lightning Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Sziasztok! Nos lenne egy kérdésem, szakavatott Rekordosokhoz, meg Senatorosokhoz! Mondjuk lehet csak az Omegások tudnak válaszolni nekem! :blush: Na szóval az A Senatoromba bekerült az automata váltó. Ez eddig oké is, de a kocsi 4 hengeres 2.0-ás a váltó pedig 4 seb automata. Kisebb gondok leküzdése után mindenféle hekkelés nélkül összeállt a szerkezet. A gondom csak az hogy 4.000.-es fordulatnál vált fel a váltó mindíg, én egy kicsit ezt sokallom! Akinek van 4 hengereshez automatája, az megoszthatná velem, hogy nála ez mekkora fordulatnál van. Rekordosok előnyben, de az A Omegában is volt a 2,4-es mocihoz 4 seb automata, esetleg arra is kíváncsi lennék, köszi!
kori Elküldve Április7, 2007 Szerző Elküldve Április7, 2007 Nekem a Rekordnál gázpedál állásától függ, mert megy egy vákumcső a szívócsonkról a váltóra, és ha jobban benyomom a pedált, akkor később kapcsol. Bár ez még a 3 sebességes autómata. Az Omega is változtatja a kapcsolási pontokat, szintén a gázpedál állásától függően. Sztem, ha mindig ugyanazon a fordulaton vélt, akkor vmi gáz lesz vele.
Hic Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Sziasztok! Nos lenne egy kérdésem, szakavatott Rekordosokhoz, meg Senatorosokhoz! Mondjuk lehet csak az Omegások tudnak válaszolni nekem! :blush: Na szóval az A Senatoromba bekerült az automata váltó. Ez eddig oké is, de a kocsi 4 hengeres 2.0-ás a váltó pedig 4 seb automata. Kisebb gondok leküzdése után mindenféle hekkelés nélkül összeállt a szerkezet. A gondom csak az hogy 4.000.-es fordulatnál vált fel a váltó mindíg, én egy kicsit ezt sokallom! Akinek van 4 hengereshez automatája, az megoszthatná velem, hogy nála ez mekkora fordulatnál van. Rekordosok előnyben, de az A Omegában is volt a 2,4-es mocihoz 4 seb automata, esetleg arra is kíváncsi lennék, köszi! Arra tippelnék, hogy az Omiban már a motorvezérlő is beleszól a váltásba..... Ha a korábbi váltónál vákuumos megoldás van, és asszem még a 4 sebességes sem elektronikus vezérlésű váltó, lehet, hogy itt is egy vákuumos kapcsolót működtet az ECU. Meg kéne nézni a kapcsolási rajzokat. Megpróbálom letölteni valahol és megskubizom neked.
lightning Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Arra tippelnék, hogy az Omiban már a motorvezérlő is beleszól a váltásba..... Ha a korábbi váltónál vákuumos megoldás van, és asszem még a 4 sebességes sem elektronikus vezérlésű váltó, lehet, hogy itt is egy vákuumos kapcsolót működtet az ECU. Meg kéne nézni a kapcsolási rajzokat. Megpróbálom letölteni valahol és megskubizom neked. hú, köszi az okosságokat! Nos ha jól tudom ez a váltó az első 3 sebességet mechanikusan kapcsolja, és a 4-hez van kötve elektronika, mert nézi a km órát is.... Ok a vákumos megoldás, de a gázpedálbovdenen nem lehet állítani valahogy, azzal is össze van kötve...
lightning Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Nekem a Rekordnál gázpedál állásától függ, mert megy egy vákumcső a szívócsonkról a váltóra, és ha jobban benyomom a pedált, akkor később kapcsol. Bár ez még a 3 sebességes autómata. Az Omega is változtatja a kapcsolási pontokat, szintén a gázpedál állásától függően. Sztem, ha mindig ugyanazon a fordulaton vélt, akkor vmi gáz lesz vele. Neked a reki normál használatban mikor vált sebességeket (km/h, vagy fordulat)???
kori Elküldve Április7, 2007 Szerző Elküldve Április7, 2007 Az csak a kick-down bowdwen a gázpedálnál, ami miatt teljes gáznál visszavált. de lehet ezen is állítani, de nem hinném, hogy a te bajodra gyógyír. Ha gondolod beszkennelem azt az oldalt a szerelési könyvből, ahol a k-d bowdebt beállítja.
lightning Elküldve Április7, 2007 Elküldve Április7, 2007 Az csak a kick-down bowdwen a gázpedálnál, ami miatt teljes gáznál visszavált. de lehet ezen is állítani, de nem hinném, hogy a te bajodra gyógyír. Ha gondolod beszkennelem azt az oldalt a szerelési könyvből, ahol a k-d bowdebt beállítja. Azt megköszönném!!! Igazából ez az első saját automata gépem, de máris beleszerettem!!! Nem is értem miért csinálnak egyáltalán kézi váltót??!! :blush:
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2007 Elküldve Április8, 2007 Hmmm.... Azért jó dolog ám gangolgatni. :blush:
kori Elküldve Április8, 2007 Szerző Elküldve Április8, 2007 Hmmm.... Azért jó dolog ám gangolgatni. :blush: Én is így vélekedtem, de most két automata gépem is van, de ha be kell ülnöm muterom autójába, kicsit szokatlan, hogy nem élvezhetem az autózást nyugodtan, mert nyomkodni kell a kuplungot és tologatni a váltókart.
Gelko Elküldve Április8, 2007 Elküldve Április8, 2007 nekem meg egy olyan kérdésem lenne h a kormánytól jobbra a tempomat kapcsoló mögött levő kis kar micsoda ? fel le lehet mozgatni, olyan mintha a kormányt lehetne állítani de nem ;) a magasságállítása a bal oldalt van :D tök jó hogy külvárosi használatban eljárok 10.5 l -el (tempósan) :blush:
kori Elküldve Április8, 2007 Szerző Elküldve Április8, 2007 Ma megnéztem, mikor vált: finom gázadással a kettőt 30-nál, a hármat pedig 60 körül kapcsolja. Gelko: nem tudom milyen kar lehet, mert jobb oldalon csak a tempomat karja szokott lenni.
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2007 Elküldve Április8, 2007 Mindenki olyan öreg, mint amilyennek érzi magát. Az öreglány meglehetősen fiatalos. :blush:
Gelko Elküldve Április9, 2007 Elküldve Április9, 2007 Gelko: nem tudom milyen kar lehet, mert jobb oldalon csak a tempomat karja szokott lenni. majd teszek fel képet :blush: ma kicsit nekiálltam a kocsinak...a hátsó ablakemelőt sajnos nem sikerült megcsinálni de az ülésfűtést a bal1-be igen:)
mélykék76 Elküldve Április9, 2007 Elküldve Április9, 2007 majd teszek fel képet :blush: ma kicsit nekiálltam a kocsinak...a hátsó ablakemelőt sajnos nem sikerült megcsinálni de az ülésfűtést a bal1-be igen:) Szombaton égett at ülésfűtés visszajelzője. Mindig bekapcsolod, ami szerelésre vár, hogy el ne feledd ? :D
Gelko Elküldve Április9, 2007 Elküldve Április9, 2007 Szombaton égett at ülésfűtés visszajelzője. Mindig bekapcsolod, ami szerelésre vár, hogy el ne feledd ? :lol: azért égett szombaton mert melegítettem magam ;) de jogos mert a jobb 1-be kellett megcsinálni :lol: a hatalmas szerelés egy biztosíték cseréből állt :D :blush:
Tom Elküldve Április10, 2007 Elküldve Április10, 2007 a hatalmas szerelés egy biztosíték cseréből állt :D :blush: Ne feledd, hogy kitől vetted... ;) :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Április10, 2007 Elküldve Április10, 2007 Ne feledd, hogy kitől vetted... :blush: :D ;) :lol: Én soha nem ültem a jobb 1-ben...így nem hiányzott... :lol: és hátul sem, hogy lehúzzam az abalkokat... :lol:
berlina Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 classicparts-nál ebayen láttam délután új 4seb autómataváltót 777 euróért. Omega A és Senator B bis modellekhez.
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Nem szívesen lennék utas benne... :rolleyes: :mellow:
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Nem szívesen lennék utas benne... :rolleyes: :mellow: jobb 1-ben sem? a hátsó sort még meg is értem. :unsure:
adorjant Elküldve Április23, 2007 Elküldve Április23, 2007 Partymobil? :mellow: hát ami ebben lezajlik,nem éppen partinak mondanám :rolleyes:
Recommended Posts