nagy istván Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Mikor megvettem a Rekit nálam is egy ablakment a 4-ből, és egy el. ventit raktak a hűtő elé, mert melegedett a motor. Szerencsére a wisco csere megoldotta a problémát. Ugye milyen öröm egy öreg autó, amivel mindig foglalkozhatsz egy kicsit. örömnek öröm,de pályán fogyiban nem mindegy. a wiscó 3000 motorfordulatnál 7.9 kw energiát emészt fel(25 c-fok külső hömérsékletnél számolva).annó kiszámoltam és ki is próbálta a gyakorlatban. 1 litert számít pályán,meg a hang sem mindegy. télen nekem is elég volt az elektromos,nyáron 30 fokban már kevésnek bizonyult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Janinak és Lalinak hála már van két használható elktronyos ablakemelőm elöl, illetve kapott egy hűtőtisztitó lötyit, majd új fagyáló i.cs.víz kombót, valamint Calibra/Vectra/Astra hűtőventi -, Spal venti + :D király, az ablakoknál kábelcsere volt ? és a ventilátor még halk is ? olyan sose volt eddig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 király, az ablakoknál kábelcsere volt ? és a ventilátor még halk is ? olyan sose volt eddig :D Nem-nem. Kapcsolók fáradtak el, hisz oly régiek :D Illetve a kábelek sem teljesen hibátlanok. Bal oldali ablak lasabb, jobb oldali mint a villám, előbbinél már biztos fáradt a kábel is kicsit. Ha halkan szól a zene, akkor szerintem nem is hallatszik, hogy megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Kapcsolók fáradtak el, hisz oly régiek :D ez kurva jó, még szerencse h drága volt...6ezer körül :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Nézd csak egy tesót birtokló gazdi :D Miért van benne nagynyomású ? Honnan írsz ? Nagynyomású szivattyú azért van benne,mert a gyári már nincs a helyzet magaslatán.De már megvan annak is az utódja csak be kell rakni.Amúgy Veszprém megyei vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Köszönöm szépen Tomi, de nagyon zsír az a venti ami most belekerült, majd megmutizom ha összefutunk. + az is sokat fog számítani, hogy a salakbánya egy része kikerült a rendszerből. Ha már felmásztam érte a padlásra akkor oda is adom. :D Elteszed tartalékba . :D Minnyá tolok fel képeket róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2008 Nekem 3000 fordulaton megy 95-100 körül. Viva automata váltó :D Én nem akartam a gyári kapcsolót kidobni, ezért kb fél napot szenvedtem vele mire jó lett. Bár a bal hátsó ablak, ajtón lévő kapcsolója néhe rendetlenkedik még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekel,van egy garnitúra 16-os Irmscher felnim,6db 205/55-ös gumival.7x16 ET42.Feleslegessé vált,18-ast raktam a kocsira.Sürgősen eladó! http://www.hasznaltauto.hu/1984177 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Nekem 3000 fordulaton megy 95-100 körül. Viva automata váltó :D nekem a 3000 ford. 5.-ben pont 140 km/h. mennyit eszik autómatával???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 ez dolgozó lány jó, még szerencse h drága volt...6ezer körül :D :D :D Nemis veszünk többet ilyet... :D Érdekes, hogy nekem a Micukicsibe utólagos ablakemelőhöz ilyen kapcsolóm volt, persze az még made in Taiwan, ami egy fokkal jobb minőséget jelent. Semmi gondom nem volt vele. Ez meg Chinamade, és fél évet se bírt ki..... gáz..... Sztem túl nagy neki az áram, (nagy a motor) és beég a kontaktusfelület.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Nemis veszünk többet ilyet... :D Érdekes, hogy nekem a Micukicsibe utólagos ablakemelőhöz ilyen kapcsolóm volt, persze az még made in Taiwan, ami egy fokkal jobb minőséget jelent. Semmi gondom nem volt vele. Ez meg Chinamade, és fél évet se bírt ki..... gáz..... Sztem túl nagy neki az áram, (nagy a motor) és beég a kontaktusfelület.... megvan még a régi, azok között talán van még használható, majd oda adom Pistának... azt hittem h Somogyi kapcsolók voltak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 megvan még a régi, azok között talán van még használható, majd oda adom Pistának... azt hittem h Somogyi kapcsolók voltak :D Igen, Somogyi kapcsolók.... miért, azt gondoltad, hogy itthon gyártják, Győrben? :D :D 2001-ben a Somogyi is ugyanazzal a géppel ment Hong Kongba a HK Electronics-ra, mint mi. Csak ő nem alkatrészeket nézett, hanem készterméket.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Igen, Somogyi kapcsolók.... miért, azt gondoltad, hogy itthon gyártják, Győrben? :D :D tudom naív vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Gellért, Melyik jeledót szeretetted volna kicserélni ? Ma reggeli hidegben nem akart beindulni a vadállat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Gellért, Melyik jeledót szeretetted volna kicserélni ? Ma reggeli hidegben nem akart beindulni a vadállat :D termosztátházon jobb oldalt...hőmérsékletjeladó.... de érdemes megnézi a csatlakozót is mert Laci szerint az a rossz nem a jeladó....viszont nekem ennél nagyobb hidegbe produkálta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 termosztátházon jobb oldalt...hőmérsékletjeladó.... de érdemes megnézi a csatlakozót is mert Laci szerint az a rossz nem a jeladó....viszont nekem ennél nagyobb hidegbe produkálta :D Azért furcsa mert amikor hazajöttem, akkor behuppantam és brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... már megy is, pedig nem nyúltam semmihez a motortérben, nem mozgattam a csatit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Azért furcsa mert amikor hazajöttem, akkor behuppantam és brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... már megy is, pedig nem nyúltam semmihez a motortérben, nem mozgattam a csatit. van mikor 5 perc várakozás is elég ehhez...de az átlag olyan 15 perc...és minden indítózással újraindul az óra :D lelke van annak a g***nek...ha még aludni akar akkor nem megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 ...ha még aludni akar akkor nem megy :D Akkor Piistával meg fogják érteni egymást... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2008 Az átlagfogyi a sz@r kargáz rendszerrel 11 l körüli. Bár mostanában inkább 13 a fogyi, mert 10e km után újra behalt a reduktor. Muteromnak az 5-ös váltóval, LandiRenzo rendszerrel 9 körül eszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2008 Az Ascona kormány rámegy a Rekordra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Az Ascona kormány rámegy a Rekordra? aszem igen. az egyik ismim A veki kormányt rakott a rekibe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2008 Hát sztájlba nem igazán megy a Vectra kormány a Rekordhoz. Szerintem. Akkor bátrabban veszem meg a kormányt, mert az eladó kijelentette, hogy nincs reklamáció :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Hát sztájlba nem igazán megy a Vectra kormány a Rekordhoz. Szerintem. Akkor bátrabban veszem meg a kormányt, mert az eladó kijelentette, hogy nincs reklamáció :D nem mondom tutira hogy jó,de sztem igen. azért sok pénzt ne adj érte...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Van esetleg valakinek Rekord C-hez szerelési könyve? 100-200 eurót "kicsit" durvának tartok érte.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Nemtom milyen könyv az, de én letöltöttem gyári szerelési utasítást (Werkstatthandbuch). Kb. 150 Mega, cd-n elküldöm ha kell. Küldd el a címed priviben. Persze deutsch... de ha egy-két szó nem megy, vagy én, vagy Berlina segítünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts