Tom Elküldve Január4, 2007 Elküldve Január4, 2007 ...meg a két első sárvédőbe vágott izébigyó szellőző is. Randa is meg nem is illik ehhez az autóhoz, ráadásul picit nehezebb eltüntetni mint a feliratokat. Szeritnem ennyiért még így is jó vétel.
babu Elküldve Január5, 2007 Elküldve Január5, 2007 Beszeltem a gazdajaval es megemlitettem neki, hogy sajnos meg kell valnom az MMV6-os Omegamtol es ezert szeretnek egy Senatort. O meg egy Omegat szeretne venni es ha meg tudunk egyzni akkor rafizetne az enyemre :lol: Jo lenne ha igy osszejonne... Van valakinek tapasztalata a Senator automata valtoval?
babu Elküldve Január5, 2007 Elküldve Január5, 2007 Hali. Szeretnem kerdezni, hogy 83-as Senatorra ramegy-e 17-es alukerek 235/45 gumikkal. Koszi.
rtomi Elküldve Január5, 2007 Elküldve Január5, 2007 Hali. Szeretnem kerdezni, hogy 83-as Senatorra ramegy-e 17-es alukerek 235/45 gumikkal. Koszi. Sztem tuti. :lol:
kori Elküldve Január5, 2007 Szerző Elküldve Január5, 2007 Mivel Senator-Admiralisnak is ilyen van rajta, a válasz igen.
Senátor-Admirális Elküldve Január5, 2007 Elküldve Január5, 2007 Hátsó sárvédők peremezése esetén: IGEN.
babu Elküldve Január5, 2007 Elküldve Január5, 2007 Hátsó sárvédők peremezése esetén: IGEN. Azt meg hogy kell szinalni? Bonyolult? :lol:
Atommanó Elküldve Január5, 2007 Elküldve Január5, 2007 Nekem is az került alá...télrre... :) szóval aláfér, de nekem beleér, ha hátulra beleülnek... :lol:
kori Elküldve Január6, 2007 Szerző Elküldve Január6, 2007 Pedig ha jól láttam a tied is ki van szélesítve hátul.
Atommanó Elküldve Január6, 2007 Elküldve Január6, 2007 Igen ki van...viszont nincs visszaperemezve még... :lol:
kori Elküldve Január30, 2007 Szerző Elküldve Január30, 2007 Lehetett volna egy fél évvel ezelőtt akciós, mertmegvettem a 83-86 évjárathoz valót. Csak az a bibi, hogy néhány dolog a 83 előttiről szól benne.
rtomi Elküldve Január30, 2007 Elküldve Január30, 2007 Akciós Elmész veszel nekem egyet? (persze kifizetem) :unsure:
Gelko Elküldve Január31, 2007 Elküldve Január31, 2007 Elmész veszel nekem egyet? (persze kifizetem) :lol: igen persze mert simson könyvet is akarok venni ottan :unsure: de ugye olvastad h sérült :huh:
tgabika76 Elküldve Január31, 2007 Elküldve Január31, 2007 Akciós Ez a könyv már majd' egy éve (de biztos több, mint fél éve) akciós náluk egy Omega A könyvvel együtt, én nem mostanában voltam a Marótinál, de már akkor is ott voltak, gerinctájon van kicsit szétmállófélben mindegyik ha jól emlékszem, ja és csak 1-1db van mindegyikből. Legalábbis akkor annyi volt.
Gelko Elküldve Január31, 2007 Elküldve Január31, 2007 Ez a könyv már majd' egy éve (de biztos több, mint fél éve) akciós náluk egy Omega A könyvvel együtt, én nem mostanában voltam a Marótinál, de már akkor is ott voltak, gerinctájon van kicsit szétmállófélben mindegyik ha jól emlékszem, ja és csak 1-1db van mindegyikből. Legalábbis akkor annyi volt. nem tudom csak láttam h az és belinkeltem hátha kell vkinek :unsure: egyébként raktárból hozták ki nemtom mennyi van/volt
tgabika76 Elküldve Január31, 2007 Elküldve Január31, 2007 Amikor én voltam, még ott volt a pult előtt egy nagy kosárban egy pamat ilyen akciós könyv, de csak ez a két opeles volt köztük...
kori Elküldve Március3, 2007 Szerző Elküldve Március3, 2007 Egy hete vettünk mégegy Rekordot alkatrésznek. 2.2-es motorral, 5-ös váltóval. Igaz alap felszereltségű de a fedélzeti computer így is benne volt. Már át is szereltem a sajátunkba, de sajnos hiányzik a külső hőmérséklet jeladója. Ezért most ilyet keresnék. Bármelyik Opelé jó hozzá, mert rádugtam az Omiét és azzal is mért. Amúgy az autó másfél év után beindult, miután felpumpáltuk az el.ac-t, és saját lábon mentünk vele Esztergomból Mohácsra. És hogy milyen kicsi a világ? Az autót Amadeus cartárstól vettük, de ez csak a személyes találkozáskor derült ki.
rtomi Elküldve Március4, 2007 Elküldve Március4, 2007 sajnos hiányzik a külső hőmérséklet jeladója. Ezért most ilyet keresnék. Bármelyik Opelé jó hozzá, mert rádugtam az Omiét és azzal is mért. G Astrához való van nekem ,ha kell. Amúgy meg szégyelheted a pofád,hogy nem szoltál mikor itt voltál. :blush:
berlina Elküldve Március18, 2007 Elküldve Március18, 2007 :blush: egy érdekesség: és az autó, amelynek a fogyasztása iránt érdeklődött a levél írója: (a fotó az autóról a héten készült) Daten: Rekord E2 - 2.0S - Automatik - Grundausstattung EZ: 14.03.1983 (1.Hand) Km: 42.300 Farbe: heliosblaumetallic sonstige Zusatzausstattung: rechter Aussenspiegel
lightning Elküldve Március29, 2007 Elküldve Március29, 2007 Ha minden jól megy a vasárnapi Szegedi Mini túrán is várható egy ilyen kocsi! Ajánlanám Berlinának! Szintén első tulajos! Sahara Gold színű még gyári festésű, mindene gyönyörű, a tulaj a szalon kirakatából vette meg 1977 decemberében első szériás, a legelső példányok egyike, és még mindíg hibátlanul műkszik!
kori Elküldve Március30, 2007 Szerző Elküldve Március30, 2007 Azt hiszem ezt nem kellett volna beirnod, mert most mégjobbna sajnálom, hogy nem tudok ott lenni :blush:
lightning Elküldve Március30, 2007 Elküldve Március30, 2007 Azt hiszem ezt nem kellett volna beirnod, mert most mégjobbna sajnálom, hogy nem tudok ott lenni :blush: Hát kár hogy nem tudsz itt lenni! Pedig a kis barna Rekord valami gyönyörű!!!
Korzika Elküldve Április1, 2007 Elküldve Április1, 2007 A finneknél jártam s ilyen szépet láttam!(persze csak fénypostán) :blush:
Recommended Posts