Mc-elek Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Enyém gyári méret, elöl 2,3 hátul 2,4 és nincs gondom vele. szerintem maradok én is ennél a nyomás értéknél :) így komfortos :) köszi srácok Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Kiderült, miért rángatott a kormány rossz úton. Mostanra teljesen megadta magát a jobb első telóm. Jó is ilyenkor a sportfutómű IDS+ lengéscsillapítóval. Nincs utángyártott, csak gyári. Lista ár : 103.000 pénz. Viszont most újra jó a kormány :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Kiderült, miért rángatott a kormány rossz úton. Mostanra teljesen megadta magát a jobb első telóm. Jó is ilyenkor a sportfutómű IDS+ lengéscsillapítóval. Nincs utángyártott, csak gyári. Lista ár : 103.000 pénz. Viszont most újra jó a kormány :) darabja vagy pár? mert ha pár akkor az jó szám érte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 darabja vagy pár? mert ha pár akkor az jó szám érte :) Sajnos darabja kerül ennyibe. Ismerős segítségével nettóba kaptam meg 83.000-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Sajnos darabja kerül ennyibe. Ismerős segítségével nettóba kaptam meg 83.000-ért. Azért az sem kevés...mindez mennyi km után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Azért az sem kevés...mindez mennyi km után? Óra szerint 90.000-rel vettem, most 165.000-nél vagyok. Igazából 160.000-ig nem költöttem rá semmit, csak a kötelező dolgokat kapta meg. Az utolsó egy hónapban ráment több, mint 400.000 pénz, de remélem most megint hosszú ideig csend lesz. Mindentől függetlenül én nagyon szeretem és meg vagyok vele elégedve :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Sziasztok! Barátom C Vekijén szeretnénk cserélni a kormánylégzsákot (4küllős), de nem igaz találunk rajta fogást. Első tipp az volt, hogy a kormány hátulján lévő két kis csavar fogja mint a B Vectránál, de mint kiderült az csak a multivezérlőt tartja. Előre is köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Sziasztok! Barátom C Vekijén szeretnénk cserélni a kormánylégzsákot (4küllős), de nem igaz találunk rajta fogást. Első tipp az volt, hogy a kormány hátulján lévő két kis csavar fogja mint a B Vectránál, de mint kiderült az csak a multivezérlőt tartja. Előre is köszi a segítséget. nem csavar fogja...attól kicsit beljebb van két lyuk,amibe egy csavarhúzót kell belenyomni és valamelyik irányba elhúzni és kikattan a helyéről...remélem egy részét értetted... itt egy vidi: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Köszönöm szépen, érthető volt, sikerült is.:) Örökhála. :D Előmerült egy újabb kérdés is, ez már lehet bonyolultabb:) A tempomat kapcsolókart hogyan lehet kiműteni a CIM egységből? Elsőre úgy tűnik, hogy nem lehet, de találtam a neten külön kart és cimet is. Remélem tudtok segíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Most kapcsolok, Mc Elek, hogy már te is Vectrás lettél. :) Gratulálok, ezek szerint tiéd volt az a kék veki, amit a Blitzen láttam. nagyon szép! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Most kapcsolok, Mc Elek, hogy már te is Vectrás lettél. :) Gratulálok, ezek szerint tiéd volt az a kék veki, amit a Blitzen láttam. nagyon szép! :) köszi köszi :) igen az enyém ,a kis gonosz gts :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 230 LE? Brutál jó lehet. :evilgrin: Már az én 150 LE-söm is eléggé tud lépni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 230 LE? Brutál jó lehet. :evilgrin: Már az én 150 LE-söm is eléggé tud lépni.... nem :) ez 250lovas verzió :) ,még most :D aztán eds vagy mtb :) majd kiderül ... féltem a váltót , mert utána 300póni meg valami 540Nm :rolleyes: , a váltó meg 400Nm-t tud ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Hát, akkor nekem van még hova fejlődnöm. :) Sok örömteli kilométert kívánok a kocsival. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Köszönöm szépen, érthető volt, sikerült is. :) Örökhála. :D Előmerült egy újabb kérdés is, ez már lehet bonyolultabb:) A tempomat kapcsolókart hogyan lehet kiműteni a CIM egységből? Elsőre úgy tűnik, hogy nem lehet, de találtam a neten külön kart és cimet is. Remélem tudtok segíteni! Ez sem nehéz, kelleni fog hozzá egy drót... ha szemből nézed a kar közepén, a gumi alatt...van egy vágat...ott betolod a drótot koppig és kihúzod a kart... aztán csinálj egy kampót a drót végére és ha benézel a CIM-be látni fogsz 4 lábat egyesével nyúlj be alájuk a kampóval és feszegesd kicsit feljebb, hogy jobban érintkezzenek... esetleg csiszold fel a karon az érintkezőket és próbáld ki, hátha nem kell új... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Ez sem nehéz, kelleni fog hozzá egy drót... ha szemből nézed a kar közepén, a gumi alatt...van egy vágat...ott betolod a drótot koppig és kihúzod a kart... aztán csinálj egy kampót a drót végére és ha benézel a CIM-be látni fogsz 4 lábat egyesével nyúlj be alájuk a kampóval és feszegesd kicsit feljebb, hogy jobban érintkezzenek... esetleg csiszold fel a karon az érintkezőket és próbáld ki, hátha nem kell új... Köszi, megoldottuk.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 nem :) ez 250lovas verzió :) ,még most :D aztán eds vagy mtb :) majd kiderül ... féltem a váltót , mert utána 300póni meg valami 540Nm :rolleyes: , a váltó meg 400Nm-t tud ... Egyszer de kipróbálnék egy olyan 250 LE verziót, hogy szedheti a lábát!! :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 Egyszer de kipróbálnék egy olyan 250 LE verziót, hogy szedheti a lábát!! :smartass: hááát van húúbameg érzés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 hááát van húúbameg érzés :D csak út legyen alatta :P :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 csak út legyen alatta :P :P :P :P ó igen :) elég mókás ez a sport futómű , mind vackot észre venni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 Százasról megmondod hogy fej vagy írás ha átmész rajta? Vagy annyira azért nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 Százasról megmondod hogy fej vagy írás ha átmész rajta? Vagy annyira azért nem? :D :D :D annyira azért nem :) kissé fura a G után , de könnyen szokom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janos1016 Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 Üdvözlök minden vectra tulajnak és másoknak is . Nem rég tettem szert én is egyre hát remélem jól fog müködni. Üdv János Link to comment Megosztás: More sharing options...
156er Elküldve Augusztus26, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2012 üdv le tudná írni valéakiesetleg, hogy az opc line változat miben különbözik a sima vectra c-től? 2007-8 körülieknél, ha ez számít. kösz üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember2, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2012 Sziasztok! A Vectra C 1.8-as 122le-s városba (miskolc) normál vezetési körülmények között mennyit fogyaszt? 10 literrel megelégszik? Milyenek ezek a motorok megbízhatóság szempontjából? Segítségeteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts