Sabby1994 Elküldve Január19, 2018 Megoszt Elküldve Január19, 2018 Sziasztok! Ez a fajta bőrös Senator kormány mennyit érhet kb itthon? Találtam egyet itthon, és nincsen rá szükségem! Köszi a válaszokat! https://drive.google.com/file/d/1GOyKOxaapw-lmGMNT_vaW_kY0RG3lbBP/view?usp=sharing Link to comment Megosztás: More sharing options...
istifiú Elküldve Június18, 2018 Megoszt Elküldve Június18, 2018 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1926643724033493&set=a.643330072364871.1073741827.100000636511760&type=3&theater Az Ac is letudva, KÖSZÖNET érte! a szűrű még a polcon dobozban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November12, 2019 Szerző Megoszt Elküldve November12, 2019 17 és fél év után újra nálam a régi Rekordom. Lesz mit csinálni rajta, de nem reménytelen. 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November16, 2019 Megoszt Elküldve November16, 2019 Mi a sztori? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November22, 2019 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2019 On 2019. 11. 16. at 23:00, wookie írta: Mi a sztori? 98-ban vettem a 83-as 2.0E Rekordot. 2002-ben öcsémhez került, majd 2005-ben édesanyámhoz. De ők vettek egy Peugeot 807-et, amibe könnyebb ki-beszállniuk, így visszakaptam. Eddig is folyamatosan csinálgattam, de azért van mit csinálni rajta. Legrosszabbul a hátsó lökös alatti sárvédőrész néz ki. Szerencsére kaptam hozzá javító elemeket. Igazából napi használós lesz, így nem cél az OT. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November23, 2019 Megoszt Elküldve November23, 2019 Szép történet... Hirtelen én is elgondolkoztam mi lenne ha visszakerülne hozzám életem első autója. Az egy '80-as Kadett 1.3SR volt (pont mint a lenti prospektusfotón, leszámítva hogy az alufelnik nem voltak meg), én is '98-ban jutottam hozzá (örököltem), de 2000-ben családi nyomásra eladtam ("öreg vacak már, minek szenvedsz még vele?"), és azóta is bánom... Azt hiszem örülnék és én is megpróbálnám feltámasztani, csak sajnos ez lehetetlen, a rendszámadatbázis szerint már rég kivonták a forgalomból és valószínűleg el is bontották... sajna mostanra gyakorlatilag elfogytak az ilyenek, de azért nem tettem le róla teljesen hogy egyszer lesz még 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November24, 2019 Megoszt Elküldve November24, 2019 Na, én pont ezért őrizgetem már 8 éve a rekit, mióta hivatalból bevonták a rendszámot, azóta enni se kér, elvan a bakon nyugalomban. már csak egy Senator donor hiányzik hozzá, csak azok végképp elfogytak, ha meg nagy ritkán előkerül egy, aranyáron mennek. De jövőre lesz bátyámék esküvője, arra össze kéne lapátolni a vectrat, S utána jöhetne a rekord is végre. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nova Elküldve November25, 2019 Megoszt Elküldve November25, 2019 Sziasztok . Kori nálam majdnem ugyan ez a helyzet 19 után jött vissza az A 1 Senátorom , azaz 19 év alatt mort vagyok negyedszer , a tulajdonosa , de most már nem megy sehova 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geri Rekord Elküldve Február26, 2020 Megoszt Elküldve Február26, 2020 (edited) Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek. Van nekünk egy Opel Rekord D 1977 1.9 (66kw, 90 LE) autónk. Sajnos sok a probléma vele, de eddig mindig meg tudták a szerelő barátaim oldani. Most viszont egy olyan helyzet állt elő ami már macerásabb: A karburátorban a tűszeleppel van probléma, emiatt menet közben megáll az autó. Tudnátok ebben bárminemű javaslattal vagy ötlettel szolgálni? Létezik e hozzá felújító készlet vagy komplett karburátor (az eddigi keresgélés alapján semelyiket nem találtam)? Vagy ha az előző két megoldás nem létezik akkor milyen másik kocsiból lehetne rászerelni egy karburátort ami passzolhat hozzá, feltéve, hogy ez opció? Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!! Üdv: Geri Módosítva Február26, 2020 : Geri Rekord Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március15, 2020 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2020 On 2020. 02. 26. at 11:46, Geri Rekord írta: Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek. Van nekünk egy Opel Rekord D 1977 1.9 (66kw, 90 LE) autónk. Sajnos sok a probléma vele, de eddig mindig meg tudták a szerelő barátaim oldani. Most viszont egy olyan helyzet állt elő ami már macerásabb: A karburátorban a tűszeleppel van probléma, emiatt menet közben megáll az autó. Tudnátok ebben bárminemű javaslattal vagy ötlettel szolgálni? Létezik e hozzá felújító készlet vagy komplett karburátor (az eddigi keresgélés alapján semelyiket nem találtam)? Vagy ha az előző két megoldás nem létezik akkor milyen másik kocsiból lehetne rászerelni egy karburátort ami passzolhat hozzá, feltéve, hogy ez opció? Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!! Üdv: Geri Szia. Nekem injektoros a Rekordom, így ebben ķonkrét segítséget nem tudok nyújtani. De van pár vállalkozás, akik karburátor felújítással foglalkoznak . Érdemes megkeresni őket, hátha tudnak segíteni. Esetleg keresd meg Dedeó Gyulát, ő is nagy szakértője az öreg Opeleknek. A strohm.hu oldalon találsz elérhetőséget hozzá. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2020 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2020 Megvan a műszaki a Rekordra. Előbb azonban a hátsó sárvédők kerék mögötti alját kellett kicserélni, illetve a pótkeréktartót kihegeszteni. Valamint a jobb szélső kormányösszekötőt cserélni. A műszaki vizsga akadályait simán vette, minden tökéletesen megfelelt, pedig a co méréstől és a bal első lengéscsillapító állapotától tartottam. De ezekkel sem volt probléma. Következő lépés nyáron lesz, mikor tovább folytatom a kasztni kijavítását. 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2020 Megoszt Elküldve Március25, 2020 Hajrá 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március30, 2020 Megoszt Elküldve Március30, 2020 Mert van ami csak itt elérhető :D 4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március30, 2020 Megoszt Elküldve Március30, 2020 Gyönyörűszép... ha még lcd műszerfal is lenne benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2020 Megoszt Elküldve Március31, 2020 Az nem volt a 3.6ban úgy tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március31, 2020 Megoszt Elküldve Március31, 2020 Én úgy tudom hogy a fullos "CD" és "Business" felszereltségekhez széria volt, az alap Senatorhoz meg feláras extra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts