Colin Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 nagyon szép, pont tegnap éjjel mutatta warwolf a cs-n. B) de cső helyett lehetett volna egy kicsit szerintem maffiozosabb stilus B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május13, 2008 Lassan kell keresnem egy jó automata váltót. Amikor fixre kellene zárnia a 3. fokozat után, "váltogat" fel-le. A felújíttatás kicsit sokban lenne sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Lassan kell keresnem egy jó automata váltót. Amikor fixre kellene zárnia a 3. fokozat után, "váltogat" fel-le. A felújíttatás kicsit sokban lenne sztem. lehet van egy váltom.86-os seniről.kompletten. elvileg keresztanyámnál van aszem,ha a multkori szanáláskor ki nem dobtam azt is. sűrgős???? most költöztünk pestre a párommal és nem tudom mikor járok odahaza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 Nem sürgős egyáltalán. Ha jöttök blitzre ott is intézhetjük. És mi lenne az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 Végre anyum Rekije átkerült a fényezőhöz. Talán egy héten belül újra járásképes lesz. Már csak a műszaki, zk. kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Nem sürgős egyáltalán. Ha jöttök blitzre ott is intézhetjük. És mi lenne az ára? az ára........???????? hmmmmm,mondjuk mint a tüköré.én ugy sem használom smmire sem.csak annakidején rutinból elraktam. 140 000 km van benne és végig szervízelve volt egy hamburgi márkakereskedésben.a számlái is megvannak még(persze csak ha a váltó is megvan még). a talira nem tudom tudok-e menni,most keresek melót itt a nagyvárosban. de ha járok arra szivesen elvíszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 Akkor legyen a motorért cserébe, ha megvan a váltó. Mármint ha kell még a moci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Akkor legyen a motorért cserébe, ha megvan a váltó. Mármint ha kell még a moci. a moci kell még.nekem sem sűrgős. a csere megfelel nekem. csak nem tudom mikor érek le haza,hogy megnézzem a váltót.a sörös sanyihoz sem értem még oda a gázszettért,pedig megyek már vagy 2 hónapja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Van az három is, de ki számolja? B) Ráér, enni nem kér, és nem is rohad. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Van az három is, de ki számolja? B) Ráér, enni nem kér, és nem is rohad. B) bocs a késésért,de kissé váratlanul és villámgyorsan ÁTALAKULT az életem.munka meg ami ehez tartozik. nem tettem le a cumodról,csak kicsit szét vgyok esve a szabadidő terén. megcsináltattam a 2.4-es hf-et is és még azt sem tudtam berakni. szar a vidéki nyugit feladni a fővárosi rohanásért.nem biztos,hogy sokáig bírom.majd eldől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 valszeg kéne nekem egy E reki devander (az ufo) sajna az asconájé nem jó bele, mer rövid a rúúdja rekibe valót meg nem találok itthon ha van könnye kapható érdekelne. perpill ATE kéne, de ha csak delco kerülne az se nagy gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 valszeg kéne nekem egy E reki devander (az ufo) sajna az asconájé nem jó bele, mer rövid a rúúdja rekibe valót meg nem találok itthon ha van könnye kapható érdekelne. perpill ATE kéne, de ha csak delco kerülne az se nagy gond Lacit kérdezd meg esetleg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2008 Voltunk ma lighting-nál. Szép a Seni,de ha bekerülnek a kék belső elemek, kérünk képeket róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Kezdek jól állni a lakatolással Bent vannak az új küszöbök, készülnek a tálcák.. Itt már készen vannak a tálcák.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Közben megy az agyalás is :D hátsó hidak méregetése, adatok elméletben és gyakorlatban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 szakmailag, nem tudok hozzászólni, de egyébként, tetszik a munka, látszik, ahogy ujjávarázsolod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 szakmailag, nem tudok hozzászólni, de egyébként, tetszik a munka, látszik, ahogy ujjávarázsolod. :D A karosszéria munkát nem én csinálom, de jól dolgoznak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Szóval a hátsó difi kérdés mostanában kezd éles lenni Ha valaki esetleg tud jó állapotú hátsó hidat C vagy E rekordhoz, amely 35/9 vagy 33/9 áttételű akkor szóljon! Elképzelhető, hogy más Opel típusok difije is jó nekem de ezt nem tudom pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 A karosszéria munkát nem én csinálom, de jól dolgoznak szépen haladsz vele. sok sikert hozzá!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2008 Sok sikert. Pláne a jó állapotú diffihez. Kb 5 van otthon és, mindegyik kaka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Nekem egy volt, az nálla van. Feltételezem, ha még keres, akkor az is szar volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Nekem egy volt, az nálla van. Feltételezem, ha még keres, akkor az is szar volt. :D A tiéd már megtette amit megkövetelt tőle a haza.. Sok haszonos méretet sikerült róla levenni. Egyébként a talicskában fekvő delikvens volt a tiéd :D Ha találok egy ugyan ilyet ami jó is akkor meg van oldva a difi kérdés. Apropó. leszedtem róla a fék munkahengereket, betéteket, ha kell vissza adom őket, mert azok jónak látszanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Tartsd csak meg, még jól jöhet. :D Mondtam, én csak annyit kérek, amennyit a színesfém felvásárló ad majd érte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pindroch Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Üdv mindenkinek. A napokban vásároltam egy 84-es Rekord Berlinát. Ehhez keresek Opel emblémát a hűtőrácsra, mert az előző tulaj jobb híjján nem átallott lefesteni a helyét kályhaezüsttel... Ha estleg valaki tud valami infot, hogy hol lehet ilyen dolgokat beszerezni, kérem ossza meg velem. Előre is köszönöm, üdv: Laci Ja és megvettem a Maróti Godai féle javítási kézikönyvet, ha lesz időm majd beszkennelem, ha esetleg valaki kér, küldök szivesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Üdv. a Rekordosok között. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts