Colin Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 bár én ugy emlékszem neki 66-os van/volt, ami már B Reki, de azért köszi, majd nála is érdeklődök Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 bár én ugy emlékszem neki 66-os van/volt, ami már B Reki, de azért köszi, majd nála is érdeklődök tudom hogy más árkategória de Blitz árulja a 2 ajtós A-t..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 köszönöm, de pont néztem, arra még nincs pénzen, és félteném azt az autót használni, legyen ez a tanulo költségem, és ne egy szép és jo állapotut ne adj isten megtörjek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 ez az autó egy ilyen műszakit kapott: Tisztelt Hölgyem / Uram! Az Ön járművén nem találtunk semmilyen hiányosságot az előírások tekintetében. A plakettet kiadtam. A járművet legközelebb 2009 júniusában kell műszakiszemlére előállítani. Kérem olvassa el a hátoldalon található tájékoztatót. Fékpadon mért értékek: - elsőtengely: - hátsótengely: - rögzítőfék: Megjegyzések: - a járművön négyévszakos gumik vannak - látható kozzózió a padlólemezen, a felépítményen, a fékcsöveken valamint nem teherviselő elemeken. Köszönjük, hogy blablabla... Az Ön véleménye fontos, ha a szolgáltatásunkkal kapcsolatban észrevétele vagy bármyilen kívánsága van kérjük hívja az üzletvezetést (telefonszám) (ingyenesen hívható) TÜV-SÜD --------------- mint látható a díja: 44,30 eur alig több, mint a fele, mint itthon bejelentkezés: egy nappal érkezés előtt... így is lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 :lol: hát igen, ez a különbség náluk és nálunk. de ez az autó így is gyönyörű Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2007 Tényleg szép állapotban van, pláne messziről. A gyári alukat irigylem. Én az enyémet eladtam mikor kellett a zsé másra, de már bánom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Seni hűtőmaszk Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2007 Azt írja a veteránopelen, hogy ritka GM acélfelni: sajnos a képet nem engedi beszúrni :P Ez az E2 Reki gyári acélfelnije. De lehet hogy fehérre festve ritka :cry: Tegnapelőtt valamitől kiesett a jobb első irányjelzőm, csak a vezeték tartotta, és megint letört a széle, pedig mennyit vadásztam ép irányjelzőket. A vaterán meg leszpatott két nemiszerv. Akartam licitálni eg yReki jobb első sárvédőre, de szolgálatban voltam és lemaradtam róla, elvitte más. Az eladónak volt még egy köténylemeze is potom pénzért, arra viszont dobtam egy licitet, de aki elvitte a sárvédőt rámlicitált a f@szkalap eladó meg zárttá tette az aukciót, amikor meg kértem, hogy licitálhassak azt írta, hogy feltörték a műhelyét és elvittek elég sok cuccot. Azt hitte beveszem ezt a kaki dumát. Szépen megegyezett a vevővel a hátam mögött. Azért remélem a vevő totálkárosra nyomja a kocsiját :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 megvan még a két első sárvédőm, bár elég kaka állapotban vannak biztos, rég láttam őket, le kellett flexelni, mer' vmi ######kalap elöl odahegesztette, ha kell ingyen tied. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2007 Köszi. Egy jobbost keresek, ami hibátlan állappotban ven, mert az enyém meg van nyomva és nincs kedvem kalapálgatni, mert az sosem lesz tökéletes. Amit pedig elvittek előlem teljesen új volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2007 De tényleg köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Gyorsan eladó lett : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 És tényleg jó állapotban van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2007 Kié ez az autó? Én is néztem, hogy a képeken nagyon jól mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Kié ez az autó? Én is néztem, hogy a képeken nagyon jól mutat. Muha Csabié,életben is szép....Aki ilyet szeretne annak érdemes elmenni megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Tényleg...élőben az az igazi zsír darab... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Tényleg szép darab. Első iadású. Kár,hogy nem eredeti a kormánya. Meg azért kiváncsi lennék,hogy vizsgáztatták le rendszámvilágítás nélkül. :( Ezekben a kétajtósokban a legvagányabb a kormányváltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2007 A felnik mindjárt ismerősek voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Tényleg szép darab. Első iadású. Kár,hogy nem eredeti a kormánya. Meg azért kiváncsi lennék,hogy vizsgáztatták le rendszámvilágítás nélkül. :( Ezekben a kétajtósokban a legvagányabb a kormányváltó. Mikortól volt bennünk biztonsági öv ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Tényleg szép darab. Első iadású. Kár,hogy nem eredeti a kormánya. Meg azért kiváncsi lennék,hogy vizsgáztatták le rendszámvilágítás nélkül. :( Ezekben a kétajtósokban a legvagányabb a kormányváltó. Megvan a gyári kormány is,csak valamiért kivették.....Azt hiszem azért mert nem tudtak beszállni tőle,túl nagy volt. Teljesen tiszta vizsga volt,még meg is lepődtek hogy az alja annyira rendben van.Az összes vizsgabiztos lement az aknába megnézni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Mikortól volt bennünk biztonsági öv ? Reggel 7-től. :( A C Rekordokban már volt. Eleinte csak két pontos aztán három. (úgytudom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Ezekben a kétajtósokban a legvagányabb a kormányváltó. Az enyém már padlóváltós. Viszont abból nem tudom, mikor lesz ilyen gyönyörű darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Reggel 7-től. :( A C Rekordokban már volt. Eleinte csak két pontos aztán három. (úgytudom) Jól van már, csak a számomra szokásos b oszlopon kerestem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Az enyém már padlóváltós. Akkor vagy utolsó évjárat vagy átalakított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts