Colin Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 a mekdönci poharas seni? van videóm a pörgésről, majd este feltöltöm valahova :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 van videóm a pörgésről, majd este feltöltöm valahova :D várom :D vagy mailben az opelklub@opelklub.hu -ra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Hazafelé már vigyáztam a gumikra :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Hazafelé már vigyáztam a gumikra :D :D köszi szépen, azok tényleg kellenek még az astrára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Pista Drakulálok a kocsihoz. Leld sok örömed benne. Az Astrárol nem eladók az OZ-k? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Gelko és a többiek. itt a videóm: asszem a 3.pertől a 6.-ig van seni pörgés, de van benne minden jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Pista Drakulálok a kocsihoz. Leld sok örömed benne. Az Astrárol nem eladók az OZ-k? :D Köszi-köszi. Meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok és majd megbeszéljük :D Örülük, hogy ti is ott voltatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 eljött az ideje h kiköltözzek a topicból, elment a seni :D szép volt jó volt 1 év volt... biztos lesz még senatorom vagy monzám.. :D nem sajnáltad szegényt?egy ilyen autó nem erre való szerintem. te pörögtél vagy az uj tulaj. du mire odaértem már nem te voltál az autóval,azt láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Én voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Én voltam. látom még szokni kell a ménest.majd belejösz.szép autó,gratulálok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Abszolút igazad van, mivel szombat hajnalban vezettem első alkalommal komolyabb szinten hátul hajtós autót. Az pedig, hogy mire való, az már értelmezés kérdése. Azt mondjuk nem teljesen értettem, hogy miért nem jötettek be kocsival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Abszolút igazad van, mivel szombat hajnalban vezettem első alkalommal komolyabb szinten hátul hajtós autót. Az pedig, hogy mire való, az már értelmezés kérdése. Azt mondjuk nem teljesen értettem, hogy miért nem jötettek be kocsival. mert a végére értünk oda,és még várt rám 200 km út a célomig. és különbem is jól mutatott volna a gépem a szakadt állapotában(és még fullra meg is volt rakva ruhával a költözködés miatt). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Píííísta!! Gratula az autóhoz, az ablakemelő rendbetételt neked is megcsinálom, ugyanannyiért mint Gelkonak, csak ő nem bírta kivárni.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2008 Végre felkerültek a nyári gumik. Mindjárt jobban néz ki ET25-tel,mint 48-cal :D Csak a nyomvályuk ne vinnék annyira az autót. Nincs vkinek egy jobbos tükre? Igazából csak a ház fontos, mert kifogytam a készletből, erre muterom autója ráfeküdt a tükrére :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 és különbem is jól mutatott volna a gépem a szakadt állapotában(és még fullra meg is volt rakva ruhával a költözködés miatt). :D Hát akkor már inkább a pörgés mint költöztetés... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Hát akkor már inkább a pörgés mint költöztetés... :D :D :D nem szoktam pörögni csak hóban,sajnálom szegény autómat. a költözés meg megy 1-2 hetente. :D :D a munka nagy úr. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 nem sajnáltad szegényt?egy ilyen autó nem erre való szerintem. te pörögtél vagy az uj tulaj. du mire odaértem már nem te voltál az autóval,azt láttam. mire való az tényleg értelmezés kérdése :D amíg nálam volt nagyon lightosan voltak pörgések, mert arra kellett h naponta menjek vele és ne szarjon be rajta semmi....lehetőleg minnél olcsóbban kijönni vele... Pistának meg arra kell h kihasználja a sperrt meg a lóerőket....élményautónak jó mert lehet vele pörögni és mindezt kényelmesen előadva :D egyedüli hátránya h nagy hely kell neki... sajnos az autó messze van attól h "érdemes" legyen babusgatni h veterán legyen belőle egyszer... de erre a mostani felhasználásra tökéletes sztem... a lényeg a lényeg : nekem a kabrioval is lelkiismeretfurdalásom volt mikor tavaly kunmadarason gyorsultam vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 bezzeg a streetfighter showra tökéletes darab. :D A seni meg szépet pörgött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 bezzeg a streetfighter showra tökéletes darab. :D uhhbameg az kemény volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 mire való az tényleg értelmezés kérdése :D amíg nálam volt nagyon lightosan voltak pörgések, mert arra kellett h naponta menjek vele és ne szarjon be rajta semmi....lehetőleg minnél olcsóbban kijönni vele... Pistának meg arra kell h kihasználja a sperrt meg a lóerőket....élményautónak jó mert lehet vele pörögni és mindezt kényelmesen előadva :D egyedüli hátránya h nagy hely kell neki... sajnos az autó messze van attól h "érdemes" legyen babusgatni h veterán legyen belőle egyszer... de erre a mostani felhasználásra tökéletes sztem... a lényeg a lényeg : nekem a kabrioval is lelkiismeretfurdalásom volt mikor tavaly kunmadarason gyorsultam vele :D álok a mozi bejáratánál és elsuhan elöttem a senid,nézem nem te vezeted. mondom a tobbieknek már sikerükt eladnod biztos. bent megnéztem közelebröl is,lenne benne fantázia.(mondjuk az a sárvédőív szélesítés önmagáért beszél).persze csak ha nem lakják le végérvényesen. én sem szoktam kinozni az autóimat,elég nekik a napi használat.ráckevéről ahogy jöttem át mogyóródra az autópályán megzavartam szegényt(el is hagytam a többieket),tempomat belőve 190-re.majdnem túl mentem a lejárónál is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Hát igen...érdekes szegény Seni élete... Akiktől én vettem azok is használták rendesen...aztán én is mindenhol keresztben ótóztam vele... :D Semmi bajom nem volt vele az ég adta világon... Aztán megvette Gelko, és valószínűleg túl finoman bánt vele, mert mindennel baja lett...minden elromlott rajta... :D ...reméljük most Piiista újra kezelésbe veszi (mondjuk nem félek attól, hogy nem) és újra jó lesz minden rajta... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Hát igen...érdekes szegény Seni élete... Akiktől én vettem azok is használták rendesen...aztán én is mindenhol keresztben ótóztam vele... :D Semmi bajom nem volt vele az ég adta világon... Aztán megvette Gelko, és valószínűleg túl finoman bánt vele, mert mindennel baja lett...minden elromlott rajta... :D ...reméljük most Piiista újra kezelésbe veszi (mondjuk nem félek attól, hogy nem) és újra jó lesz minden rajta... :D :D :D abban a fehér csodában az"én" speerem volt???? :D szegény,miket kaphat tőled. nálam nagyon jó dolga volt,ehez képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 abban a fehér csodában az"én" speerem volt???? :D szegény,miket kaphat tőled. nálam nagyon jó dolga volt,ehez képest. A kicsiben igen... :D :D :D Hóban zsigulival is lehet forogni... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 A kicsiben igen... :D :D :D Hóban zsigulival is lehet forogni... :D :D :D a ladát meghagyom neked. hóban azért csinálom,mert nem akarom szétrombolni a gépet. nem örülnék neki ha mondjuk szétesne alattam a paripa félúton valahová menet. ha előszedném a B senatorom azzal én is tudnék pörögni össze-vissza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Zsiguli mit C20XE? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts