Dini Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Egyrészt az egyik céges autónk 1.9JTD és már nyúltam hozzá...nem kívánom senkinek. Másrészt Roland barátomnak is C vecije van 1.9td-vel...ő már szívott vele 300EFt-os 75ezres szervízre...de vehetjük úgy is, hogy elvakult vagyok és előitéletes vagyok. :D Mostmar mindegyik uj autoba nlehet hirtelen par szazezer forintos problema. nincs olyan auto ami nem megy tönkre sajnos. :lol: Meg ki hogy hasznalja, meg hogy serlgeti benne a dolgokat. 50.000 olajcsere intervallum, tartsa be aki akarja.... es van aki betartja, aztan csodalkozas van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2011 Mostmar mindegyik uj autoba nlehet hirtelen par szazezer forintos problema. nincs olyan auto ami nem megy tönkre sajnos. :D Meg ki hogy hasznalja, meg hogy serlgeti benne a dolgokat. 50.000 olajcsere intervallum, tartsa be aki akarja.... es van aki betartja, aztan csodalkozas van. Meg tankolják bele a legolcsóbb gázolajat, mikor nagyrészüknek a prémiumdiesel kellene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Meg tankolják bele a legolcsóbb gázolajat, mikor nagyrészüknek a prémiumdiesel kellene :lol: Konkrétan az összesnek.Hahó 2.2direct tulajok!Ti kénmentes benzint tankoltok?Csak mert azt igényel minden közvetlen befecskendezéses benzinmotor.V-power raccsing,Carrera100 és kispajtásaik................ Most lehet sikerült riadalmat keltenem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2011 Konkrétan az összesnek.Hahó 2.2direct tulajok!Ti kénmentes benzint tankoltok?Csak mert azt igényel minden közvetlen befecskendezéses benzinmotor.V-power raccsing,Carrera100 és kispajtásaik................ Most lehet sikerült riadalmat keltenem :lol: Mikor a Golfban megjelent az első direkt befecskendezéses benzin, és tesztelte vmelyik újság, ott írták, hogy csak prémium üzemanyagot szabadna beletankolni. Ezt azonban nem nagyon reklámozzák a gyárak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Mikor a Golfban megjelent az első direkt befecskendezéses benzin, és tesztelte vmelyik újság, ott írták, hogy csak prémium üzemanyagot szabadna beletankolni. Ezt azonban nem nagyon reklámozzák a gyárak. Ha jól emlékszem egyedül az Alfa JTS nem igényeli a kénmentest.De az is csak azért,mert nincs részterheléses szegénykeverékes üzemmódja,mint a többinek.Mennyibe kerül most a vipóver? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2011 Ha jól emlékszem egyedül az Alfa JTS nem igényeli a kénmentest.De az is csak azért,mert nincs részterheléses szegénykeverékes üzemmódja,mint a többinek.Mennyibe kerül most a vipóver? :lol: Nem tudom. Én autógázozom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CvectraGTSLudvig Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Sziasztok. C Vectra 2008 GTS paripa: Beütötte egy jeges, sárvédőről leesett hókupac a bal oldali első ködlámpát. Nem tört össze, csak a tartó füleket törte le, és beküldte a lámpatesetet hátra. Leszedném a lökhárítót, de nem tudom... :lol: Van valakinek tapasztalata, hogy lehet leoperálni? Köszi Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Sziasztok. C Vectra 2008 GTS paripa: Beütötte egy jeges, sárvédőről leesett hókupac a bal oldali első ködlámpát. Nem tört össze, csak a tartó füleket törte le, és beküldte a lámpatesetet hátra. Leszedném a lökhárítót, de nem tudom... :lol: Van valakinek tapasztalata, hogy lehet leoperálni? Köszi Laci Paszolnam a kerdest!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Az vettem észre mintha (lehet, hogy csak képzelődöm) a bal hátsó kerék jobban terpesztene (a teteje befele dől) miután telipakolva, 4 személlyel befejeztem egy hosszú utat. Lehetséges ez és ha igen mitől? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Az vettem észre mintha (lehet, hogy csak képzelődöm) a bal hátsó kerék jobban terpesztene (a teteje befele dől) miután telipakolva, 4 személlyel befejeztem egy hosszú utat. Lehetséges ez és ha igen mitől? Hangja nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Hangja nincs? Kopog zörög, de ezt már eddig is csinálta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Kopog zörög, de ezt már eddig is csinálta :lol: Akkor az inkább lengőkar lesz.Attól előbb terpeszt mint a csapágytól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Sziasztok! Tud abban segítséget nyújtani valaki, hogy a 2003 évjáratú 2.2benzines Vectra GTS gyári rugók csereszabatosak más Vectrával, illetve esetemben 1.8-as Signummal? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 méretre ugyanazok lesznek, csak főképp az eleje nehezebb a 2.2 nek, így lehet hogy pattogósabb, és magasabban álló lesz a tied tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Igazából azért néztem GTS rugókat, mert ha jól tudom azok 20mm-t ültetnek, és én valami ilyesmit gondolnék a Signum alá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Akkor az inkább lengőkar lesz.Attól előbb terpeszt mint a csapágytól. OK, köszi, akkor megyek szerelőhöz, ezt nem kezdem el magam bütykölni. Még egy kérdés, az mitől van ha elveszem a gázt akkor az autó balra húz, ha gázt adok akkor meg jobbra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 OK, köszi, akkor megyek szerelőhöz, ezt nem kezdem el magam bütykölni. Még egy kérdés, az mitől van ha elveszem a gázt akkor az autó balra húz, ha gázt adok akkor meg jobbra? Talán valamelyik szilent,vagy motortartó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Konkrétan az összesnek.Hahó 2.2direct tulajok!Ti kénmentes benzint tankoltok?Csak mert azt igényel minden közvetlen befecskendezéses benzinmotor.V-power raccsing,Carrera100 és kispajtásaik................ Most lehet sikerült riadalmat keltenem <_< Neked mindig sikerül riadalmat kelteni! Egyébként én még nem próbáltam a prémium löttyöket, a Molnál szoktam tankolni, ott meg Evo Neo van, amit múltkor néztem, hogy 380 magyar forint! Van valakinek ezzel az Evoval tapasztala? Megéri tankolni egyszer-kétszer vagy felejtős?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Neked mindig sikerül riadalmat kelteni! Egyébként én még nem próbáltam a prémium löttyöket, a Molnál szoktam tankolni, ott meg Evo Neo van, amit múltkor néztem, hogy 380 magyar forint! Van valakinek ezzel az Evoval tapasztala? Megéri tankolni egyszer-kétszer vagy felejtős?! Inkább a Carrera100-ra szavaznék.A V-power már csak adalékolt 98-as,a Mol löttye meg ha olyan,mint a többi silány terméke,inkább hanyagolnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
boldikem Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok. C Vectra 2008 GTS paripa: Beütötte egy jeges, sárvédőről leesett hókupac a bal oldali első ködlámpát. Nem tört össze, csak a tartó füleket törte le, és beküldte a lámpatesetet hátra. Leszedném a lökhárítót, de nem tudom... <_< Van valakinek tapasztalata, hogy lehet leoperálni? Köszi Laci Szia! Én már szedtem le lökhárítót mert nekem is ilyen problémák voltak miután egy baromarcú belement az elejébe a házunk előtt a parkolóba. Elsőre nem egyszerű de nem is olyan bonyolult csak szedni kell a csavarokat szépen sorba (alul-felül-kerékív) majd vissza. :D Nekem a ködlámpa+lámpa tartó fülei törtek le de javítható házilag és filléres tétel. Itt van 1-2 kép: kép1 , kép2 , kép3 , kép4 , kép5 van szívás vele de ha van rá időd és segítséged akkor megéri mert nagyon lehúzzák az embert egy ilyen javításért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Talán valamelyik szilent,vagy motortartó. Megoldódott a gond, 2-2 hátsó lengőkart kellett cserélni, elől pedig a bal kormányösszekötő gömbcsukló lógott azért mászkált az uton. Köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vauxhall Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Megoldódott a gond, 2-2 hátsó lengőkart kellett cserélni, elől pedig a bal kormányösszekötő gömbcsukló lógott azért mászkált az uton. Köszi a segítséget! Hali! Megírnád mibe fájt ez az akció??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vauxhall Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Sziasztok! Ha tud valaki szép, megkímélt állapotú kevés km-es (max 80 ezer km) Vectra C-t 1.6 benzines vagy diesel motorral ~2,2 millió ft körül akkor légyszi írjon. peter.sule@gmail.com Vectra C-ből az összes 1.9 diesel részecskeszűrős igaz? A 120 Le-s változat megbízható belőle? Olvastam hogy kiiktatható a részecskeszűrő, ha ezt megoldom akkor úgy lelehet műszakiztatni vagy előtte mindenképp cserélni kell a szűrőt ha már amúgy is csereérett? 1.6-ost felejtsd el, min 1.8 de inkább 2.0-2.2 én egy 2.2GTS-el járok 10,5-et fogyaszt ennyit megeszik az 1.6-os is tapasztalataim szerint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vauxhall Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Nekem pedig egy olyan kérdésem lenne,hogy találtam neten fényre sötétedő belső tükröt, egy 2002-es GTS-be szeretném beműteni,van rá esély hogy megvan a csati a burkolat alatt,ha sima tükör van benne? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagytomi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Sziasztok! Tud abban segítséget nyújtani valaki, hogy a 2003 évjáratú 2.2benzines Vectra GTS gyári rugók csereszabatosak más Vectrával, illetve esetemben 1.8-as Signummal? Köszi előre is! Hali!Én ugyan abban a cipőben járok mint te,csak fordítva.Nekem 2.2 gts vectrám van sport futóművel és keménynek találom a rugózását a jó magyar utakhoz.Ezért sima futóművet szeretnék alá.(bár még nem döntöttem el biztosan a cseré)A márka szervízben meg tudtam hogy a sima 1.8 és 2.2 vectra-signum rugói egyformák (cikkszám alapján)tehát fordítva is igaz lehet hogy a gts sport rugók is egyformák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts