Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

Gellért azt meséld el nekem, hogy miért olyan iszonyatosan rozsdás a hűtővíz - ahogy kifolyt a kiegyenlítőre, úgy néz ki, mintha salak lenne benne -, ha hengerfejezve lett ? :D

passz...meg lett csinálva az tuti- tudod is hogy hol...hűtőben nem lehet dzsuva mert az is zsír új, fűtőradiátor szintén ki van takarítva... :D

Megosztás:

passz...meg lett csinálva az tuti- tudod is hogy hol...hűtőben nem lehet dzsuva mert az is zsír új, fűtőradiátor szintén ki van takarítva... :D

attol rozsdásodik a víz ha nem desztilált van benne.

ki kell mosni óvatosan a motort trisóval és utána desztvízel meg fagyival feltölteni.

utána nem fogy rozsdásodni ha jól csináltad.

Megosztás:

ua feltételekkel mint Gelkónak, szolsz h hozzam föl ozt idejossz érte a taligával

végül is jó lesz bele?

vizet honnan engedted le?

blokkbol vagy hütöböl?

a blokk oldalán van egy kúpcsavar ha a pumpát nem szedték le hfrjezésnél akkor az üledék a blokkbol jött.

ha a csavart még nem csavartad ki akkor csak légkulccsal oldd meg, mer másik csavar nincs az országba, németböl hozta nekem tavaly az utolsót a Csergö.

Megosztás:

ua feltételekkel mint Gelkónak, szolsz h hozzam föl ozt idejossz érte a taligával

végül is jó lesz bele?

vizet honnan engedted le?

blokkbol vagy hütöböl?

a blokk oldalán van egy kúpcsavar ha a pumpát nem szedték le hfrjezésnél akkor az üledék a blokkbol jött.

ha a csavart még nem csavartad ki akkor csak légkulccsal oldd meg, mer másik csavar nincs az országba, németböl hozta nekem tavaly az utolsót a Csergö.

Őőőőő, ha nem lesz jó akkor majd nézegetem, meg simogatom :D

Hűtősapka mellett szivárgott a víz.

Volt vízpumpa cserélve ugye Gellért ?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.