Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Gellért azt meséld el nekem, hogy miért olyan iszonyatosan rozsdás a hűtővíz - ahogy kifolyt a kiegyenlítőre, úgy néz ki, mintha salak lenne benne -, ha hengerfejezve lett ? :D

passz...meg lett csinálva az tuti- tudod is hogy hol...hűtőben nem lehet dzsuva mert az is zsír új, fűtőradiátor szintén ki van takarítva... :D

Elküldve
passz...meg lett csinálva az tuti- tudod is hogy hol...hűtőben nem lehet dzsuva mert az is zsír új, fűtőradiátor szintén ki van takarítva... :D

Persze-persze, nem a megcsinálás tényére kérdeztem rá, csak honnan jöhet ?

Át kellene mosni az egész rendszert nemde ?

Elküldve

attol rozsdásodik a víz ha nem desztilált van benne.

ki kell mosni óvatosan a motort trisóval és utána desztvízel meg fagyival feltölteni.

utána nem fogy rozsdásodni ha jól csináltad.

Elküldve
a csapvízel még az is a baj,hogy megeszi a vízpumpa vas lapátját elég hamar.

hát igen...meg fagyálló is kell bele akár tél akár nyár...mert keni a vízpumpát...míg a víz nem...

Elküldve

ua feltételekkel mint Gelkónak, szolsz h hozzam föl ozt idejossz érte a taligával

végül is jó lesz bele?

vizet honnan engedted le?

blokkbol vagy hütöböl?

a blokk oldalán van egy kúpcsavar ha a pumpát nem szedték le hfrjezésnél akkor az üledék a blokkbol jött.

ha a csavart még nem csavartad ki akkor csak légkulccsal oldd meg, mer másik csavar nincs az országba, németböl hozta nekem tavaly az utolsót a Csergö.

Elküldve
ua feltételekkel mint Gelkónak, szolsz h hozzam föl ozt idejossz érte a taligával

végül is jó lesz bele?

vizet honnan engedted le?

blokkbol vagy hütöböl?

a blokk oldalán van egy kúpcsavar ha a pumpát nem szedték le hfrjezésnél akkor az üledék a blokkbol jött.

ha a csavart még nem csavartad ki akkor csak légkulccsal oldd meg, mer másik csavar nincs az országba, németböl hozta nekem tavaly az utolsót a Csergö.

Őőőőő, ha nem lesz jó akkor majd nézegetem, meg simogatom :D

Hűtősapka mellett szivárgott a víz.

Volt vízpumpa cserélve ugye Gellért ?

Elküldve
Volt vízpumpa cserélve ugye Gellért ?

igen ! októberben, szóval nincs sok benne...- a lánc meg jó állapotó asszonták

desztvízzel és fagyállóval lett mindig feltöltve a rendszer mert én is tudom a nagy igazságot :D

Elküldve
milyen kell?

villanyos? :D

Elvileg villanyos, de mechanikust sikerült már villanyosítani. Tehát mindegy, csak óccsó legyen :D

Elküldve
Elvileg villanyos, de mechanikust sikerült már villanyosítani. Tehát mindegy, csak óccsó legyen :D

ugyanolyan mindkettő igazából.

ha csak a ház kell tükőr-motor nélkül akkor ócsó lesz,mondjuk egy köszönöm.

de csak 26.-a után tudom küldeni,addig nem vagyok otthon.

Elküldve
Ahogy hallottam szaladt a kabriója mellett. És hülyén is nézet ki. :D

off

inkább izgalmasan. :D

Még gyakorolnia kell, ha a jogi pálya helyett mégis a streetfighter vonalra akar térni. :D

on.

Elküldve
Ahogy hallottam szaladt a kabriója mellett. És hülyén is nézet ki. :D

elöször utána szaladtam majd előle, majd mellette...és valóban hülyén nézhetett ki :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.