uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Mennyit eszik egy Z19DTH Vectra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Mennyit eszik egy Z19DTH Vectra? Én 90%-ban pályán megyek átlag 140- nel, 6-6.2 l/100Km, klímával 6.4-6.6 l/100Km BC szerint, de méréseim alapján is kb. ennyi. Tempomatom sajnos nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Segítsen valaki Signumom vezetőoldali ajtaján az ajtókeret felső vizszintes részén a gumi tömítés elrepedt. Honnan szerezhetnék a keretre új vagy bontott gumitőmitést. Az opel szerviz árajánlata 40 000 forint és ez csak 1 méter gumi !!!!!!!!! Helló! Próbáld meg itt.http://autosopelbonto.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 köszi :P Szívesen! Ja és az enyém caravan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 akkor ezek most kezdeti jóhírek voltak :D vettem egyet, 5 ajtós. csak a fogyasztása miatt vergődöm hogy akarom e, de ha 6 alá bemegy a napi használat során akkor az jóóóóóóóóóóóóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Mennyit eszik egy Z19DTH Vectra? A legkevesebb nekem 5,3 volt (automata) 110 tempomat hegyen-völgyön keresztül 800km-en, a max. meg télen, városban 9,2. BC szerint most 40ekm alatt beállt 7.2-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 akkor ezek most kezdeti jóhírek voltak :D vettem egyet, 5 ajtós. csak a fogyasztása miatt vergődöm hogy akarom e, de ha 6 alá bemegy a napi használat során akkor az jóóóóóóóóóóóóóóó Akkor legalább nem csökkan a létszám. én meg most akarok átülni egy gtc astrába :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Tudomásom szerint nem is szereltek gyárilag takarófedeles felnit Vectrára. LINK Nagyon jól tudod, sőt 15" kereket sem szereltek rá, én mégis vettem 1 garnitúra B Omega felnit télre és ehhez kéne a kulcs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 akkor ezek most kezdeti jóhírek voltak :D vettem egyet, 5 ajtós. csak a fogyasztása miatt vergődöm hogy akarom e, de ha 6 alá bemegy a napi használat során akkor az jóóóóóóóóóóóóóóó A báttyám 1.9 cdti 120 lovas H astrája átlag 6.5 autópálya nélkül ! Szerintem 6 alá soha nem fog bemenni vegyes használatban,csak folyamatos 90-110 km/h-val,ahogyan azt már az előttem szóló is írta.Nem lesz olcsóbb fenntartani a vectrát mint a zafirát,sőtt....! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 A báttyám 1.9 cdti 120 lovas H astrája átlag 6.5 autópálya nélkül ! Szerintem 6 alá soha nem fog bemenni vegyes használatban,csak folyamatos 90-110 km/h-val,ahogyan azt már az előttem szóló is írta.Nem lesz olcsóbb fenntartani a vectrát mint a zafirát,sőtt....! Meg kell találni a megfelelő gázolaj forrást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Nagyon jól tudod, sőt 15" kereket sem szereltek rá, én mégis vettem 1 garnitúra B Omega felnit télre és ehhez kéne a kulcs... de szereltek , sőt jár hozzánk egy pár darab 19DTH -s vectra amin 15 ös kerék van. valami speciálisan semmi extrákkal szerelt autó :D , így rendelték a Gm től.... Sőt, az 1.6 ost, 1.8 ast is szerelték ilyennel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 de szereltek , sőt jár hozzánk egy pár darab 19DTH -s vectra amin 15 ös kerék van. valami speciálisan semmi extrákkal szerelt autó :D , így rendelték a Gm től.... Sőt, az 1.6 ost, 1.8 ast is szerelték ilyennel.... hopp de okos vagyok :P Stahlrad 6,5J x 15 mit Abdeckung im 9-Speichen-Design (mit Z16XEP, Z18XER oder Z19DT(H)) Stahlrad 6,5J x 15 mit Abdeckung im 9-Speichen-Design (mit Z16XEP, Z18XE®, Z19DT(H), Y20DTH oder Y22DTR) ez igazából 2 fajta disztárcsát, és 1 fajta felnit takar. opel-infos.de :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 és szerelték 5 ágú felnivel + disztárcsával a vectra C -t ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Sziasztok! Chiptuningal hogy álltok tisztelt fórumozó márkatársak?!Van olyan köztetek akinek van vagy volt chippelve autója? Véleményeteket hozzászólásotokat szivesen olvasnám.Amúgy nekem 2.2 YH Vectra van 155 lóval,gondolkodom 1 kis erősítésen.Esetleg olyan műhely ahol valóban értenek a művelethez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 keresd meg itt a fórumozók között Autochip MMc nevü srácot,én nála voltam igaz nem chiptuningot hanem AGR kiprogramozást. szerintem baromira ért hozzá :D ha kell akkor megadom a számát is, ha nem válaszol a PÜ-d re... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 ő az: http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=10852 weboldal: http://www.autochip.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kozmo187 Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Sziasztok 2003 as 1.6 or benzines vectram van olyat csinal hogy megyek orszaguton 90-100 al berakom uresbe (korforgalom vagy valami jon es leall nagyon gyorsan leesik a fordulatszam es csak leall ezutan szaggat meg egy kicsit aztam minden kiraly ....nem mindig all le mongyuk 10 bol 8 szor nem tudom mi baja lehet szewrelo azt mondta koszos benzin de tisztitofojadekot beletoltottem mar 2x is tovabbra is csinalja mondjuk a szaggatas rangatas csokkenthibakod komputeren semmit sem ir ha valakinek van otlete mi lehet kerem segitsen koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 hopp de okos vagyok :P Stahlrad 6,5J x 15 mit Abdeckung im 9-Speichen-Design (mit Z16XEP, Z18XER oder Z19DT(H)) Stahlrad 6,5J x 15 mit Abdeckung im 9-Speichen-Design (mit Z16XEP, Z18XE®, Z19DT(H), Y20DTH oder Y22DTR) ez igazából 2 fajta disztárcsát, és 1 fajta felnit takar. opel-infos.de :D Mindem tiszteletem a tied uhuhu, bár egy öreg bagoly már sokat tapasztalt és eleget látott...:-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Ilyet keresek,Kamei-t, Mattig-ot vagy Irmscher-t. Valakinek tipp,magyar vonalon??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 keresd meg itt a fórumozók között Autochip MMc nevü srácot,én nála voltam igaz nem chiptuningot hanem AGR kiprogramozást. szerintem baromira ért hozzá :D ha kell akkor megadom a számát is, ha nem válaszol a PÜ-d re... Ez az AGR kiprogramozás engem is érdekelne, mivel hallottam, hogy az újabb Z22YH-ba már nem került bele a szelep! Érezhető valamilyen változás, ha nincs benne ebben a motorban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Sziasztok! Chiptuningal hogy álltok tisztelt fórumozó márkatársak?!Van olyan köztetek akinek van vagy volt chippelve autója? Véleményeteket hozzászólásotokat szivesen olvasnám.Amúgy nekem 2.2 YH Vectra van 155 lóval,gondolkodom 1 kis erősítésen.Esetleg olyan műhely ahol valóban értenek a művelethez? Egy angol oldalon olvastam Tomi, hogy nem igazán javasolt ennél a motornál a chiptuning! :D Beszéltek sportszűrőről, sportgyertyáról meg ilyen meg olyan sportcuccokról, ami "úgy érzem jobban megy" érzést ad, de semmi több! Sajna! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 akkor ezek most kezdeti jóhírek voltak :D vettem egyet, 5 ajtós. csak a fogyasztása miatt vergődöm hogy akarom e, de ha 6 alá bemegy a napi használat során akkor az jóóóóóóóóóóóóóóó Jó egészséget az új autódhoz uhuhu! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Jó egészséget az új autódhoz uhuhu! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 ma a lendkerék csere elindult. holnap befejezzük.... meg kapott jobb oldalra egy xenonizzót, mert villogott, meg kuplungpedál kapcsolót, mert a tempomat kikapcsolgatott, és az adatlistát nézve volt olyan hogy benyomottnak érzékelte a kuplungot, pedig hozzá se nyúltam.... meg olajcserét, és gázolajszürő cserét. alakul, lassan használható autó lesz belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts