berlina Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 opel-classicparts.com 6,50 eur per darab gyári új Opel Nr. 13 24 204 / GM Nr. 90 148 608 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2008 Sajna a jel tényleg fogyóeszköz. Bár a kedvenc Opelboltosom hozzám vágott ajándékba egy zsír újat, ami most az Omim elején virít. Én is megvettem a javítás könyvet, de sajna a biztosítéktáblás rész az E1-hez van, így az teljesen használhatatlan. Azonban van egy olyan könyv, hogy Nyugati Autótípusok: Opel, abban helyesen van benne. Azt a neten már megtaláltam vhol beszkennelt formában. Ha bármilyen kérdésed merül fel kérdezz bátran. Amúgy jövőre a tiedre is köthető a veterán (youngtimer) bizti, ami 12e+6e egy évre. Ja és üdv a Rekisek egyre szűkülő táborában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pindroch Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Köszönöm a gyors választ, meg az üdvözleteket. Remélem nem sokat kell kérdeznem, az egyik ismerősömmel már elég jól rendbevágtuk a járgányt. Kapott egy zsír új tankot, vízpumpát, javítva lett az ac, meg kicseréltem a benzin-és a vízcsöveket. Még egy villanyászkoz kell elvinnem, mert hátul összevissza világít, aztán meg mehet műszakira. Ja, meg előtte visszarakom az ajtókárpitokat is. Minél többet bütykölöm, annál jobban tetszik. Majd teszek föl képeket róla. Remélem, hogy jövőre már köthetek rá kedvezményes kötelezőt, mert most a0-ba vagyok, mivel ez lesz az első autó a nevemen. Olvastam valami olyasmit, hogy olyat csak akkor lehet, ha van mellette egy másik kocsim is. Ti mit tudtok erről? üdv: Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Remélem, hogy jövőre már köthetek rá kedvezményes kötelezőt, mert most a0-ba vagyok, mivel ez lesz az első autó a nevemen. Olvastam valami olyasmit, hogy olyat csak akkor lehet, ha van mellette egy másik kocsim is. Ti mit tudtok erről? üdv: Laci youngtimer biztosítás esetén ( 25év) nem kell másik autót lejelenteni mellé...de az autó állagmegörző használatára törekedni kell... sok sikert a géphez és kéééépeket akarunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2008 Így van ahogy Gelko is írta. Azonban klubtagnak kell lenned, egy olyan klubban, ahol lehetőség van az efféle biztikre. A MOTE-nakvan együttműködési megállapodása a bogarasokkal, és a trabisokkal is. Tehát itt klubtag vagy, plusz egy ezrest kell évente fizetni az előbbi két klub közül az egyiknek, és van egy egyszeri ezer forint adminisztrációs díj,amit szintén előbbi klubbok vmelyikének fizetsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pindroch Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Jövő héten teszek föl képeket, ígérem. Nincs kizárva, hogy addig visszarakom az ajtókárpitokat is, és akkor belül is lekapom. Juteszembe, mivel lehet olajos foltokat kiszedni a kárpitból? Vettem valami csodaszert az autósboltból, de nem nagyon vált be. Lehet pl vegytisztítani? üdv: L Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2008 Sztem benzinnel, vagy óvatosan higítóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Jövő héten teszek föl képeket, ígérem. Nincs kizárva, hogy addig visszarakom az ajtókárpitokat is, és akkor belül is lekapom. Juteszembe, mivel lehet olajos foltokat kiszedni a kárpitból? Vettem valami csodaszert az autósboltból, de nem nagyon vált be. Lehet pl vegytisztítani? üdv: L most egy autókozmetikában melózok pesten.amit mi használunk a belső kárpitokra az kiszed mindent a rágó kivételével.boltban nem kapható,de ha kell kérek neked belőle egy kicsit. a diesel olajat is kiszedte 3. próbára nyom nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pindroch Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Köszi, már nem kell. A venis szappan tök jól kiszedte a dolgokat. Amint felrakom a kárpitokat, teszek föl képet. Remélem rivid időn belül... Üdv: Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 sűrgősen keresek caravan hátsó kipuffot. az enyém gyengébnek bizonyult egy csatornafedlapal szemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 nahát neked is caravanod van? nekem meg ypszilon kéne 18alá, kipukkadt a nagy légnyomástól amit produkál... :rolleyes: múltkor behegesztettem ugyan, de még mindig kifúj, alig van mihez hegeszteni úgy elvékonyodott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 ja: meg még kéne 30/40/7-es olajszimmering a kormányműbe, nincs katalógusba, valahogy - amit nem értek - egész nehezen beszerezhető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2008 Sztem a kipuff elég reménytelen. Eddig a sok autóból csak egyen volt használható állapotú. Sikerült lőnöm a vaterán egy Rekord E2 kisautót, csak sajnos hiányzok a motor és csomitérteteje és az első lökös és lámpa. De annyira ritka ez a típus kisautóként, hogy nem tudtam otthagyni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 ja: meg még kéne 30/40/7-es olajszimmering a kormányműbe, nincs katalógusba, valahogy - amit nem értek - egész nehezen beszerezhető... miért nem cserélsz kormányművet egyben. sokkal egyszerübb. anno a difihez mire összeszedtem a csapágyakat+szimeringet többe volt(időben meg pénzben)mint amire legvadabb álmomban mertem volna gondolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Sztem a kipuff elég reménytelen. Eddig a sok autóból csak egyen volt használható állapotú. lehet veszek újat. de elég húzos mostanság nézve az anyagi helyzetemet. ha odahaza lennék 10 perc alatt megcsinálnám,de itt pesten senki nem melózik pénteken 5 után. csak a hátsó cső szakadt ki a fenéklemezből,ezért kár lenne eldobni a dobot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 esetleg nem tudtok ajánlani valami bontót pesten ahol lehet ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 nahát neked is caravanod van? igen az van.elégé fura alkotás.nem egyszerűen E2 reki. a képen is látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 hátsó kipuf caravan alá Bosal-tól katalógus minusz klubkedvezménnyel 10eft (ha van készleten, de nem valószínű, így nekik is rendelni kell) sajna a cserekormányműben is ki van a felső szilent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 hátsó kipuf caravan alá Bosal-tól katalógus minusz klubkedvezménnyel 10eft (ha van készleten, de nem valószínű, így nekik is rendelni kell) sajna a cserekormányműben is ki van a felső szilent... kösz. az unixnál van 40%-om,de még igy is sok. ott 13-40%=6800 ft kb. főleg annak tudatában,hogy elég lenne egy 20-25 cm-es hegesztés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 esetleg nem tudtok ajánlani valami bontót pesten ahol lehet ilyesmi? telefonálj ide...nem 100% hogy van de vettem már tőlük rekord alkatrészt -igaz már tavaly volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 nocsak, nekem csak 25%om van, nem is tudtam, hogy kiadható kedvezmény ennél magasabb is lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 nocsak, nekem csak 25%om van, nem is tudtam, hogy kiadható kedvezmény ennél magasabb is lehet... pl. edc-s mote tagoknak is már 20% van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 nocsak, nekem csak 25%om van, nem is tudtam, hogy kiadható kedvezmény ennél magasabb is lehet... árúfüggő mire mennyi a kiadható max kedvezmény.olajokra pl. nekem is csak 23 jár.de arra mindenkinek ez a max. egyébként a helyi képviselő(kirendeltségvezető)dönti el a kedv. mértékét. én ismiztem anno a veszprémit.ja és azért volt havi 2-3 kiló nettó forgalmunk is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 telefonálj ide...nem 100% hogy van de vettem már tőlük rekord alkatrészt -igaz már tavaly volt... kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 ooooóóóó akkora boldog vagyok, csak egy telefon volt és kihozták házhoz, számlával, ahogy kell: Minden köszönet Csabának és Viktornak a Csergőtől a szervezésért!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts