lightning Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 hú ez a Senator kombi nagyon ott van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A hátsó kerék meg pláne! Ha valakinek van 4 db ilyen eladó szóljon! <_< Fogyasztás! Végre sikerült beállítani az automatám!!! :rolleyes: No aztán mentünk egy nagyot, majd tankoltunk, ha lehet hinni az órának, akkor 8 litert evett a kicsike!!! Ez tetszik! Igaz kamiont nem kell vele nagyon előzni, de azért frankó! 90-nél 1800-at forog a motor! 100 nál 2000-et! cserébe 110 nél már igen gyengén lassul... no de nem versenyautó egy öreg Senya!
Gelko Elküldve Június7, 2007 Elküldve Június7, 2007 Fogyasztás! Végre sikerült beállítani az automatám!!! :rolleyes: No aztán mentünk egy nagyot, majd tankoltunk, ha lehet hinni az órának, akkor 8 litert evett a kicsike!!! Ez tetszik! Igaz kamiont nem kell vele nagyon előzni, de azért frankó! 90-nél 1800-at forog a motor! 100 nál 2000-et! cserébe 110 nél már igen gyengén lassul... no de nem versenyautó egy öreg Senya! ez jó kérdés h lehet-e hinni neki <_< nekem is kételyeim vannak néha, bár azzal győzködöm magam hogy ha a még megtehető km jó ( az sztem jó mert volt h 8km-er ig lementem vele, egyszer majd 0ra is akarok ;) )akkor talán az átlagfogyit is jól írja ki...ami ált 9.5 és 10.5 közt van nálam (3.0) vagy nincs összefüggés ? :D
tgabika76 Elküldve Június7, 2007 Elküldve Június7, 2007 Sztem nincs. Ugyan Senatorról nemtok nyilatkozni, de nekem Caliban nyilvánvalóan hibásan méri a fogyasztást a BC (ha kínosan ügyelek a takarékosságra, óra szerint akkor is 14.1 l/100km), de mondjuk ennek tudom az okát is, mégpedig hogy rosszul van kódolv a BC-m. Ennek ellenére a megtehető távolságot hellyel-közzel pontosan számolja (legalábbis ahogy fogy az üzemenyag, egyre pontosabban, teli tankkal szerinte csak bő 400km-t tudok megtenni, pedig az 65l benzint jelent), mert én már estem be vele úgy benzinkúthoz, hogy 1km-t mutatott megtehető útnak, és sejtésem szerint 0-nál sem állt volna le a motor... Amúgy asszem a megtehető távolságot az átlagfogyasztás és a tankban levő üzemanyag mennyisége alapján számolja, az átlagfogyasztást meg az utolsó 20km fogysztási adatai alapján. Tehát ha hajtasz mint az állat és hirtelen visszaállsz békés 50-es tempóra, elvileg akkor is el kell telnie közel 20km-nek, mire a számítógép is észhez tér a fogyasztási adatokkal.
Gelko Elküldve Június22, 2007 Elküldve Június22, 2007 kicsit gyógyítgatva lett a senator <_< főfékhenger felújítva,új stabilizátor,új hidrotőkék,olajcsere,ventillátor kicserélve....sokkal jobb lett az autó ;) Hic rendelt nekem még új elektromos ablak kapcsolókat, júliusban majd a 2 hátsó ablak motorja is cserélve lesz... szépen lassan összeáll :rolleyes:
Hic Elküldve Június22, 2007 Elküldve Június22, 2007 kicsit gyógyítgatva lett a senator <_< főfékhenger felújítva,új stabilizátor,új hidrotőkék,olajcsere,ventillátor kicserélve....sokkal jobb lett az autó ;) Hic rendelt nekem még új elektromos ablak kapcsolókat, júliusban majd a 2 hátsó ablak motorja is cserélve lesz... szépen lassan összeáll :rolleyes: Má' itt is vannak a kezemben, világítósak, nagyon csecse lesz majd :D Meg a hifi is fejlődik az öreg vasban kicsit.....
Gelko Elküldve Június22, 2007 Elküldve Június22, 2007 Má' itt is vannak a kezemben, világítósak, nagyon csecse lesz majd :rolleyes: Meg a hifi is fejlődik az öreg vasban kicsit..... kössziííí <_< estére meg lehet h lesz egy 2.6 Dual Ram injektor...-feltéve ha sikerül megdumálni h legyen eladó olcsón:D
Gelko Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 Na, tetszik a tipp? :D igen és volt egy ismerős ismerőse aki a 2.6-ot lecserélte 3.0ra (omega) és arra akartam rárepülni de sajnos nem eldó az injektor mert ő is azt rakta fel :rolleyes: elkiabáltam ;) keresni még nem keresek aztán úgyis jön majd <_<
Gelko Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 Ha esetleg kettő jönne... ;) :rolleyes: akkor egyet elrakok tartalékba hisz neked úgyis 24V lesz <_<
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Kellhet az még! Pl Rekord C izom rulez. :rolleyes:
lightning Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Most vittem egyet a méh telepre. Mi?????????????????????????????? Nem mondod!!!!! Nyugtass meg, hogy menthetetlen volt!!! Ha akad még és utban van, mielőtt kivinnéd a vasba szólj!!!! kösz!
kori Elküldve Július4, 2007 Szerző Elküldve Július4, 2007 A Senire felmegy a Rekord tető? Nem nagyobb a Senatoré?
lightning Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 A Senire felmegy a Rekord tető? Nem nagyobb a Senatoré? Elvileg ugyanaz, sztem... A sárvédő is felmegy, az ajtók is ugyanazok... Az egész padlólemez....
kori Elküldve Július5, 2007 Szerző Elküldve Július5, 2007 Sztem a padló biztos nem ua, mert kb 5 centivel nagyobb a tengelytáv, az első irányjelzők pedig jóval vaskosabbak, mint a Rekié, tehát szélesebb is vmivel.
tgabika76 Elküldve Július5, 2007 Elküldve Július5, 2007 Azt nemtom mi a helyzet a géptetővel, de elvileg a Commo C azért jött létre, mert a Rekord E-be nem fértek bele a hathengeres motorok, amiért végülis a Senator A1 elejét kapta meg a Rekord, így született meg a Commodore C.
rtomi Elküldve Július5, 2007 Elküldve Július5, 2007 Azt nemtom mi a helyzet a géptetővel, de elvileg a Commo C azért jött létre, mert a Rekord E-be nem fértek bele a hathengeres motorok, amiért végülis a Senator A1 elejét kapta meg a Rekord, így született meg a Commodore C. Ez így van. Nem jó a mocitető sem meg a sárvédők sem szerintem. Az ajtók talán igen.
kori Elküldve Július5, 2007 Szerző Elküldve Július5, 2007 Szerintem a hátsó ajtó ablakkerete különböző.
lightning Elküldve Július6, 2007 Elküldve Július6, 2007 Szerintem a hátsó ajtó ablakkerete különböző. igen a hátsó ablaktér különbözik, de szerintem az első szélvédő tuti ugyanaz, meg az ajtók is, csak a hátsó ajtókeret más. A gépháztetőben meg a sárvédőben nem vagyok biztos, de még az is lehet, na majd megnézem. Most már kíváncsivá tettetek!!!
kori Elküldve Július8, 2007 Szerző Elküldve Július8, 2007 Három napos szívás után végre bekerült a Reki alá egy másik híd, mert a régi rettenetesen hangos volt. A szívás ott kezdődött, mikor kiderült, hogy kardánkeresztből kétféle méret készült, az enyém gyárilag a kissebb, ami alákerült pedig a nagyobb. Persze a kardánok kialakítása is teljesen másaz aut.váltósnál és az 5 gangosnál, de azért összeraktam. Bírja amíg bírja. Az "új" hídon rajta volt a komplett fék, csak dobot kellett rárakni. Miutén megtörtént a légtelenítés feltünt, hogy mindkét munkahenger berohadt. Mindkettő szétszed, de egyik menthetetlen volt, e helyett ment fel a régi, de sajnos a másikat nem tudtam kiváltani, mert a régi szivárgott. Összeraktam, majd próbakör. Természetesen befogott mint állat. Ma reggel előrángattam a kettőkettest, hogy annak a komplett fékét átpakolom az enyémbe. Ha már meg lett bontve a fék, mindjárt kicseréltem az elsőket is. Persze ez sem ment gyorsan. Ugyanis az enyémben új kerékcsapágyak voltak, így az agyaknak maradniuk kellett, és a tárcsa mögötti lemezt is cserélni kellett. De hogy szép leyen az élet, a donorban jók voltak a kutyacsontok, amik nekem erősen kopogtak. Tehát a végeredmény: nem kopog az eleje, és hűtött első fék lett rajta, a hátsók meg végre nem szorulnak. A kéziféket még nem tudtam bekötni ugyanis 3 centivel rövidebb a bowden. A nyergeket és dobokat pedig le kell festenem, mert elég rozsdásak. Mindennek tetejébe kiderült, hogy nem működik a kormányzáram. De ha ezért le kerül a kormány, az is átugrik a kettőkettesből. Egy hete a km órámat kellett darabokra szednem, mert meghalt a számláló része, és hiába van itthon 4 darab, a fedélzeti computer miatt csak ez maradhatott benne. Ja és vmi kinyírja az injektorjaimat.
lightning Elküldve Július9, 2007 Elküldve Július9, 2007 Három napos szívás után végre bekerült a Reki alá egy másik híd, mert a régi rettenetesen hangos volt. A szívás ott kezdődött, mikor kiderült, hogy kardánkeresztből kétféle méret készült, az enyém gyárilag a kisebb, ami alákerült pedig a nagyobb. Persze a kardánok kialakítása is teljesen másaz aut.váltósnál és az 5 gangosnál, de azért összeraktam. Bírja amíg bírja. Az "új" hídon rajta volt a komplett fék, csak dobot kellett rárakni. Miutén megtörtént a légtelenítés feltünt, hogy mindkét munkahenger berohadt. Mindkettő szétszed, de egyik menthetetlen volt, e helyett ment fel a régi, de sajnos a másikat nem tudtam kiváltani, mert a régi szivárgott. Összeraktam, majd próbakör. Természetesen befogott mint állat. Ma reggel előrángattam a kettőkettest, hogy annak a komplett fékét átpakolom az enyémbe. Ha már meg lett bontve a fék, mindjárt kicseréltem az elsőket is. Persze ez sem ment gyorsan. Ugyanis az enyémben új kerékcsapágyak voltak, így az agyaknak maradniuk kellett, és a tárcsa mögötti lemezt is cserélni kellett. De hogy szép leyen az élet, a donorban jók voltak a kutyacsontok, amik nekem erősen kopogtak. Tehát a végeredmény: nem kopog az eleje, és hűtött első fék lett rajta, a hátsók meg végre nem szorulnak. A kéziféket még nem tudtam bekötni ugyanis 3 centivel rövidebb a bowden. A nyergeket és dobokat pedig le kell festenem, mert elég rozsdásak. Mindennek tetejébe kiderült, hogy nem működik a kormányzáram. De ha ezért le kerül a kormány, az is átugrik a kettőkettesből. Egy hete a km órámat kellett darabokra szednem, mert meghalt a számláló része, és hiába van itthon 4 darab, a fedélzeti computer miatt csak ez maradhatott benne. Ja és vmi kinyírja az injektorjaimat. Hú ez elég szarul hangzik!!! ÍÉn a hétvégén autórádiót akartam bekötni a Senyába, mondanom se kell összeért két vezeték, volt csattogás, már kicseeréltem 3 biztit mire aránmylagh működtek a dolgok a műszerfalon, de ma este mentem vele először sötétben azóta, na hát nincs műszerfal világítás! ÁÁÁÁ!!! Remélem csak valami kis gebasz van!
Gelko Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Hú ez elég szarul hangzik!!! ÍÉn a hétvégén autórádiót akartam bekötni a Senyába, mondanom se kell összeért két vezeték, volt csattogás, már kicseeréltem 3 biztit mire aránmylagh működtek a dolgok a műszerfalon, de ma este mentem vele először sötétben azóta, na hát nincs műszerfal világítás! ÁÁÁÁ!!! Remélem csak valami kis gebasz van! uhh ez szívás...lassan kezdek rájönni h az elektronika a gyenge pontja a kocsinak...most pl az elektromos ablak van belassulva...de a lényeg h megy <_< a vaterán találtam 2 hátsó el.ablakot 10ért...az sok ? fele ennyiért igértek elötte de az sajnos nem jött össze :rolleyes:
Recommended Posts