Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

ŐCSSSSÉÉÉMMM ( ez a lökött fórum kimoderálta a mélyhang szinonímáját :sowwy: ) ez naon széles felni. Pedig a tied ki is van szélesítve kicsit.

Elküldve
Miért nem használható közúton? Mert széles? Sajnos nem értek angolul.

Igazándiból nem tooooom.

Lehet füstölési hajlandósága miatt, megen elég puha gumi :sowwy:

Flesleges normál használattal koptatni szerintem :lol:

Elküldve

Hali,

egy kérdésem lenne, hasznaltauto.hu szerint van szekszárdon egy eladó monza,

esetleg valaki nem ismeri az eladót valahonnan?

Elküldve

ahogy lesz időm, megyek hozzá, de most a suli az első....

nézegettem őket a neten, és hát nagyon megtetszettek, meg szerintem amig fiatal vagyok,

addig legyen ilyen autóm, utána majd jöhet egy családi senator vagy vectra :sowwy:

Elküldve
ahogy lesz időm, megyek hozzá, de most a suli az első....

nézegettem őket a neten, és hát nagyon megtetszettek, meg szerintem amig fiatal vagyok,

addig legyen ilyen autóm, utána majd jöhet egy családi senator vagy vectra :lol:

a monza nagy királyság - és MK76 különösen szereti őket :lol: csak ott van már alkatrészhiány :sowwy:

Elküldve
Szerinted ez egy farmotoros autó ? :lol:

De tudatlan vagy :sowwy:

a francba akkor azért nem ment nálam rendesen mert mindig ott szereltük :lol:

meg ne próbáld gyárira visszacserélni mert lefestem :lol:

Elküldve

Két Rekordunk között nálunk is legalább 5-7 cm magasságbeli különbözet van. A rugókat egyikben sem piszkáltuk.

Elküldve
Két Rekordunk között nálunk is legalább 5-7 cm magasságbeli különbözet van. A rugókat egyikben sem piszkáltuk.

ha a sedanba a karavan gyárilag erősített(vonóhorgos)rugóját rakod hátra ezt az eredményt kapod.elölre meg a 3.0-ás seniét kell,akkor garantált a 3-4 cm emelkedés.

a senatornál is a gyári vonóhorgos kaszni magasabb kicsit a simánál az erősített rugó miatt.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.