Egy másik kérdés. D Reki-ből, valaki betudna szurni egy olyan képet, amin a 2 ajtós és a coupe van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Nem is gondoltam, hogy a kupé ennyire sokban eltér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 http://www.commodore-b.de/Bilderarchiv/images/rekord10.jpg Ezen a képen előtérben a kupé, háttérben a kétajtós limuzin. Amúgy a kupé első-hátsó szélvédője laposabb, a teteje alacsonyabb és keret nélküli ajtajai vannak. Köszönöm szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Senator B 4.0 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Senator B 4.0 :lol: kiváncsi leszek mennyiért megy el. szép ótó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 valakinek nincs véletlenül egy barna seni a2-es üres müszerfala? az enyém teljesen szét van repedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nova Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 valakinek nincs véletlenül egy barna seni a2-es üres müszerfala? az enyém teljesen szét van repedve. Szevasz István ! Szerintem jobban jársz , ha bőrözteted . Nekem van egy kék repedés mentes volt . a polcon volt a szobában , és mégis repedni kezdett . üdv. nova :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Szevasz István ! Szerintem jobban jársz , ha bőrözteted . Nekem van egy kék repedés mentes volt . a polcon volt a szobában , és mégis repedni kezdett . üdv. nova :lol: és volt aki úgy járt h kiszerelt állapotban elvetemedett :lol: anno az asconáét akartam bőröztetni de nagyon nagy árat mondtak rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Az én Rekordomé is kirepedt, de az előző gazda varrt rá egy műbőr borítást, így egész tűrhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts