kori Elküldve Július16, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2014 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július16, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2014 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2014 Megoszt Elküldve Július22, 2014 Ez nem tartott sokáig én meg vettem már közben egy combot Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július22, 2014 Megoszt Elküldve Július22, 2014 Ez nem tartott sokáig én meg vettem már közben egy combot Hu bakter, miért adják el ilyen hamar? Azért, ha jól látom, itt is van baj rendesen, de még menthető. Csak jó kezekbe kellene kerüljön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július23, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2014 Lehet, hogy rájött, hogy sehol sincs már bontóban, és nem egyszerű alkatrészeket találni hozzá. Esetleg megnézte jobban az alját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2014 Megoszt Elküldve Július23, 2014 elvileg jó az autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július24, 2014 Megoszt Elküldve Július24, 2014 elvileg jó az autó... azért ha elkezdesz jobban megnézni egy 30 éves kasznit ritkán van jó állapotban....még elvben is. bele egy 6 hengeres motor meg nagy híd és a belét kipakolni aztán uccu pályára vele....király lenne... :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július24, 2014 Megoszt Elküldve Július24, 2014 Lehet, hogy rájött, hogy sehol sincs már bontóban, és nem egyszerű alkatrészeket találni hozzá. Esetleg megnézte jobban az alját. nyúlványt lehet tudtam volna adni...bazz. gyárit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július25, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2014 nyúlványt lehet tudtam volna adni...bazz. gyárit. Ezt mire írtad? Csak nem anyum autójának kasztnizására? Arra jó bármi, sosem lesz veterán, csak helyben rohangálni kell. De azért köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július25, 2014 Megoszt Elküldve Július25, 2014 Ezt mire írtad? Csak nem anyum autójának kasztnizására? Arra jó bármi, sosem lesz veterán, csak helyben rohangálni kell. De azért köszi :) de arra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július25, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2014 de arra :) Amiket kaptam tőled új javítóelemeket, az enyémhez tettem félre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 Amiket kaptam tőled új javítóelemeket, az enyémhez tettem félre :) smucig.... :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 vkinek nem kell egy frissen bőrözött reki/senator kormány? hibátlan lett csak benéztem és a fix kormányoszloposét vittem el bőrözni.....az enyém meg állítható és nem jó rá.....bőrözés árában odaadom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istifiú Elküldve December14, 2014 Megoszt Elküldve December14, 2014 (edited) Sziasztok! Keresek SenatorA/2 höz 85, 30E -jobbos torony javításához süveget esetleg más javító elemek érdekelnek ha vannak. többit telefonon: 06-31-318-4305 (tescos mobil) Előre is köszi a segítséget! (végre valóban elkezdődik a feltámasztás) Módosítva December14, 2014 : istifiú 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 Sziasztok! Keresek SenatorA/2 höz 85, 30E -jobbos torony javításához süveget esetleg más javító elemek érdekelnek ha vannak. többit telefonon: 06-31-318-4305 (tescos mobil) Előre is köszi a segítséget! (végre valóban elkezdődik a feltámasztás) Hova tűntél? Jó régen hallottam rólad. :-( :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 Sziasztok! Van valakinek elfekvő INDEX kapcsolója?? Olyat keresek aminek nincs Vészvillogó rá szerelve. Monza / Senator A2 . De talán Rekordban is lehetett. Még egy! Van -e valakinek szép és sérülésmentes Kazettatartója? Köszi szépen.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nova Elküldve Január15, 2015 Megoszt Elküldve Január15, 2015 Sziasztok! Van valakinek elfekvő INDEX kapcsolója?? Olyat keresek aminek nincs Vészvillogó rá szerelve. Monza / Senator A2 . De talán Rekordban is lehetett. Még egy! Van -e valakinek szép és sérülésmentes Kazettatartója? Köszi szépen.. lehet hogy tudok adni mindkettőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
nova Elküldve Január15, 2015 Megoszt Elküldve Január15, 2015 Sziasztok! Keresek SenatorA/2 höz 85, 30E -jobbos torony javításához süveget esetleg más javító elemek érdekelnek ha vannak. többit telefonon: 06-31-318-4305 (tescos mobil) Előre is köszi a segítséget! (végre valóban elkezdődik a feltámasztás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nova Elküldve Január15, 2015 Megoszt Elküldve Január15, 2015 Toronyhoz lehet hogy találsz valakinél javít elemet , Szegedről került fel Pestre tőbb is jó pár évvel ezelőtt . viszont sima torony javtó elemet tudsz rendelni ,Bárdi ,UNIX / Bár én a helyedben inkább halttnék ,mert amit kapsz az elég gyengécske / Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március16, 2015 Megoszt Elküldve Március16, 2015 Üdv.! Valakinek nincs elfekvőben egy fölös 4-sebis rekord váltóharangja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április26, 2015 Megoszt Elküldve Április26, 2015 Üdv.! Ér ez ennyit szerintetek? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/senator_a/opel_senator_a_3.0_cd_e-cd_automata-8318360 Itt van sopronban, kintt ál az omv kúton, körbenéztem kívülről, de nagyon szakadtas szegény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április27, 2015 Megoszt Elküldve Április27, 2015 Ezt hirdette régen. Bontásra is. Mikor hívtam azt mondta viszik. Egyben. Hogy milyen? Veszprém környékén volt ano.. jó állapotút nehezen találni már idehaza. Sajnoa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április27, 2015 Megoszt Elküldve Április27, 2015 Üdv.! Ér ez ennyit szerintetek? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/senator_a/opel_senator_a_3.0_cd_e-cd_automata-8318360 Itt van sopronban, kintt ál az omv kúton, körbenéztem kívülről, de nagyon szakadtas szegény. ha egy szakadtat veszel akkor nem kis szopó rendbe rakni....gondolj a rekordodra.... :) mondjuk a leírásba nem szerepel h szakadék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április27, 2015 Megoszt Elküldve Április27, 2015 Élőben nem volt túl meggyőző. Repedt műszerfal, rozsda sok helyen, lámpákról a foncsor leégve, lökösök lógnak, repedtek, ilyesmi. Nem is megcsinálni, donornak a rekihez. :D Szegény lassan 3 éve bakon áll, de lehet van az 4 is. Lassan jó lenne már összerakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts