zotya975 Elküldve Február8, 2019 Megoszt Elküldve Február8, 2019 10 órája, Petya9 írta: Sziasztok! Érdekelne a véleményetek Vectra c karaván-ról ,első sorban benzinesről 2200 cm3,de adiesel is érdekelne,mert szeretnék egy ilyen jószágot,csak nem vagyok ebben a típusba jártas Petya9. Annyit tudok róla hogy a hátulja azokkal a lámpákkal qrva jól néz ki, mást sajna nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Február9, 2019 Megoszt Elküldve Február9, 2019 Köszi Zotya Ez már nekem is feltűnt,amit kinéztem az egy 2.2 benya ,sport felszereltség és szép sötét metál kék,208000 km vezetett sz.könyv,új gumik 17" kerekeken,Decemberben hozták be az országa, kb. ennyi és jó nagy . Link to comment Megosztás: More sharing options...
wolf91 Elküldve Június25, 2019 Megoszt Elküldve Június25, 2019 Hali, van aki szedte már ki a klíma evaporátort(elpárologtatót)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nistvan98 Elküldve November16, 2020 Megoszt Elküldve November16, 2020 Sziasztok, Z22YH Signum, abs jeladó létezik hogy 130ezer és ennél nincs olcsóbban? Esetleg C Vectra, vagy másikkal nem azonos? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2020 Megoszt Elküldve November17, 2020 19 órája, nistvan98 írta: Sziasztok, Z22YH Signum, abs jeladó létezik hogy 130ezer és ennél nincs olcsóbban? Esetleg C Vectra, vagy másikkal nem azonos? Köszönöm! Ha erről van szó, nem hiszem, aggyal együtt is jóval olcsóbb:https://cromax.hu/elso_kerekagy+csapagy_abs_jeladoval_opel_vectra_c_signum_28665 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve November19, 2020 Megoszt Elküldve November19, 2020 On 2020. 11. 16. at 12:16, nistvan98 írta: Sziasztok, Z22YH Signum, abs jeladó létezik hogy 130ezer és ennél nincs olcsóbban? Esetleg C Vectra, vagy másikkal nem azonos? Köszönöm! Szia! Ha jól gondolom egyben van a kerékagy csapággyal! Én Sintrában cseréltem ott úgy volt ,gyanítom,hogy a C Veci sem sokkal másabb,egyet tudok javasolni Moog-ot ne vegyél,mert nekem az első amit beraktunk az 1000 km tudott. Aztán kiszedés,bevizsgálás 2 hónapig ültek rajta,de közben vennem kellett egy másikat ,annál meg már beszerelés előtt nem volt jó a jeladó,úgyhogy a gyári rossz csapágyból kivett jó jeladó került a 0 km-es csapágyba,úgy tudta a dolgát és amikor mentem a bevizsgált csapágy áráért akkor meséltem a boltosnak,hogy milyen fain minőségű a MOOG és ,hogy a másodikat már vissza sem mertem vinni Ez a csapágy jeladóval együtt 3 éve 52.000.- volt,azt gondolom,hogy nem áll messze a valóságtól a 130.000.-n igaz szerintem némely esetbe elvannak szédülve az alkatrész boltok,főleg ,hogy a minőség nem mindig kifogástalan. Az OPC Vecimek adott a Csergő ( konkrétan a tulajjal beszéltem le telón ,Feribával )vezérlés szett árat úgy,hogy 4 tételt nem tudnak már beszerezni és baráti áron 760.000.- és ez csak a készlet a bindzsik még nincsenek is benne,vízpumpa,hosszb.szíj,feszítő,stb stb,tudtam,hogy nem lesz olcsó de nem gyémántból akartam láncot venni Petya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve November19, 2020 Megoszt Elküldve November19, 2020 Just now, Petya9 írta: Szia! Ha jól gondolom egyben van a kerékagy csapággyal! Én Sintrában cseréltem ott úgy volt ,gyanítom,hogy a C Veci sem sokkal másabb,egyet tudok javasolni Moog-ot ne vegyél,mert nekem az első amit beraktunk az 1000 km tudott. Aztán kiszedés,bevizsgálás 2 hónapig ültek rajta,de közben vennem kellett egy másikat ,annál meg már beszerelés előtt nem volt jó a jeladó,úgyhogy a gyári rossz csapágyból kivett jó jeladó került a 0 km-es csapágyba,úgy tudta a dolgát és amikor mentem a bevizsgált csapágy áráért akkor meséltem a boltosnak,hogy milyen fain minőségű a MOOG és ,hogy a másodikat már vissza sem mertem vinni Ez a csapágy jeladóval együtt 3 éve 52.000.- volt,azt gondolom,hogy nem áll messze a valóságtól a 130.000.-n igaz szerintem némely esetbe elvannak szédülve az alkatrész boltok,főleg ,hogy a minőség nem mindig kifogástalan. Az OPC Vecimek adott a Csergő ( konkrétan a tulajjal beszéltem le telón ,Feribával )vezérlés szett árat úgy,hogy 4 tételt nem tudnak már beszerezni és baráti áron 760.000.- és ez csak a készlet a bindzsik még nincsenek is benne,vízpumpa,hosszb.szíj,feszítő,stb stb,tudtam,hogy nem lesz olcsó de nem gyémántból akartam láncot venni A Sintráé esetleg olyan a Vectra ugyanaz szerintem mint a Signum a Saab is a 9 3-as és ha elfogadod a tanácsomat csak prémium kategóriás után gyártott,vagy gyári!! Petya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve November19, 2020 Megoszt Elküldve November19, 2020 On 2020. 11. 17. at 8:11, zotya975 írta: Ha erről van szó, nem hiszem, aggyal együtt is jóval olcsóbb:https://cromax.hu/elso_kerekagy+csapagy_abs_jeladoval_opel_vectra_c_signum_28665 Igen a Meyle SKF ezek jók a Moog az ebből szar,de ahogy én is írtam ez úgy néz ki mint a Sintráé,szerencsére egyik Vectrámon sem kellet ezt még cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nistvan98 Elküldve December1, 2020 Megoszt Elküldve December1, 2020 köszi szépen ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts