viperes Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 ide kattints, add meg az adatai, és majd küldenek egyet. 48.096 tagig nyitva vannak. Húúú,,köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gori Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Hali! Szerintetek melyik motorolaj a legjobb a 2004. 1.9 CDTI Vectra-hoz? Eddig Castrol 5W-40-et használtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 ezt használd továbbra is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gori Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Üdv Srácok! Érdekelne a C Vectra teljes kerék méretei. Osztókör, ET szám, szélesség...stb. No meg hogy megkorra a legnagyobb gumi, és alufelniméret ami még elfér a kerékjáratba. Köszöntem a válaszokat előre is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Gyári kerékméretek C Vectrára: 6.5x15 ET35, 5x110x65, illetve 6.5x16 ET41, 5x110x65 Hogy mekkora gumi való rá azt már neked kell kikeresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Gyári kerékméretek C Vectrára: 6.5x15 ET35, 5x110x65, illetve 6.5x16 ET41, 5x110x65 Hogy mekkora gumi való rá azt már neked kell kikeresni. Köszönöm szépen! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Köszönöm szépen! :rolleyes: * 195/65 R 15 * 205/55 R 16 * 215/55 R 16 * 215/50 R 17 * 225/45 R 17 * 225/40 R 18 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 * 195/65 R 15 * 205/55 R 16 * 215/55 R 16 * 215/50 R 17 * 225/45 R 17 * 225/40 R 18 Köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atilla Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Szép jó napot mindenkinek! Új vagyok itt a fórumon és mivel bemutatkozó oldalt nem nagyon találtam ezt nem is forszíroznám. Igazából információkat - véleményeket szeretnék tőletek kérni, mivel most tervezem, hogy veszek egy Opelt. Mind a két kiszemelt autó 2003 Vectra C GTS. Az egyik 2.0 T motorral a másik 3.2 V6. benzines mivel a Dieselekhez még annyit sem értek mint a benzinesekhez. Őszintén szólva félek is ezektől az új cdi-s motoroktól használtan. Tudtok é valamilyen tanácsot adni nekem, hogy mire érdemes figyelni vásárláskor? Ami esetleg ezeknek a típusoknak olyan sajátos hibája amire érdemes odafigyelni. Bármilyen gyakorlati tanácsot - véleményt megköszönnék ami ehhez a két típushoz fűződik. Esetleg olyan oldalt ahol meg tudom nézni ezeknek a típusoknak a feltöltési mennyiségeit adatait, hogy milyen kenőanyagokat ajánlanak stb. Itt kutakodtam már kicsit, de nem találtam sok mindent erről a két modellről. Persze lehet, hogy elkerülte a figyelmem. :rolleyes: Előre is köszönöm!! Minden jókat! atilla Link to comment Megosztás: More sharing options...
messzalex Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Sziasztok uraim ! És B:Ú.É:K. Új vagyok a forumon,és segitségeteket kérem. Nem tudok szrezni a Vectra GTS 2003 asnak első lökháritot. A gyári nagyon drága,az enyémet le lopták az autórol és nem volt CASCO-m. Olyan lökös kellene amelyék lámpamosó nélküli. Elöre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hali!Van egy készlet eladó APEX ültetőrugóm vectra c-hez.30-35 mm-t ültet.Ha valakit érdekel keressen meg.Üdvicsek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hali!Van egy készlet eladó APEX ültetőrugóm vectra c-hez.30-35 mm-t ültet.Ha valakit érdekel keressen meg.Üdvicsek. Elég az eladó topikba beírni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Elég az eladó topikba beírni! :rolleyes: Bocsi.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ghostface83 Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 sziasztok valaki tudja hogy egy vectra c automataváltója jó e egy signum-éra.Vagy valaki tudna ajánlani egy opel bontót ahol signumra lehetne kapni jó kis automata váltót.Sajna az enyém meghalt :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 jó rá. keress rá a googleba hogy opelbontó, és ki fog dobni egy tonna opelbontót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ghostface83 Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 ok köszönöm.opel bontókat már kerestem és vagy 15öt fel is kerestem de sehol nem tudtak segíteni:S:S:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
soundria Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 ok köszönöm.opel bontókat már kerestem és vagy 15öt fel is kerestem de sehol nem tudtak segíteni:S:S:S Hello, mi tortent a valtoddal? Azert van automatavaltos, aki csodakat tesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Van szivargyújtóra csatlakoztatható transzmitterem - az összes autómban jól szól/t, de a Vekiben zúg, búg, kivéve, ha fogom a cuccot kézzel. Nem lehet ezen valahogy segíteni?? Please!!! :lol: Most kössek rá antennát és testeljem le vele a karosszériát , vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pekmester Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Szervusztok! Tegnap lettem tulajdonosa egy gyönyörű C Vectrának és rögtön lenne egy kérdésem, amivel nem boldogulok. CD70 Navi van benne, bluetooth-os kihangosítóval. A gondom az, hogy nem tudom rávenni a kihangosítót és a telefonomat, hogy megtalálják egymást. Sőt, a telefon menü a kijelzőn csak "NO PHONE" -t ír, és ettől nem tágít, bármit is nyomok meg. A használati utasítás szerint, ha nincs készülkék a telefon tartóban (itt pedig nincs), akkor automatikusan a bluetooth menünek kellene feljönnie. Nekem viszont semmi sem látszik ebből. Biztos vagy benne bluetooth? Vagy csak nekem nem jön össze valami? Köszi! Ui: a kocsi isteni, nagyon rég vágytam már rá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 a rádió nagy gombját megnyomod, és a beállitásoknál a keresésre, és ott megkeresed a telefont... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pekmester Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 a rádió nagy gombját megnyomod, és a beállitásoknál a keresésre, és ott megkeresed a telefont... na ez az ami nem megy :lol: ugyanis a amikor a kijelző telefonnál van, akkor hiába nyomok bármit, semmire sem reagál, csak "No Phone" időközben kicsit utánaolvastam és kiderült, hogy nem minden CD70-ben van bluetooth egység. csak opcióként van megjelölve. valszeg az enyémben nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 na ez az ami nem megy :lol: ugyanis a amikor a kijelző telefonnál van, akkor hiába nyomok bármit, semmire sem reagál, csak "No Phone" időközben kicsit utánaolvastam és kiderült, hogy nem minden CD70-ben van bluetooth egység. csak opcióként van megjelölve. valszeg az enyémben nincs. aha.... na ezt még én sem tudtam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Üdv emberek! Hamarosan beruházok egy C-s Vectrába és érdekelne pár tanács, mire érdemes odafigyelni a vételnél! Konkrétan GTS 2.0 Turbo-s Vectrát szeretnék, ha valakinek esetleg ilyen van, elmondhatná személyes tapasztalatait is a gépről!(Fogyasztás, úttartás, gyorsulás, esetleges hibái, stb.) Köszöntem a választ/válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Hi, kaptunk ajándékba egy 205/55 16-os gumi garnitúrát. Gyárilag 215/55 16 -ös volt rajta, de a kezelési könyv ezt a méretet is írja. Használhatom ezt a méretet? Az auto 2007-es, 1.9-es caravan. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts