berlina Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 van két Reki rugóm 78as sedanból vigyem Szegedre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2006 Köszi a felajánlást, de van itthon még egy pár és szegedre nem tudunk menni, mert szolgálatban leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2006 A Rekord autómata váltójában az olajszintet miként kell ellenőrizni? Álló vagy járó, hideg vagy meleg motornál. Mert az ominál üzemmeleg járó motornál kell. Esetleg ha valaki tud egy pár hátsólámpát és elektromos tükör kapcsolóját, szivesen venném, mert az enyémben csak a baloldali elektromos és a kapcsoló is egy tükrös :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 van Így csináld Reki könyvem magyarul, ás egy pár hátsólámpám is (nem zom milen állapotban) ha kell a Soroksárin átveheted ha arra jársz. lámpa ingyé, könyv kőccsönbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2006 Köszi a felajánlást.Élek vele, mert el van törve a hátsólámpám, a könyvet pedig nem kell megvennem. Szegedre mész? Mert ha oda le tudnád hozni, akkor vasárnap odaugranék érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 oks de van Szegeden kontakt, ha nem tudsz jönni otthagyhatom nála Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 na így néznek ki: egy, kettő, három kép döntsd el kell-e, azért berakom verdába, a könyv nem volt száz, hogy meglesz, de megvan Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Végre felkerültek az alufelnik, de kiderült, hogy nem a téligumi búgott, hanem a bal első kerékcsapágy és vszínű a hátsó hídban a féltengelycsapágyak. Felnikért köszönet Demonak :unsure: Találtam mohács környékén egy rekordot alkatrésznek, csak a gond, hogy nincs véglegesen, hanem csak ideiglenesen kivonva a forgalomból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 szééééép :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus5, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2006 Na UFF! Megjöttem a taliról és máris lövöm fel a képeket! Addigis nézzétek meg hogy hogyan kell Dodge Viperből Rekord C-t építeni, ami csak 99000euró! Viper Rekord C Eladó Újság képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Na énis belekezdtem a motorcserébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Nekiálltam megjavitani a benzines részt. Eddig biztos cserélnem kell az elektromos ac-t. De a szomorú, hogy átraktam muteroméról és azzal sem akart elindulni. Asszem nem lesz olyan egyszerű mint az gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Nem tud valaki bontási-átvételi elismervényt szerezni megfelelő díjazás fejében szerezni? Mert van egy jó állapotú Rekord amit megvennék, de ki kellene vonnom a forgalomból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Na énis belekezdtem a motorcserébe. ITTEN AZ IMIDZS HELYE VAN (YESS) Amúgy sikerült a motorcsere? Hogy állsz? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Amúgy sikerült a motorcsere? Hogy állsz? :P Pár vízcsövet kell már csak bekötni és a folyadékfeltöltés van hátra. Maradt a 2000-es kábelköteg,kompi és légtömegmérő. B) Szerintem jövőhét elején röffentem a motort,ha minden jól megy. :wub: A ki és beemelésnél elhalálozott egy motortartóbak. Azt is kell cserélnem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Tegnap beletekertünk a Rekordba 430 kilométert, amit hiba nélkülteljesített, de rájöttem, hogy ki kell cserélnem a hátsó hidat, mert nagyon hangos. Opeltomitol mégegyszer bocsánatot kérek :wub: . Berlinának és Gregnek köszönöm az alkatrészeket. Berlina. Megnéztem a szervízkönyvét és svájci, vszínü hogy az enyémnek is erősebb az alvázvédelme, és ezért nem rohad az alváza. Ráadásul kipufogógáz visszavezetés is van benne,ami svájci származására tekintettel nem csoda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Végre sikerült összeraknom ma 3 elektromos ac-ból egy működőképest, de így sem indul benzinnel. Rájöttem, hogy vmiért nem kap áramot az ac. Kicseréltem a relét, ami az ac-t vezérli, de úgy sem lett jó. Majd nekiálltam kimérni az összes vezetéket, de mindegyiken a rendeltetésének megfelelő áram jön, egyedül a gyújtótrafóra kötött vezetéket nem tudtam kimérni, de az biztos, hogy nem szálszakadt. :wub: A vége tényleg vmi szaki lesz, mert nekem itt elfogyott a tudományom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Rekord E V8 na, akkor el is ment 1800ért.... maga építette, hegyiversenyekre és vasárnapokra aszondja: térdeltet csak mán annyi autó van az udvarba, hogy kell a hely a többinek. ad hozzá egy mosást is, mert poros, generátort, mert nincs benne, két csavart mert a trafó kicsit lóg, meg esetleg nemesfém oldalpipákat mer' ez mostani nem az igazi ilyesmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 "maga építette, hegyiversenyekre és vasárnapokra aszondja: térdeltet" Nem noormális!!! Nagyon ráérhet a fazon ha E Rekordba V8-at farag!!! Én akkor már valami régi Kapitaenbe vagy Commodore-ba tettem volna.... Az biztos hogy büntethet a gép! Kíváncsi vagyok hátsó híd, váltó, miket tett bele, nem hiszem, hogy az eredeti hajtáslánc bírná ezt a mocit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Nem tudja vki, hogy jobb oldalt a műszerfal mögött az A oszlopra lelcsavarozott fekete müa doboz mi célt szolgál, és a tetején a pöcöknek kihúzva vagy benyomva kell-e lennie? Az én tippem, hogy ha megborulok a verdával, akkor lekapcsolja az el.ac-t. De muteromén ki van húzva a pöcök és mégis megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Senator 24V vásárlási tájékoztató in Englisch http://www.vauxhall-senator.com/vauxhall_senator/video.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Kár, hogy a B ominak nem csináltak Luxustestvért tőle eltérő kinézettel. Mert ez a Seni nagyon tetszik nekem. Amúgy tegnap végre elindult az el.ac, de még mindig nem indul benzinnel, sőt ha ázról váltok benzinre akkor sem megy. Már minden hibalehetőséget kizártam, de mégsem megy. Más: nincs vkinek elfekvőben gyári vonóhorgos autóbol irányjelző relé (nem 3,hanem 4 lába van) és esetleg a csomitérben lévő merevítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 szerintem van gyári horgom sedanba, elég randa ahogy fölfelé meredt ott hátul.... megvan a belső merevítő lemeze is, az a trapézalakú háromszög, relé nincs asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Igaziból a belső merevítő kellene nekem, mert a horog rajta van, de a belső felfogatás eléggé "kisipari". Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Senator halottaskocsi szép felnikkel és ami igazán különleges: ablakkeret nélküli hátsóajtókkal: http://img449.imageshack.us/img449/1566/senaleiche19wu.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts