uhuhu Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 amugy jókocsi, de minden autót az ember izléséhez / igényéhez fel kell javítani... a lendkerék fáj, de a többi az nem bánt, azok reviziós költségek. a xenon, a termosztát, minden. ( megjegyzem, hogy a Civicbe 34.000 km nél csúszott meg a kuplung, komplett kuplung, plusz lendkerék csere volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 amugy jókocsi, de minden autót az ember izléséhez / igényéhez fel kell javítani... a lendkerék fáj, de a többi az nem bánt, azok reviziós költségek. a xenon, a termosztát, minden. ( megjegyzem, hogy a Civicbe 34.000 km nél csúszott meg a kuplung, komplett kuplung, plusz lendkerék csere volt) A termosztát csere mi okból volt? Sokan küzdünk itt vele, hogy nem melegszik fel az 1.9 Diesel. Nekem hosszú útón még nagy melegbe se éri el a 80 fokot se. Max ha nagyon gyorsulgatok, plusz klíma, akkor megy fel 90-ig. Emiatt cserélted te is? Mert akkor nagyon sokba rossz gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Sziasztok! Amit leírtok az valahogy brutális!Lendkerék,termosztát,xenon,generátor,axiál csukló...Ennyi kilométereknél mint amennyit Uhuhu ír ,meg Thoomy neked is 50-60 e km van az autódban igaz?Többek közöt nekem is volt cserélve toronycsapágy,nyomásszabályzó szelep 95.000km-nél most 105.000-nél járok és remélem semmi különös nem fog elromlani..Szerintetek normális ez? :D Ilyen autókra volna szabad ennyit költeni ennyi km-el?Egyszerűen hihetetlen,olajon meg szűrőkön kivül másról beszélni sem volna szabad. :D A chiptuningal kapcsolatban,mikor vettem a vectrát dieselt akartam,de a piacon található eladó diesel Vectrák közül nem volt olyan példány ami megfelelt volna esztétikailag+műszakilag is.A lényeg hogy volt 1 1.9 cdti automata Vectra (150 le) amit hosszab úton kipróbálhtam és annyira brutálisan jól ment hogy azóta azt veszem etalonnak és minden diesel autót ahoz viszonyítok.Az eladó azt monda hogy gyári de szerintem chippes volt mert több istenített BMW 530 D-t (192 le)kipróbáltam amik sehol nem voltak a Vectrához!!!Na most vagy a Veci volt nagyon jó automata léttére vagy a BMW volt szar. :D Hát igen barátom, mindjárt 66ezer km lesz a gépben és pl 49e km-nél már ebben is volt cserélve komplett kuplungszett! :P Most meg stab. pálca, axiál, bal ajtóhatároló, meg a kötelező szervizcuccok! Plusz novemberbe műszaki! :P És ez az, hogy ILYEN autókra nem szabadna ennyit költeni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 A gép :D Ez igen, nagyon csinos! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 A gép :D Szia! Én is gratulálok a kocsihoz, legyen sok örömöd benne! A CD70 Navi utólagos benne, csak abból gondolom, hogy nem a színes kijelző van hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Hát igen barátom, mindjárt 66ezer km lesz a gépben és pl 49e km-nél már ebben is volt cserélve komplett kuplungszett! :P Most meg stab. pálca, axiál, bal ajtóhatároló, meg a kötelező szervizcuccok! Plusz novemberbe műszaki! :P És ez az, hogy ILYEN autókra nem szabadna ennyit költeni! :D Te most viccelsz ugye??Ne mááááá!Kuplung 49e km-nééél???Elhiszem ha te mondod de ez már azért több a soknál!Hol van a kutya elásva?Valami nem stimmel!HMMM! Újként vetted az autót?A km biztos?Csak ez lehet a bibi ha nem akkor járjunk inkább lóháton! :D Milyen autót érdemes venni ami nem adja be a kulcsot?Vagy ez manapság szokássá vált a gyártóknál hogy eldobható 1 szer használatos szemetet kell gyártani?Bármit akarsz venni minden s.arr.Mindegy hogy márkás vagy épp kínai mindegy!Szerintetek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Szia! Én is gratulálok a kocsihoz, legyen sok örömöd benne! A CD70 Navi utólagos benne, csak abból gondolom, hogy nem a színes kijelző van hozzá? A navi nem csak színes kijelzővel rendelhető!Úgy tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Hát igen barátom, mindjárt 66ezer km lesz a gépben és pl 49e km-nél már ebben is volt cserélve komplett kuplungszett! :D Most meg stab. pálca, axiál, bal ajtóhatároló, meg a kötelező szervizcuccok! Plusz novemberbe műszaki! :P És ez az, hogy ILYEN autókra nem szabadna ennyit költeni! :P A kuplung nekem is lassan cserés, és az ajtóhatároló is kattog a vezető oldalon, de nekem ugyanez 180ezer km-nél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 A navi nem csak színes kijelzővel rendelhető! Akkor nem szóltam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 A termosztát csere mi okból volt? Sokan küzdünk itt vele, hogy nem melegszik fel az 1.9 Diesel. Nekem hosszú útón még nagy melegbe se éri el a 80 fokot se. Max ha nagyon gyorsulgatok, plusz klíma, akkor megy fel 90-ig. Emiatt cserélted te is? Mert akkor nagyon sokba rossz gyárilag. nem gyárilag rossz, hanem elfárad az idők során. Igen azért cseréltettem, mert hosszú úton 80 ig ment fel, most majdnem 90 en áll..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Akkor nem szóltam! :D A CD70 eshez nem jár a szines kijelző. mert az nem grafikus navigácio, csak nyilakat rajzol ki, hogy merre menjek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 MI vaaan???? :D :D Ja! most néztem meg a verdát!Nagyon renden van ránézésügyileg!Szép autó ez,a képek láttán valóban valósnak tűnik a km!!!Kezelőszervek nem kopottak...Akkor még mindig nem értem!!Mindenesetre sok-sok balesetmentes km-t kívánok hozzá,viszont hogy gratuláljak hozzá vagy sem azt nem tudom hacsak nem pénzügyileg volt így is jó fogás! egybe van, csak egy pár dolgot rendbe kell rakni. Céges volt, és hát nem úgy vigyáztak rá mint ahogíy én szoktam az autókra. Pénzügyileg is megérte :D Köszönöm :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Te most viccelsz ugye??Ne mááááá!Kuplung 49e km-nééél???Elhiszem ha te mondod de ez már azért több a soknál!Hol van a kutya elásva?Valami nem stimmel!HMMM! Újként vetted az autót?A km biztos?Csak ez lehet a bibi ha nem akkor járjunk inkább lóháton! :P Milyen autót érdemes venni ami nem adja be a kulcsot?Vagy ez manapság szokássá vált a gyártóknál hogy eldobható 1 szer használatos szemetet kell gyártani?Bármit akarsz venni minden s.arr.Mindegy hogy márkás vagy épp kínai mindegy!Szerintetek? :D Nem viccelek Tomi, ez van! Leinformáltattam az autót, meg egyébként a volt tulaj is mondta, hogy cserés volt! A km az biztos, garantált 1. tulajos volt az autó! De mondjuk BP-n használta az autót, ahol úgy tudom a "jó út" nagyon megkíméli az autót! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 A kuplung nekem is lassan cserés, és az ajtóhatároló is kattog a vezető oldalon, de nekem ugyanez 180ezer km-nél! Az ajtóhatároló olyan dolog, hogy haver 35e kmnél cserélt! :D Szóval ez a szomorú valóság! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland78 Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 sziasztok, van valakinek pdf-ben Vectra C brossúra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 1400 km -t nyomtam le a Vectrával, Budapest, Salsburg, ott az alpokba kirándulás, majd haza. 5.5L/100 km es fogyasztással. JÓ autó, müködik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 1400 km -t nyomtam le a Vectrával, Budapest, Salsburg, ott az alpokba kirándulás, majd haza. 5.5L/100 km es fogyasztással. JÓ autó, müködik :P Az szép! :P Egyébként a képek alapján is csak ezt tudom mondani! Gratulálok még egyszer hozzá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 köszi :D aztán mire hazaértünk lement 5.5L re.... jó kocsi, egy két hibát még összeírtam, tempomat kikapcsol ( CIM modul ) a két hátsó gátló tényleg cserés, de ennyi..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Tényleg szép a fogyi! Kicsit visszatérve a navigációhoz, CD70-re nem is lehet színes kijelzőt kötni! Csak mert nekem ajánlottak egyet, kerettel együtt! Ha érdekel esetleg akkor irj és elmondom a részleteket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Tényleg szép a fogyi! Kicsit visszatérve a navigációhoz, CD70-re nem is lehet színes kijelzőt kötni! Ezt most kérdezed, vagy mondod? Nekem is CID van a CD70-hez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Ja, bocs kérdezni szerettem volna! :D Magamnak szerettem volna azt a kijelzőt amit ajánlottam, de nekem kellene majd fejegység is hozzá, azért gondoltam, hogy megkérdem Uhuhu-t, hátha érdekli! Tudsz esetleg képet mutatni róla működés közben ,hogy milyen a felülete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 A CD70 eshez nem jár a szines kijelző. mert az nem grafikus navigácio, csak nyilakat rajzol ki, hogy merre menjek :D Van cd70 színessel is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Ja, bocs kérdezni szerettem volna! :D Magamnak szerettem volna azt a kijelzőt amit ajánlottam, de nekem kellene majd fejegység is hozzá, azért gondoltam, hogy megkérdem Uhuhu-t, hátha érdekli! Tudsz esetleg képet mutatni róla működés közben ,hogy milyen a felülete? Nincs képem, de guglizz rá, van pár fent. Tud nyilakat mutatni, nyilat/térképet és csak térképet, mint pl. az igo, és akkor kereszteződés v. valami esetén felugrik a nyíl, vagy ikon, hogy merre menj, melyik sávban, körforgalomban stb. csak a 3D-t nem tudja, meg lehetnének kicsit élénkebbek a színei. Térkép is van hozzá neten, pár hónapja linkeltem be ide :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 én úgy tudom, hogy a CD70 csak nyiat mutat, és mondja angolul. szerintem 10 fillért sem ér, igaz öreg szoftver van benne, az igo 1000X jobb. kidobni nem fogom belőle, de nekem nem értéknövelő ez a fajta navigácio.... amugy én is láttam már szines kijelzővel CD70 et.... állitólag utólag iszonyatszopás megcsinálkni a nem navis autót navisra.... - konkrétunokat nem tudok, egy kollégám mesélte hogy ő csinált már ilyet, és sose müködött rendesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Ja, bocs kérdezni szerettem volna! :D Magamnak szerettem volna azt a kijelzőt amit ajánlottam, de nekem kellene majd fejegység is hozzá, azért gondoltam, hogy megkérdem Uhuhu-t, hátha érdekli! Tudsz esetleg képet mutatni róla működés közben ,hogy milyen a felülete? nem, köszönöm, nem érdekel... nálam most az extra beszerelését a CIM modul holnapi cseréje, és a két hátsó gátló cseréje fogja jelenteni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts