Rekord Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Tegnap illetve ma összesen 500 Km-t tettünk meg a Rekorddal! A haza úton az utolsó 100 Km-en jelentkező apró gyujtás gondtól eltekintve, különösebb fennakadás nélkül. Nem száguldoztunk, de mivel munka ügyben volt az út nem séta autókázás történt. Elég nagy élmény volt! Ugyan ez az autó számomra sem a szágoldozásról szól de a régi időket idéző módon húzott el a gépezet az új-és régi autó csodák mellet. :( Amikor megvettem az autót arra gondoltam, hogy a közutakon jellemző cammogásra tekintettel talán ezzel is lépést lehet tartani. Országúton azért kicsit lehet diktálni is a tempót (óvatosan) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 akkor napi használatban lesz a gép ? :( képeket még mindig várjuk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 ... A Corsa a tanuló pénz minden tekintetben. Miután porrá rohadt ... megsajnáltam és elkezdtem a lakatolását. .... rá kellett jönnöm, hogy mégegyszer úgyanígy ugyanennek nem állnék neki. :( Ismerős a dolog, ilyet már csináltam én is. 1998-ban 700k-ban állt meg a felújítás, plusz a saját beletett munka.... De ne aggódj, fogsz te még ugyanilyet csinálni... ez fertőző, és nehezen gyógyul. Azért is vettél oldtimert ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 akkor napi használatban lesz a gép ? :( képeket még mindig várjuk ;) Az azért túlzás. Elsősorban motorozni szoktam. Olcsó, gyors és élvezets. A pesti forgalom autóval nem az én idegeimnek való. De természetesen az autót azért vettem, hogy közlekedhessek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 ....Elsősorban motorozni szoktam. Olcsó, gyors és élvezets.... Télen is motorozol ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 :( Ismerős a dolog, ilyet már csináltam én is. 1998-ban 700k-ban állt meg a felújítás, plusz a saját beletett munka.... De ne aggódj, fogsz te még ugyanilyet csinálni... ez fertőző, és nehezen gyógyul. Azért is vettél oldtimert ;) A tanuló pénzt nem arra értettem, hogy anyagilag mennyire éri meg, vagy sem egy régi autóval foglalkozni. A hibát ott követtem el, hogy mindent magam akartam megcsinálni. Az ember igyekezettel, türelemmel, logikával tud szépen dolgozni, de egy lelkiismeretes szakembert nem tud helyetesíteni. Szerencsére vannak ebben az országban olyanok, még ha kevesen is akik nem csak pénzt akarnak keresni a munkahelyükön. Szeretem az öreg autóakat. még az olyan egyszerűeket is mint a corsa. Picit viccesnek tartom, hogy 50-200 között van a piaci értékük. Az autó mindent tud amit egy kis városi autónak tudni kell. Nagyon keveset fogyaszt, jól megy, és emellett egy egy egyszerű, viszoylag jól átgondolt konstrukció. Ha baja van meg lehet javítani. De még ha használati értéke nem is lenne akkor is része a történelemnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Télen is motorozol ? :( Természetesen ;) Ma sem ültem autóba! Jobban bírom a hideget, mint a bezártságot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Természetesen :( Ma sem ültem autóba! Jobban bírom a hideget, mint a bezártságot ;) Nem szereted a bezártságot ? Ascona kabriót nem tervezel venni ? Akkor csinálhatnál te is hasonló képet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Nem szereted a bezártságot ? Ascona kabriót nem tervezel venni ? Akkor csinálhatnál te is hasonló képet :( Nem a tető zavar ;) Inkább az, hogy egy nagy arasznyira elöttem és utánam is állnak és nem tőlem függ, hogy mikor érek oda ahová szeretnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Ascona kabriót nem tervezel venni ? Akkor csinálhatnál te is hasonló képet :( PÍsta kapsz %ot ha eladod ;) aztán meg hallgatod a sírásom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 ....aztán meg hallgatod a sírásom... ;)... Már megszoktam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Ez nemszép szerintem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2007 Nem túl előnyös ez a szín neki. Nekem sem tecc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Gyújtás probléma elhárítva Gyuláék jó voltából! Lehet az ünnepek alatt között járni kelni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Nekem tetszik a fehér index :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 pár dolog értékelhető rajta :huh: esetleg a 4.0Dual ram mire azt irja h 412le Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 itt meg egy senator caravan...sajnos semmi infot nem találok a tipusról..annyit tudok h létezett Keinath és Irmscher is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 A felső gondolkodóba ejtett. Biztos hogy el akarom én bontani? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január12, 2008 A fekete tényleg gyönyörű, bár a dtm vég nem illik hozzá. A motorja tényleg ütős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 kipufogó nélkül szebb lenne, az biztos az a sedan, de ha már egyszer egyedit építenék, akkor a kombiba raknám ezt a nagy mocit :huh: ő is 4.0ás, majd keresek még képet, hirtelen ez van: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 itt meg egy senator caravan...sajnos semmi infot nem találok a tipusról..annyit tudok h létezett Keinath és Irmscher is... http://img56.imageshack.us/img56/3192/user...gal3pic40ca.jpg Itt van még két hasonló kép. Ez Keinath-os, ebay-en árulták, a képek is onnan lettek mentve. Második képen jobb szélen hátul is áll egy szép darab, csak keveset látni belőle. További képek róla a képtáramban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Király van Colin ! anno belinkeltem ide a hirdetését csak a képet nem mentettem le én hülye :huh: még ősszel hirdettek itthon egy senator caravan-t...sajnos kiderült hogy az egy rekord caravan volt senator orral, eredetileg 6 hengeres motorral, de kicserélték egy gázos C24NE-re...Vauxhall vmi volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 szegény rekord úgy látom, és érzem is, hogy egyre jobban kezdenek ezek a nagy (motoros) vasak érdekelni reggel néztem a mobile.de-n, azon most van fenn egy monza c36xx motorkodú, de sajnos nincs kép a motortéről, pedig biztos szép lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 ...egy rekord caravan volt senator orral, eredetileg 6 hengeres motorral... Amit C Commodore-nak hívnak. :lol: Eleje A Senator, segge pedig E Rekord. És van benne egy 2.5-ös sorhatos motor (ebben). (A háttérben pedig a Manta 2. látható. :huh:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 de gyönyörű, na az ilyenek vonzanak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts