nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 István ne idézz képpel :D bocs.kezdő vagyok ezen a téren. oda fogok figyelni rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Gellért azt meséld el nekem, hogy miért olyan iszonyatosan rozsdás a hűtővíz - ahogy kifolyt a kiegyenlítőre, úgy néz ki, mintha salak lenne benne -, ha hengerfejezve lett ? :D passz...meg lett csinálva az tuti- tudod is hogy hol...hűtőben nem lehet dzsuva mert az is zsír új, fűtőradiátor szintén ki van takarítva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 passz...meg lett csinálva az tuti- tudod is hogy hol...hűtőben nem lehet dzsuva mert az is zsír új, fűtőradiátor szintén ki van takarítva... :D Persze-persze, nem a megcsinálás tényére kérdeztem rá, csak honnan jöhet ? Át kellene mosni az egész rendszert nemde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 passz...meg lett csinálva az tuti- tudod is hogy hol...hűtőben nem lehet dzsuva mert az is zsír új, fűtőradiátor szintén ki van takarítva... :D attol rozsdásodik a víz ha nem desztilált van benne. ki kell mosni óvatosan a motort trisóval és utána desztvízel meg fagyival feltölteni. utána nem fogy rozsdásodni ha jól csináltad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Át lehet...de elöbb utób ugyan ilyen lesz a víz...amíg sima víz van benne... Nem hengerfejes és az a lényeg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Át lehet...de elöbb utób ugyan ilyen lesz a víz...amíg sima víz van benne... Nem hengerfejes és az a lényeg... :D ez igaz!!!!!!!!!!4 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 a csapvízel még az is a baj,hogy megeszi a vízpumpa vas lapátját elég hamar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 a csapvízel még az is a baj,hogy megeszi a vízpumpa vas lapátját elég hamar. hát igen...meg fagyálló is kell bele akár tél akár nyár...mert keni a vízpumpát...míg a víz nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 hát igen...meg fagyálló is kell bele akár tél akár nyár...mert keni a vízpumpát...míg a víz nem... tanult kollégám nagyon lényegretörő..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 tanult kollégám nagyon lényegretörő..... :D Szerintem csak olvasta már ezt a fórumon valahol :D Köszi mindekinek, akkor majd megvizsgáljuk közelebbről a kérdéskört :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Zoli, Légysziii mondd meg, hogy miként kaphatom meg tárcsát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Szerintem csak olvasta már ezt a fórumon valahol :D akkor is tanult, ha olvasta és nem felejtette el.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ua feltételekkel mint Gelkónak, szolsz h hozzam föl ozt idejossz érte a taligával végül is jó lesz bele? vizet honnan engedted le? blokkbol vagy hütöböl? a blokk oldalán van egy kúpcsavar ha a pumpát nem szedték le hfrjezésnél akkor az üledék a blokkbol jött. ha a csavart még nem csavartad ki akkor csak légkulccsal oldd meg, mer másik csavar nincs az országba, németböl hozta nekem tavaly az utolsót a Csergö. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ua feltételekkel mint Gelkónak, szolsz h hozzam föl ozt idejossz érte a taligával végül is jó lesz bele? vizet honnan engedted le? blokkbol vagy hütöböl? a blokk oldalán van egy kúpcsavar ha a pumpát nem szedték le hfrjezésnél akkor az üledék a blokkbol jött. ha a csavart még nem csavartad ki akkor csak légkulccsal oldd meg, mer másik csavar nincs az országba, németböl hozta nekem tavaly az utolsót a Csergö. Őőőőő, ha nem lesz jó akkor majd nézegetem, meg simogatom :D Hűtősapka mellett szivárgott a víz. Volt vízpumpa cserélve ugye Gellért ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Volt vízpumpa cserélve ugye Gellért ? igen ! októberben, szóval nincs sok benne...- a lánc meg jó állapotó asszonták desztvízzel és fagyállóval lett mindig feltöltve a rendszer mert én is tudom a nagy igazságot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 mikor tavaly kunmadarason gyorsultam vele :D Velem gyorsultál nem vele. Hülyén néztél volna ki,ha szaladsz a Cabriod mellett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 akkor először tudd meg jó-e a tiedbe mert nézegetnisimogatni nem adom, keress más kegytárgyat Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2008 milyen kell? villanyos? :D Elvileg villanyos, de mechanikust sikerült már villanyosítani. Tehát mindegy, csak óccsó legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Elvileg villanyos, de mechanikust sikerült már villanyosítani. Tehát mindegy, csak óccsó legyen :D ugyanolyan mindkettő igazából. ha csak a ház kell tükőr-motor nélkül akkor ócsó lesz,mondjuk egy köszönöm. de csak 26.-a után tudom küldeni,addig nem vagyok otthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2008 Nekem tökéletes ebben a formában. Egyenlőre úgyis darabjaira szedve hever az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Hülyén néztél volna ki,ha szaladsz a Cabriod mellett. :D Ahogy hallottam szaladt a kabriója mellett. És hülyén is nézet ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Ahogy hallottam szaladt a kabriója mellett. És hülyén is nézet ki. :D off inkább izgalmasan. :D Még gyakorolnia kell, ha a jogi pálya helyett mégis a streetfighter vonalra akar térni. :D on. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Ahogy hallottam szaladt a kabriója mellett. És hülyén is nézet ki. :D elöször utána szaladtam majd előle, majd mellette...és valóban hülyén nézhetett ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Nekem tökéletes ebben a formában. Egyenlőre úgyis darabjaira szedve hever az autó. ok.pü-ben aj címet majd,nem sűrgős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2008 Ok pü ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts