Thoomy Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 1.6-ost felejtsd el, min 1.8 de inkább 2.0-2.2 én egy 2.2GTS-el járok 10,5-et fogyaszt ennyit megeszik az 1.6-os is tapasztalataim szerint... 10,5??? Nekem is 2.2 van, de még hidegbe is 8.5-l járok nagyrészt(80%) városba! Egyébként teljesen igazad van, az 1.6 felejtős, ha meg annyira nem lényeges a teljesítmény akkor 1.8! De az 1.6 nem tudom, hogy ehetett neked 10 litert?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 1.6-ost felejtsd el, min 1.8 de inkább 2.0-2.2 én egy 2.2GTS-el járok 10,5-et fogyaszt ennyit megeszik az 1.6-os is tapasztalataim szerint... 2.2 GTS direct 6.5-7.5l hosszútáv.sok városival átlag 10l. soha 1.6!!!!!nekem van-volt 1.4-1.6 átlag 10 liter volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Hali! Megírnád mibe fájt ez az akció??? Elég sokba, mivel itthon vettem az alkatrészeket (sajnos). Bárdi autó alkatrésztől vásároltam: 4 lengőkar: 56 EFt Balos axiál tengely (rosszul irtam, nem gömbcsukló volt): 4200 Ft Fütómű állítás: 5 EFt Plussz munkadíj, ami kb 15 EFt, más is csináltak, kb ennyi volt az ideeső rész. Az anyag a feléből kijött volna ha kint veszem (UK). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Konkrétan az összesnek.Hahó 2.2direct tulajok!Ti kénmentes benzint tankoltok?Csak mert azt igényel minden közvetlen befecskendezéses benzinmotor.V-power raccsing,Carrera100 és kispajtásaik................ Most lehet sikerült riadalmat keltenem <_< halihó! nekem is 2.2 direct van és sokáig csak prémium benzint tankoltam.(SHELL)Most euro 95.vesszek meg ha nem jobb mint a prémium benya,de legalábbis semmivel nem rosszabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Sziasztok! Ritkán látott vendég vagyok itt de hátha segít valaki! 2006 C Vectra GTS 2.2 jobb eleje finoman kopog kis út egyenetleségnél de nagy döccnél nem!szervíz nem tudja mi a baj,semmi nem lóg,többször több helyen átnézve.stabil pálca cserélve!??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vauxhall Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Hali!Én ugyan abban a cipőben járok mint te,csak fordítva.Nekem 2.2 gts vectrám van sport futóművel és keménynek találom a rugózását a jó magyar utakhoz.Ezért sima futóművet szeretnék alá.(bár még nem döntöttem el biztosan a cseré)A márka szervízben meg tudtam hogy a sima 1.8 és 2.2 vectra-signum rugói egyformák (cikkszám alapján)tehát fordítva is igaz lehet hogy a gts sport rugók is egyformák. Nem papolni akarok,de én a helyedben nem nyúlnék hozzá,ez felér egy megszencségtelenítéssel,arra gondolok,ha egyszer eladnád,valaki azért venné meg a vasat,mert GTS, amíg a másik esetben egy pluszt fog kapni a vevő azzal,hogy sport futómű került a szekér alá... De tudom nem vagyok a helyedben... <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vauxhall Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Sziasztok! Ritkán látott vendég vagyok itt de hátha segít valaki! 2006 C Vectra GTS 2.2 jobb eleje finoman kopog kis út egyenetleségnél de nagy döccnél nem!szervíz nem tudja mi a baj,semmi nem lóg,többször több helyen átnézve.stabil pálca cserélve!??? Nekem egy 2002-es 2.2 GTS-em van nekem az elejéből néha olyan hang jön, mintha a rugó rúgna egyet, most ez hülye hasonlat lesz,de olyan a hangja,mint mikor felnyitod a heverőt,ehhez tudom a legjobban hasonlítani és nem állandóan csinálja,amúgy nekem sem lóg,meg nem is kopog és nekem is csak gurulásnál csinálja nagyobb sebességnél nem, Én már kezdem megszokni (3éve van nálam a gép) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
vauxhall Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 2.2 GTS direct 6.5-7.5l hosszútáv.sok városival átlag 10l. soha 1.6!!!!!nekem van-volt 1.4-1.6 átlag 10 liter volt. Hosszútávon nekem is 8 körül van automatával és tempomat segítségével... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
vauxhall Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Konkrétan az összesnek.Hahó 2.2direct tulajok!Ti kénmentes benzint tankoltok?Csak mert azt igényel minden közvetlen befecskendezéses benzinmotor.V-power raccsing,Carrera100 és kispajtásaik................ Most lehet sikerült riadalmat keltenem <_< sima 95-ös,80.000-et tettem a gépbe és ebből 50.000 taxi üzem, sosem volt bajom belőle,szerintem kevesebbet is eszik belőle,mint drágább társaiból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vauxhall Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 10,5??? Nekem is 2.2 van, de még hidegbe is 8.5-l járok nagyrészt(80%) városba! Egyébként teljesen igazad van, az 1.6 felejtős, ha meg annyira nem lényeges a teljesítmény akkor 1.8! De az 1.6 nem tudom, hogy ehetett neked 10 litert?! hát úgy Thoomy,hogy mindenkinek ekörül evett,akivel beszéltem és mert Opel volt és nem Suzuki... <_< 8.5 ?, ...hát nem tudom,az enyém automata,de örülök a 10.5-nek is,amikor megvettem 20.000 km-el 13-14L -t kajált... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Nem papolni akarok,de én a helyedben nem nyúlnék hozzá,ez felér egy megszencségtelenítéssel,arra gondolok,ha egyszer eladnád,valaki azért venné meg a vasat,mert GTS, amíg a másik esetben egy pluszt fog kapni a vevő azzal,hogy sport futómű került a szekér alá... De tudom nem vagyok a helyedben... <_< :D :D Hasonlóan gondolom én is ezért nem döntöttem.ezzel inkább segíteni akartam Sominak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Lecseréltem a nickemet én voltam vauxhall <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Nézegettem hátsó lengéscsillapítókat az ebay-en, - 2.2 DTI Vectra C-hez - és találtam többfélét is, pl. Monroe Reflex, Monroe GAS-MATIC MONOTUBE, Bilstein B4, stb. Melyik a gyárinak a megfelelője? Nem akarok keményebb futóművet, a sima komfortos gyári "fíling"-re vágyom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 hát úgy Thoomy,hogy mindenkinek ekörül evett,akivel beszéltem és mert Opel volt és nem Suzuki... <_< 8.5 ?, ...hát nem tudom,az enyém automata,de örülök a 10.5-nek is,amikor megvettem 20.000 km-el 13-14L -t kajált... Hogy jön ide a Suzuki?! :D Egy lapon se lehet említeni a két márkát! Az automata az meg megint más, nekem manuális van, de azért nem finomkodok vele, ha tehetem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Hogy jön ide a Suzuki?! :D Egy lapon se lehet említeni a két márkát! Az automata az meg megint más, nekem manuális van, de azért nem finomkodok vele, ha tehetem! Úgy jött ide a Suzuki,hogy hitetlenkedtél hogy az 1,6-os megkajálta a 10-et és Suzukánál el tudom képzelni,hogy ez jóval kevesebb,de az én Vectra B/2-m ennyit evett a "jó" 1,6 ECOTECH mocival, ismerősöm Zafirája is ennyit evett ugynezzel a motorral az olajzabálásról,meg nem is beszélve... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Hali!Én ugyan abban a cipőben járok mint te,csak fordítva.Nekem 2.2 gts vectrám van sport futóművel és keménynek találom a rugózását a jó magyar utakhoz.Ezért sima futóművet szeretnék alá.(bár még nem döntöttem el biztosan a cseré)A márka szervízben meg tudtam hogy a sima 1.8 és 2.2 vectra-signum rugói egyformák (cikkszám alapján)tehát fordítva is igaz lehet hogy a gts sport rugók is egyformák. Hello! Köszi az infót, bár igazság szerint én a cikkszámokat böngészve találtam különbséget a 2.2 és az 1.8 között! Ha esetleg a csere mellett döntenél esetleg vevő lennék a dologra, akkor te kapnál komfortosabb futóművet, én meg sportosabbat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gerybig Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Helló! Csak jelzem, hogy ha valakinek véletlen van eladó esetleg megmaradt tetőcsomagtartója Vecire az ne tartsa magába! Tetőboxom van Thule, de nem jó a vekihez a régi sin! Természetesen nem újat keresek. Köffi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Helló! Csak jelzem, hogy ha valakinek véletlen van eladó esetleg megmaradt tetőcsomagtartója Vecire az ne tartsa magába! Tetőboxom van Thule, de nem jó a vekihez a régi sin! Természetesen nem újat keresek. Köffi! <_< Vele emaileztem csomiról: juhasz_b@yahoo.com ,de nekem mégsem kell,ha gondolod: http://www.expressz.hu/auto/egyeb/hirdetes-24259132/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Úgy jött ide a Suzuki,hogy hitetlenkedtél hogy az 1,6-os megkajálta a 10-et és Suzukánál el tudom képzelni,hogy ez jóval kevesebb,de az én Vectra B/2-m ennyit evett a "jó" 1,6 ECOTECH mocival, ismerősöm Zafirája is ennyit evett ugynezzel a motorral az olajzabálásról,meg nem is beszélve... <_< Hát igen az olajfogyasztást hagyjuk is! Nekem is 1.6 Ecotec volt a mostani előtte (B/1-s), de én 6,5 - 7 literrel jártam vele vegyesbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Miért nem jelenik meg a profilképem???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 a vauxhall nevü nicket használatát felfüggesztettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 a vauxhall nevü nicket használatát felfüggesztettem... Rendben....úgysem illik már az emblémámhoz :D Pedig 2006 óta megvolt az a nick... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Szép GTS! <_< Az avatar lehet azért nem jó, mert nagyobb képet raktál be a megengedettnél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Szép GTS! :D Az avatar lehet azért nem jó, mert nagyobb képet raktál be a megengedettnél! Meglesem és köszi,szép Signum :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Elég sokba, mivel itthon vettem az alkatrészeket (sajnos). Bárdi autó alkatrésztől vásároltam: 4 lengőkar: 56 EFt Balos axiál tengely (rosszul irtam, nem gömbcsukló volt): 4200 Ft Fütómű állítás: 5 EFt Plussz munkadíj, ami kb 15 EFt, más is csináltak, kb ennyi volt az ideeső rész. Az anyag a feléből kijött volna ha kint veszem (UK). Ezek az árak elég kedvezményesek,kb 40%-od lehet a Bárdinál,mint nekem :-) 4 lengőkar??? Hol állítanak futóművet 5ropiért? Nem ferde a kormány?Ez az egy parám van a futómű állítással kapcsolatban, nekem is ideje lenne 2 belső kormányösszekötőt cserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts