Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
miért kell 6 fajta egy rohad jeladóból ? :) :D :D nézek egy comp számot holnap, köszi

azért,hogy szervízbe vidd a paripát.

más van az l,le,motronik rendszerben.

plusz még van-e AGR szeleped.

ez már a féle.

ha eljösz a talira viszek mindböl,és kulcsolunk egyet.

Elküldve

GM 90234340

Bosch 0280001312

ezeket találtam :D

melyik talira gondolsz ? :D

jah és az AGR-t hol találom ? újabb autókban felismerem na de ebben nem :D sztem nincs :)

Elküldve

A kipufogó csonkból jön egy cső egy gomba alakú izébe, és onnan megy tovább a pillangószelephez. És a gomba alakú izére megy egy vákuum cső is. Nekünk csak a svájcból származón van.

Elküldve
Sziasztok! Opel Rekord C coupe 1968-as hoz keresek alkatrészeket! Az A oszlop lenne a legfontosabb. Köszi előre is!

A oszlop,sárvédők,küszöbök...

Hívd fel ezt a telefonszámot:06 20 956 58 63 Újlaki Péter Magyar Veterán Opel Klub.

Ha valaki tud akkor ő igen. :)

Az autódrol meg tehetnél fel képet vagy küldhetnél e-mail-ben rigotomi@veteranopel.hu

Elküldve
szóval annyira nem volt szar vétel...csak kicsit unom az öreg autókat, viszont egy újabban nem érezném annyira jól magam mint egy ilyenben :D ördögi kör :D majd ha sok pénzem lesz megveszem a te sárgádat :D

Azt neked kel eldönteni,mennyire volt rossz vagy jó vétel...... :)

Elküldve
Az a lényeg....Én már rég megbántam a sárgát...... :) :D

ezt kétlem... :D

értem h sok pénzben van neked de nem is néz ki akárhogy...az áráért meg lehet h kaptál volna ilyen olyan audit vagy Bmw-t de az meg nem lenne egyedi...

de hogy ne legyen off : nem kell valakinek egy seni ? :P :D

Elküldve
ezt kétlem... :)

értem h sok pénzben van neked de nem is néz ki akárhogy...az áráért meg lehet h kaptál volna ilyen olyan audit vagy Bmw-t de az meg nem lenne egyedi...

de hogy ne legyen off : nem kell valakinek egy seni ? ;) :D

Csak pont arra nem jó amire kellene :D

És hogy ne legyen off:nem köszi :D :D :P

Elküldve
És hogy ne legyen off:nem köszi :) :D :D

neked úgyis a kabriot adnám -ha adnám de most nem adom :D

a senatort valaki másnak kéne eladni :P

Elküldve

Mikor a Rekit megvettük, erősen gondolkodtam, hogy legyen egy Seni helyette,de aztán rájöttem, hogy elég egy háromezres a családban. Persze Lightning Senije más tészta :)

Elküldve
Mikor a Rekit megvettük, erősen gondolkodtam, hogy legyen egy Seni helyette,de aztán rájöttem, hogy elég egy háromezres a családban. Persze Lightning Senije más tészta :)

Petinek nagy mázlija volt azzal a kocsival- a képek alapján....

Kori ! kell neked egy senator most !

egy ilyen felnit még tudok is adni :D

20.jpg

Elküldve

Köszi de nem élek a lehetőséggel. Nem bántam meg, hogy Rekordot vettem, mert ahhoz elég sok alkatrészem volt már amúgy is.

Elküldve
A kipufogó csonkból jön egy cső egy gomba alakú izébe, és onnan megy tovább a pillangószelephez. És a gomba alakú izére megy egy vákuum cső is. Nekünk csak a svájcból származón van.

jól mondod.uff.

Elküldve
GM 90234340

Bosch 0280001312

melyik talira gondolsz ? :)

a 15-ei ráckeveire.veteránopeles.

meghívtak,ezért elmegyek,hacsak más nem jön közbe.

holnap megnézem a szám alapján van-e gombám.

Elküldve

664 038

fogszám: 14

ára 14,5 + 10 eur postakltsget rászámítok + egyszer vezethetem az autódat, ha már betetted az új tárcsát

asszem igazán jutányos

átvétel személyesen pesten, ha köll és jó a bringába

Elküldve
664 038

fogszám: 14

ára 14,5 + 10 eur postakltsget rászámítok + egyszer vezethetem az autódat, ha már betetted az új tárcsát

asszem igazán jutányos

átvétel személyesen pesten, ha köll és jó a bringába

ez alighanem a 265-ös váltóé lesz.

gyárilag ilyet nem raktak 3.0 mocira.

Elküldve
Persze, Gelkonak nem is gyári a váltója. Kézi 5-ös van neki, bár eredetileg automata volt a gép.

csak 2 féle van belöle.

de 14 nyelese a 265-ösnek van ha jól emlékszem,de ma megnézem.

valszeg ez lesz,mert ezt olcsobb-könyebb szerezni.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.