Gelko Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 ő volt az...anno gondolkoztam is rajta csak a szine nagyon nem tetszik :lol: meg akkor már maradok a senatornál :D klímás,sperres minden jó van benne...nem tudom mi lett a sorsa, a tulaj árul senator cuccokat mindenhol, lehet h elbonotta -a fa belső pl ritkaság belőle :huh: Sanyi amit te linkeltél annak 5ös futóműve van ennek meg 4es....
Colin Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 és manuális váltós is :huh: de gyönyörű nálam pl az autó színe a legutolsó, amit megnézek. először belül, aztán műszakilag, utána jön a külső állapot, és végól a festés, amit "könnyű" megváltoztatni
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Én meg nem nézek semmit, csak beleszeretek. Aztán meg vakarom a fejemet eleget. :huh:
Colin Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Én meg nem nézek semmit, csak beleszeretek. Aztán meg vakarom a fejemet eleget. :huh: :D én már úgy érzem beleszerettem az opelbe annyira, hogy most nézelődjek, hogy mi legyen a jövő :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Ha valami régebbit szeretnél, ami nagyobb, akkor szerintem a D Rekord/B Commodore testvérpárnál szebb nem igen van ebben a kategóriában. Talán csak a C Rekord/A Commodore. E Rekordom volt kicsit, az is nagyon jó. A 2.2-es motor szépen vitte, és azzal a motorral már az a nagy kasztni is mókásan tudott keresztbe csúszni. :huh: A Senator meg egy álom! Csak annak már a fenntartási költségei húzósabbak. De arról Gelko tud többet mondani, mert én csak megvettem, és nemsoká elbontom.
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Azt hiszem, már ide is beírtam, de újra aktuális. Íme a nagy álom: Nekem a kétajtósok a gyengéim. :huh:
Colin Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 D Rekordból inkább a 4 ajtós, míg C Rekiből meg a 3 ajtós is vonz de a 3ajtós kombik Caravanok is tetszenek na meg persze még az tetszik, amit sokan csúnyának tartanak, a 2ajtós sedan jellegű coupék
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Höhö, olyanom is van, felújításra várva! :huh: Kétajtós sedan Opel Rekord C.
Colin Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Nekem a kétajtósok a gyengéim. végre valaki szereti az ilyeneket :huh:
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Höhö, olyanom is van, felújításra várva! :huh: Kétajtós sedan Opel Rekord C. Te, Mire sorrakerül lesz mit ? :lol: :D
Colin Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Kétajtós sedan Opel Rekord C. de sajnos nincs a galériában róla kép (már ha a tar.hu-n d4k a felhasználóneved) :huh:
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Az olyan lom egyelőre, hogy nem volt szívem lefényképezni. :huh: Amúgy pont szemben pedig egy ugyanolyan állapotú négyajtós A Commo áll, ami pedig a barátomé. És sajnos Pista jogos az aggodalmad. Nem épp egy kapkodó idegbeteg vagyok autófelújítás ügyben.
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Colin javaslom RTomi aláírását böngészd kicsit. :huh:
Colin Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 akkor egyszer remélem megszépül, és lesz egy müködőképes opel parkod (és majd mennek a fanok) :huh:
Colin Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Bocsánatot kérek, szóval a 3 ajtós Caravanok (javítottam a hsz-t is.)
Rekord Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Uraim! Megtörve a tömeg nyomása alatt :huh:, elkészültek a képek az autóról! Gelériába lehet szemezgetni!
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Rekord ez gyönyörű!!! Azt a jó mindenit! Az enyém mikor lesz ilyen? (költői kérdés)
Rekord Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Köszönöm az elismeréseket! A korrektséghez azonban hozzá tartozik hogy az autó jelenlegi megjelenése nem az én érdemem. Apropó projektek: Sikerült az ajtóhoz kéder gumit venni. A hátsó ablakhiz való tömítő gumit már megrendeltem de még nem érkezett meg. Mindössze ennyi történt mióta nem írtam ide.
Gelko Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 nálam pl az autó színe a legutolsó, amit megnézek. először belül, aztán műszakilag, utána jön a külső állapot, és végól a festés, amit "könnyű" megváltoztatni a festést azért annyira nem könnyű sztem :huh: hacsak nincs 2kilód átfényeztetni...olcsó munkát meg nem érdemes végeztetni :lol: mikor bontasz Sanyi ? Rekord ! gratulálok valóban szép autó :D
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Nem mondok időt. Egyszercsak. De hamarosan jó lenne már. Mi kell? :huh:
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 ....a festést azért annyira nem könnyű sztem :huh: hacsak nincs 2kilód átfényeztetni...olcsó munkát meg nem érdemes végeztetni :lol:.... Majd elmeséled, hogy 200000 Forintért hol fényeznek át - full - egy ekkora kocsit korrekten ? :D
Gelko Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Majd elmeséled, hogy 200000 Forintért hol fényeznek át - full - egy ekkora kocsit korrekten ? :huh: nemnagyon mert én sem tudok :lol: de nem kell mindenbe belekötni :D
Recommended Posts