Gelko Elküldve Február28, 2008 Elküldve Február28, 2008 Persze, Gelkonak nem is gyári a váltója. Kézi 5-ös van neki, bár eredetileg automata volt a gép. igen ! alámászok ma hátha találok vmi infot ... Berlina ! kell a tárcsa ha jó lesz nekem :)
Gelko Elküldve Február28, 2008 Elküldve Február28, 2008 sajnos alámászva nem látni, fel kell emelni :)
nagy istván Elküldve Február28, 2008 Elküldve Február28, 2008 sajnos alámászva nem látni, fel kell emelni :) alábujva is látszik a különbség. a 265-ösnek nem lehet levenni külön a váltópalyzsát. nézd meg melyik oldalon van a tolatólámpa gombája.
mélykék76 Elküldve Február28, 2008 Elküldve Február28, 2008 Kicsit sok érte nem? :D Amúgy erre gyúrsz? ezt megvenném én is :) de nem kell. :D Gellért szerintem pont kérni akarta, hogy hirdetése után nyomjon már be valaki 1 konkurens autót :D :P
coupe Elküldve Február28, 2008 Elküldve Február28, 2008 Gellért szerintem pont kérni akarta, hogy hirdetése után nyomjon már be valaki 1 konkurens autót :D :P Na igen,Én is pont erre gondoltam :) :D :D
rtomi Elküldve Február28, 2008 Elküldve Február28, 2008 Gellért szerintem pont kérni akarta, hogy hirdetése után nyomjon már be valaki 1 konkurens autót :D :P Kitérdekel? :) :D Ő is belémkötött tegnap. :D
mélykék76 Elküldve Február28, 2008 Elküldve Február28, 2008 Kitérdekel? :D :D Ő is belémkötött tegnap. :D Na így kössön bele bárki Tomiba, nem marad el a retorzió :)
Gelko Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Gellért szerintem pont kérni akarta, hogy hirdetése után nyomjon már be valaki 1 konkurens autót :D ;) :D :D :D tök nyócc nem gyúrok másik senatorra :P a 250 tényleg sok ;) de ami érdekes hogy az A senator drágább mint a B :) ha valakit érdekel úgy megnézi és mondd rá egy árat...
Gelko Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 egy eladó asconánál találtam ezt a leírást :) találó :D Most az egyszer megválnék - szívemhez nőtt Óarany-beige metál fényezésű patinás felületű, kitűnő műszaki állapotú, luxuskivitelű Berlina autómtól. EXTRÁK: -10 hangszórós HI-FI, -kitűnő állapotú téligumik -tetőcsomagtartó - összes KRESZ-tartozékkal (mellény is) Máig használt nagyon kényelmes limuzin , a zöldkártya is érvényes ez év július 5.-éig ami azért nem semmi. Azonnal használatba vehető , ráadásul a magyarországi útviszonyok miatt a jobb hátsó lengéscsillapító a könnyed vezethetőség , a kényelem és komfort megtartása végett kiszerelésre került (kirohadt). A gépjármű utastere, műszerfala rusztikolt, szemet gyönyörködtető repedésekkel van tele, ami nagyban növeli a vezetés élményét! Egyszóval ha akarsz magadnak egy jó autót, amit nem kell féltened, a bevásárlóközpontban esetleg az úton, hogy egy-két karcolással több lesz a fényezésen, akkor semmiféle képen ne hagyd nálam! Ráadásul az összes magyarországi horgásztóra már magától talál le, ami azért nem semmi! Garantáltan csontimentes! Csaba Bp.
Sörös Sanyi Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 az elbontás esélyes, de akkor idén még hajtom :D Sper? Hm? :) Megjelent egy hiéna. :D
Gelko Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Sper? Hm? :) Megjelent egy hiéna. :D viheted, neked úgyis 1-2 év múlva kell csak :D
Gelko Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 De gonosz! :) Viszont igaza van! :D de a pénzt előre kérem :D :D
Sörös Sanyi Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 OK! Ha úgyis két év múlva kell nekem, akkor jövőre kifizetem! :)
mélykék76 Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 :D :D :D tök nyócc nem gyúrok másik senatorra :P a 250 tényleg sok ;) de ami érdekes hogy az A senator drágább mint a B :) ha valakit érdekel úgy megnézi és mondd rá egy árat... Látom, faragtál is már az áron :D
Gelko Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Látom, faragtál is már az áron :) nagy volt a nyomás :D
Gelko Elküldve Március6, 2008 Elküldve Március6, 2008 Látom én, merevítő! :) pontosabban toronymerevítő :D
nagy istván Elküldve Március6, 2008 Elküldve Március6, 2008 íbéjről http://img1.tar.hu/gelko/size2/33885493.jpg az ilyennek a fejét kellene a betonba verni amig mozog. ennyi munkával meg is lehetett volna csinálni.
nagy istván Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 kell, akarom, szerelmes vagyok... :) mi akadájoz benne??? potom 3,5 misi,bagatel összeg........ hétfőn küldöm a ferrodolt.
Gelko Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 mi akadájoz benne??? potom 3,5 misi,bagatel összeg........ hétfőn küldöm a ferrodolt. köszi, majd gyömöszöld bele a 3.5 misit is :D :)
nagy istván Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 köszi, majd gyömöszöld bele a 3.5 misit is :D :) ok,de akkor drágább a posta is. csak értékbiztositással adom fel a 3.5 misit. én sem lopom a pénzt. :D :D
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Szia István! biztos emléxel, mi hoztuk el a Sperrt.... Annyit azért mesélj már el, hogy mi lett a felxes srácokkal, mert sajnos nem bírtuk kivárni... :) :D :D
Recommended Posts